παραθετω παραπανω αλλο ενα σετ απ πολυσταδιακου κλεισιματος ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
φασιανος με SIPE.N 1.60x33 no.7
piston skeet 23mm 11mm κενου megapixel χωρου
57mm τελικο κλεισιμο.με στροφειο Τ1 σημερα για αλλαγη και το εφερα και πιο επιπεδο με βαθος ρελιου
2mm.ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι την καημενη την ΠΡΙΓΚΙΠESSA μου που λεει και ο καρρας την ειχα
αφησει τα τελευταια 2 χρονια μια και ασχολιομουνα με το πολυσταδιακο κλεισιμο.αλλα συμφωνα με τα σετ απ απο το IDIOGOMOSI.COM ποιος ο λογος να ταλαιπωρεις τα χερια σου ενα πατημα ρελιασμα ετοιμο και οποιος εχει mec η lee με 2 κινησεις εισαι κομπλε.και ρελιασμα.ετσι εκει που ειχε πιασει αραχνες η πριγκιπESSA μου την ξαραχνιασα της εβαλα τα καλα της χρονιαρες μερες που ειναι τωρα και κλεινει και αυτη οπως και η κοκκινη πρινγκιπESSA μου μεχρι τα 11mm ελευθερου χωρου πολυσταδιακα σετ απ και ξεκουραστα.για την ιστορια υπαρχουν 2 ESSA η πρασινη σαν αυτη που εχει κανει αντιγραφη γνωστη ιταλικη εταιρια και η κοκκινη που βγηκε πιο μετα και ειναι πιο μικρη και ευκολοχρηστη.τις εφερνε ο ΧΕΛΜΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ στην Αθηνα στη ΔΕΡΙΓΝΥ κοντα στην πλατεια ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ πολυ φιλος με τον πατερα μου μια και η δουλεια του ηταν παραπερα στη 3' ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Δ.Ε.Η και απο 5-6 χρονων ανεβαινα στο παταρι που εχει τα μηχανηματα και εβλεπα που γεμιζε φυσιγγια.το 1990 πηρε μεταθεση στη Δ.Ε.Η ζακυνθου και ηρθαμε στα πατρικα μας.βεβαια δεν εχουμε χασει επαφες οπως και οταν πηγαινω αθηνα παντα περναω απο την δεριγνυ.στο εμπορειο υπηρχαν απο το 1970 οι πρασινες και απο το 1975 οι κοκκινες.ευτυχως τις εχω και τις 2 πανω απο 10ετια στα χερια μου δεν κατεβασα λεβιε μηχανης πριν 4 χρονια περιπου.τελος παντων το θεμα ειναι οτι χαρις τα σετ απ που περιμενω και αλλα 100 περιπου 'πολυσταδιακα παντα' να ανεβασουν θα μπορω να τις χρησιμοποιω και θα πιασουν τωρα αραχνες τα σταδια της BICOMBI.παντως σας παροτυνω οσους εχετε mec,lee να κλεισετε τα σετ απ που υπαρχουν εκει μεσα.δεν μπορω να σας εγγυηθω για ασφαλη ιδιογομωση ανωτερου επιπεδου και πα.......ριες τετοιες απλα οτι θα τα κλεισετε ανετα ολα με ενα στροφειο στα 57mm αφου ολα το ιδιο τελικο υψως εχουν.