http://www.armeriagradilone.it/Prodotti ... CODICE=344
Ελπίζω και εύχομαι να σε κάλυψα.
Προς θεού φίλε Ζακυνθινέ, δεν ειναι παρατήρηση, δεν έχω κάν το δικαίωμα για κάτι τέτοιο. Απλά προτρέχω λίγο, ώστε να μην έρθει μια στιγμή που θα παρεκτραπούν οι οποιοιδηποτε, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου.ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:σε αυτο εχεις δικιο αντρεα και δεν θα ξαναγινει.το forum δεν το χρησιμοποιω για προσωπικα θεματα με αλλους απλα καπου ειναι το γαμωτο και η κοροιδια.και απλα δεν θελω να την πατησουν και αλλοι.
παντα φιλικα αντρεα και ευχαριστω για την παρατηρηση.
andreas78 έγραψε:Doctor, δεν παίζεσαι....είσαι ουάν οβ α κάιντ...!!!!!....![]()
![]()
http://www.armeriagradilone.it/Prodotti ... CODICE=344
Ελπίζω και εύχομαι να σε κάλυψα.
.....ενίοτε και η σιωπή!!!andreas78 έγραψε:Προς θεού φίλε Ζακυνθινέ, δεν ειναι παρατήρηση, δεν έχω κάν το δικαίωμα για κάτι τέτοιο. Απλά προτρέχω λίγο, ώστε να μην έρθει μια στιγμή που θα παρεκτραπούν οι οποιοιδηποτε, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου.ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:σε αυτο εχεις δικιο αντρεα και δεν θα ξαναγινει.το forum δεν το χρησιμοποιω για προσωπικα θεματα με αλλους απλα καπου ειναι το γαμωτο και η κοροιδια.και απλα δεν θελω να την πατησουν και αλλοι.
παντα φιλικα αντρεα και ευχαριστω για την παρατηρηση.![]()
Η υγιές αντιπαράθεση και "λογομαχία", παντα προσφέρει, άλλα ειναι που χαλούν το κλίμα.
Αγαπητέ Γιατρέ με συγχωρείτε που θα μπώ στα χωράφια σας αλλα εκτός απο κυνηγήσει το έχω και "χειρουργήσει"!!!Γιατρός έγραψε:
Αντρέα αυτές
Ευχαριστώ νάσαι καλάΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Αγαπητέ Γιατρέ με συγχωρείτε που θα μπώ στα χωράφια σας αλλα εκτός απο κυνηγήσει το έχω και "χειρουργήσει"!!!Γιατρός έγραψε:
Αντρέα αυτές
Δεν ξέρω αν ήταν συμπτωματική η αναφορά σας στο εξαιρετικό αυτό φυσίγγιο αλλα παραθέτω για όλους τους φιλους τις δικές μου μετρήσεις και παρατηρήσεις .
Κάλυκας: RC 69,00(+/-0,4)
Πυρίτιδα: JK6-B (με μια πολύ μικρή επιφύλαξη)
Καψύλιο:Cheddite CX2000
Σκάγια:36 gr, No4
Βύσμα:DRAGO 20
Πήρα εξαιρετικές αποδόσεις κατανομής με τσόκ βαθμού MOD μάρκας Brilley για Beretta O/U, αυλός 18,40
Και όταν λέω εξαιρετικές εννοώ την ισοκατανομή κέντρου και περιφέρειας.
Ως πρός την συναρμολόγηση του φυσιγγίου:
Ελευθερος χώρος απο τα σκάγια έως τα χείλη του κάλυκα:10,50~11,00 χιλ
Βύσμα: DRAGO 20 , ίσως το σκληρότερο βύσμα ευρωπαικής προέλευσης που κυκλοφορεί στον Ελλαδικό χώρο . (συγχωρείστε με αν λησμονώ κάποιο)
Βαθος ρελιού:1,50~1,60 χιλ. (ιδιαίτερα ρηχό)
Πλατος ρελιού:1,50 χιλ. (ιδιαίτερα λεπτό για 36 γρ γόμωσης)
Υψος κλεισμένου φυσιγγίου:58,00 χιλ.
Αυτό το φυσίγγιο κλείνεται εργοστασιακά απο την RC με σταδιακή τεχνοτροπία:
α) μιση χάραξη
β) κωνική χάραξη
γ) χρήση 3ου σταδίου
4) ρέλιασμα
Εδώ βλέπουμε το σχετικό link γόμωσης.
http://vimeo.com/61532723
Θάθελα ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία 3.20 έως 3.25 του video.
Αντρέα ο Γιατρός έκανε διάνα!!!andreas78 έγραψε:Εξαιρετικό βίντεο Κώστα και με διπλά στάδια....σαν άκοπο νερό πάνε..!!!!!..![]()
Doctor, σε βλέπω ιδιογομωτή εντός ολίγου με τέτοια επιμόρφωση.....
Σε αυτό τον τομέα Αντρέα μου είμαι άσχετος και θα παραμείνωandreas78 έγραψε:Εξαιρετικό βίντεο Κώστα και με διπλά στάδια....σαν άκοπο νερό πάνε..!!!!!..![]()
Doctor, σε βλέπω ιδιογομωτή εντός ολίγου με τέτοια επιμόρφωση.....