ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ALEXIS έγραψε:
ALEXIS έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΧΘΕΣ ΠΡΩΙΝΟ 20' ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΚΛΟΥΑ(ΑΚΑΜΑ) ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΕΣ!

ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΩ ΓΙΑ ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ....ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΤΣΕΝΤΟΥΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ....ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΙΑ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΗΧΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΡΙΞΩ!!!

ΠΑΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΣ ΤΣΙΚΛΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ 2 ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ.....

ΞΕΚΙΝΩ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΜΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ....ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΤΣΕΝΤΟΥΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΑ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ.....ΧΩΡΙΣ ΣΗΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ 1/2 ΤΣΕΝΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ!

ΕΠΡΟΔΟΣΕΣ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΟΛΩΝΑ ΑΛΛΑ ΕΝ ΛΑΛΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ" ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΦΤΕΡΟ(ΝΕΟ ΤΟΠΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΕΣ!
2 ΣΗΚΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5.....ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ 1 ΜΟΝΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ:?

ΤΣΙΤΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΣΙΚΛΕΣ....ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ!

9 ΤΣΙΚΛΕΣ + ΜΙΑ ΚΕΔΡΟΤΣΙΚΛΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΑΡΗΣΤΙΚΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ....ΒΟΛΗ 70+ ΜΕΤΡΑ :o ... ΚΑΙ 1 ΤΣΕΝΤΑ ΦΟΥΛ ΜΕΖΕ :D ....ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ!!!
ΕΠΡΟΔΟΣΕΣ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΟΛΩΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΑΛΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΠΑΚΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ.......ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙ :D ......ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟΥΤΑ ΕΝ ΓΙΑ ΟΥΛΛΟΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ,ΕΝ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ;)

ΠΕΡΠΑΤΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑΣ... ΒΡΙΣΚΩ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΙΛΕ :cry: .....ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΑΛΕΞΗ.....ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ....ΤΙ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΝΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΑ :cry:

ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 10-20 ΤΣΙΚΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΥΕΣ.....ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ :cry:

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Ωραίο το κυνήγι ρε παιδιά, είναι η ζωή μας (το τζινιη εν η ζωή μου όπως λαλεί και ο doctor) αλλά το μάζεμα των κοκκινομανήταρων στο βουνό έχει άλλη γλύκα. Ειδικά όταν τα πετύχεις έτσι φρέσκα δεν σε σταματούν ούτε, βελουδομάτες ούτε σιδερένιες ούτε τίποτα. Άξιος ο μεζές σου Σόλων!!!

Φέτος δυστυχώς στην ορεινή Λεμεσό που πήγα λίγες φορές όργωσαν τα βουνά, δεν άφησαν δείγμα... :evil:
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΧΘΕΣ ΠΡΩΙΝΟ 20' ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΚΛΟΥΑ(ΑΚΑΜΑ) ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΕΣ!

ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΩ ΓΙΑ ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ....ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΤΣΕΝΤΟΥΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ....ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΙΑ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΗΧΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΡΙΞΩ!!!

ΠΑΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΣ ΤΣΙΚΛΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ 2 ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ.....

ΞΕΚΙΝΩ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΜΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ....ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΤΣΕΝΤΟΥΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΑ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ.....ΧΩΡΙΣ ΣΗΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ 1/2 ΤΣΕΝΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ!

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ" ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΦΤΕΡΟ(ΝΕΟ ΤΟΠΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΕΣ!
2 ΣΗΚΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5.....ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ 1 ΜΟΝΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ:?

ΤΣΙΤΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΣΙΚΛΕΣ....ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ!

9 ΤΣΙΚΛΕΣ + ΜΙΑ ΚΕΔΡΟΤΣΙΚΛΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΑΡΗΣΤΙΚΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ....ΒΟΛΗ 70+ ΜΕΤΡΑ :o ... ΚΑΙ 1 ΤΣΕΝΤΑ ΦΟΥΛ ΜΕΖΕ :D ....ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ!!!
Αυτά είναι Σόλωνα....όμορφα πράματα...δεν είναι μόνο οι καρπώσεις αλλά το πως απολαμβάνεις κάθε
στιγμή στο βουνό....
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ANTROS BREDA έγραψε:ι κοκονα που εθελε το καφε μου τελικα αφικατης την καρεκλα μου επειδη ειμαι κυριος :lol: :lol: :lol:
ΑΝΤΡΟ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Pathfinder έγραψε:Μια χαρα σε βρισκω Σολονα...και ωραια μανιταρια φρεσκα...οσο για τις φασσες αστα...και εγω πηγα σε νεο τοπο εχτες και αν και κινηθηκαν πουλια για ενα διωρο δεν εδωσαν χερι εκτος απο μια που επεσε σε γκρεμο την τυχη μου μεσα...εφααν μας τες οι ξενοχωριτες ;):):)
ΠΕΡΙΜΕΝΕ-ΠΕΡΙΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ :?

ΑΛΕΞΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ....ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΩ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΑ(ΟΛΟΗΜΕΡΟ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ") ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ :roll:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Απο οσες εξορμησεις πηγα μεχρι τωρα μονο 3-4 πηγα για τζιηκλα...οι αλλες μονο για φασσα αλλα.... ασχημα τα πραγματα...αλλαξαν το παιχνιδι τους πολυ πάρα πολυ
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

[/b][/quote]
Αυτά είναι Σόλωνα....όμορφα πράματα...δεν είναι μόνο οι καρπώσεις αλλά το πως απολαμβάνεις κάθε
στιγμή στο βουνό....[/quote]

Καλώς τον ακριβοθώρητο! Που εχάθηκες λεβέντη Σέρκη μου? :D
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:

Καλώς τον ακριβοθώρητο! Που εχάθηκες λεβέντη Σέρκη μου? :D

O Σέργιος κάμνει Market Research τούντες ημέρες για όπλο :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μα ακόμα? Ενόμιζα πως αποφάσισε...Εν τον εβοήθησες ρε Σπύρο? ;)

Άσε να του κάμω κανένα τηλ πόψε!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:Μα ακόμα? Ενόμιζα πως αποφάσισε...Εν τον εβοήθησες ρε Σπύρο? ;)

Άσε να του κάμω κανένα τηλ πόψε!
Αποφάσισε για Fair αλλά κάμνει σκέψεις για ποιο μοντέλο, αποφάσισε για ένα αρχικά αλλά έπιασε με να του πω μεταξύ μοντέλων ποιο προτιμώ, θα του πάρω τζαι το δικό μου να το δει που εν 30άρι. Τζαι πρέπει να αποφασίσει μέσα στο Γενάρη για να πάει η παραγγελία Ιταλία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”