ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 »

ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:Τετοια να βλεπω έπρεπε να κανω την αρχη για να δω κανα πολυσταδιακο κλεισιμο της προκοπης οπως και σωστο κλεισιμο με mec.αντρεα δεν λες κουβεντα κρατάς κρυμενα μυστικα και ντοκουμεντα ελεγε η μπελου. ;)
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:Τετοια να βλεπω έπρεπε να κανω την αρχη για να δω κανα πολυσταδιακο κλεισιμο της προκοπης.αντρεα δεν λες κουβεντα κρατάς κρυμενα μυστικα και ντοκουμεντα ελεγε η μπελου. ;)
:D :D :D εγώ τα κλείνω όλα με 5 στάδιά φίλε Ζακυνθυνέ ;)
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

:D Κι εγω με 4 σταδια φίλε αντρεα.εχω 4 κυλινδρους οταν με το καλο γινει 5κυλινδρη η την πουλησω και φτιαξω αλλη 5 σταδιων θα μπει και το 4 σταδιο πανω.οχι απο mec φυσικα.δεν με καλυπτει.αλλο τεταρτο..... :!:
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε::D Κι εγω με 4 σταδια φίλε αντρεα.εχω 4 κυλινδρους οταν με το καλο γινει 5κυλινδρη η την πουλησω και φτιαξω αλλη 5 σταδιων θα μπει και το 4 σταδιο πανω.οχι απο mec φυσικα.δεν με καλυπτει εμενα και δεν εξυπηρετη σε κατι.φυσικα ολα σεβαστα αποψεις λεμε.αλλο τεταρτο..... :!:
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ξερει κανενας αυτη τη μηχανη? Αξιζει?

http://www.olimpics.biz/catalogo/catalo ... 20PRODOTTI
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε::D Κι εγω με 4 σταδια φίλε αντρεα.εχω 4 κυλινδρους οταν με το καλο γινει 5κυλινδρη η την πουλησω και φτιαξω αλλη 5 σταδιων θα μπει και το 4 σταδιο πανω.οχι απο mec φυσικα.δεν με καλυπτει.αλλο τεταρτο..... :!:
και εγω ετοιμαζω ενα μεταλικο ;)
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Αυτη ειναι η ηλελτρικη ρελιαστρα της olympic έχει 2 σταδια χαραγμα ρελιασμα.το μοτερ πρεπει να ειναι στις 1350-1400 περιπου κλασσικα και 0.35-0.37 kw. απ'οτι ξερω.την εχει φερει ο vendor θεσ/νικη.απο φορουμ ιταλικα που εχω διαβασει γιατι ειναι χρονια στο εμποριο τουλάχιστον 20 χρονια και.ειναι καλη.την παιρναν αντι της cortini bicombi σαν πιο φτηνη λυση.δεν την εχω δει απο κοντα αλλα οι αποψεις των ιταλων τοσα χρονια ειναι καλες.αυτα γνωριζω φιλε breda.
φιλικα κωστας
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

κανοντας ερευνα για μηχανες ρελιασματος και μιλω για απλες μηχανες 2 σταδιων χαραγμα και ρελιασμα βρηκα τις γνωςτες μαρκες. olympic, gaep, colvini, cortini και καποιες αλλες. ως ονομα λογικα η καλυτερη ειναι η cortini. Ομως γιατι εχει τοση μεγαλη διαφορα στην τιμη της απο τις αλλες? Οκ καταλαμβενω οτι μαλλον θα ειναι λογω πιο ποιοτικης κατασκευης, αλλα επαναλαμβανω ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα. Θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι λογικη αυτη η διαφορα ´η μηπως πληρωνεις ονομα?

στο κατω κατω ολες δεν κανουν την ιδια δουλεια? οταν τους βαλεις ιδιο μαχαιρι και ιδιο στροφειο?

Επισης ποια νομιζετε ειναι η πιο value for money?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:Αυτη ειναι η ηλελτρικη ρελιαστρα της olympic έχει 2 σταδια χαραγμα ρελιασμα.το μοτερ πρεπει να ειναι στις 1350-1400 περιπου κλασσικα και 0.35-0.37 kw. απ'οτι ξερω.την εχει φερει ο vendor θεσ/νικη.απο φορουμ ιταλικα που εχω διαβασει γιατι ειναι χρονια στο εμποριο τουλάχιστον 20 χρονια και.ειναι καλη.την παιρναν αντι της cortini bicombi σαν πιο φτηνη λυση.δεν την εχω δει απο κοντα αλλα οι αποψεις των ιταλων τοσα χρονια ειναι καλες.αυτα γνωριζω φιλε breda.
φιλικα κωστας
Ευχαριστω φιλε Κωστα

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Κοιτα να σου πω εχω cortini bicombi απο το 2001 στα χερια μου ειναι πολυ καλη μηχανη στιβαρη κατασκευη απο χυτο αλουμινιο σε καλουπι και λογο οτι δεν ειναι τσερκομηχανη το κοστολογιο ειναι πιο ακριβο.αν θες για χαραγμα στροφειο παρε την olympic για μενα με κανα 300€ και εισαι κομπλε αλλα δεν εγκρινω 2 σταδια μονο.τουλάχιστον 3 να μπορεις να βαλεις και ενα Γ σταδιο.τωρα εγω θα σου ελεγα cortini χωρις να ξερω τιμες αλλων ακριβως.ξερω οτι ειναι πιο ακριβη απλα απο τις αλλες που προανεφερες.απλα αμα την κανεις για μενα τουλαχιστον 3 stage.
Αποψη μου παντα φιλικα κωστας.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”