ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από MARIOSE »

Αποτέλεσμα σημερινό. Τζιήκλες πολύ λίγες, το περδίκι ήρτε σκοτεινά να κάτσει πάνω μου διαφορετικά εν το έπαιζα ενώ η φάασα κτυπηθηκε από άλλο κυνηγό (μακάρι να είναι καλά το παιδί έδωσε μου την αφού το πουλί πετούσε ακόμα και πήγα και την ξανασήκωσα).
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Ωραία κάρπωση Μάριε, όπως καιο Σπύρος...μην μου παραπονιέστε μόνο ότι είναι λίγα τα πουλιά...μακάρι να εβρίσκαν όλοι να επέζαν!!!
Η ώρα 5 εμάς έβρεχε και με βάρια καρδιά ξανάκλυσα τα μάτια μου και κοιμήθηκα... :)
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

mikros έγραψε:Ωραία κάρπωση Μάριε, όπως καιο Σπύρος...μην μου παραπονιέστε μόνο ότι είναι λίγα τα πουλιά...μακάρι να εβρίσκαν όλοι να επέζαν!!!
Η ώρα 5 εμάς έβρεχε και με βάρια καρδιά ξανάκλυσα τα μάτια μου και κοιμήθηκα... :)
Ευχαριστώ Αντρέα μου! Εν πειράζει που έβρεχε φίλε, την Κυριακή με το καλό! ;)
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Re: Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από marios10 »

Εγω σημερα επαιξα 3 περτικια 32 τζικλες και 2 μπεκατσες στο ονειρο μου και μετα αλλαξα πλευρο.
Εξυπνησα 7 παρα πρωτη φορα επαθα ετσι πραμα.:grin:
Λαλει μ και η γυναικα ηνταλος τζαι εν επιες σημερα λαλω της αφηκα την μερα για σενα.:shock::wink::wink:
Εφκαλαμε τν μερα στα μαχαζια:D
Μπραβο κοπελια για την καρπωση σας.
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

:lol: Τζιαί τούτα εν καλά Μάριε μου!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

Πανικος Setter έγραψε:βρήκε κανένας μπεκάτσες ? :evil:
1 με το ζορι
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εικόνα

Τα απορτ της ημερας
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
marios setter
Full Member

Δημοσίευση από marios setter »

Εγώ σήμερα πήγα στα τζιονια για καμιά μπεκατσα. Εστριψα για τους αγίους βαβατσινιας και παρκαρα. Στα 5 λεπτά η σκυλα μπήκε σε ένα παλιαμπελο και ξεκινησε πονταρισμα.ξαφνικά έμεινε φερμαριστη. Βουρω να πάω κοντά της και τι εσικωστηκε...?
Φραγκολινα. Της εριξα ένα ωραιοτατο καλλιτζη. Τωρα ας μου εξηγήσει κάποιος τι εγυρευκε τζιπανω η φραγκολινα.κανονικά ως τα 650 μέτρα υψόμετρο είναι η εξάπλωση της
Στη τελική καλύτερα που μου εφυε
shipettis
Full Member

Δημοσίευση από shipettis »

Παιδια καλησπερα σας. Ειμαι κανουργιο μελος στο φορουμ παρολο που εχει καιρο που το παρακολουθω. Αποτι καταλαβα απο τις αναρτησεις ουτε σημερα κινηθηκαν πουλια.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

shipettis έγραψε:Παιδια καλησπερα σας. Ειμαι κανουργιο μελος στο φορουμ παρολο που εχει καιρο που το παρακολουθω. Αποτι καταλαβα απο τις αναρτησεις ουτε σημερα κινηθηκαν πουλια.
Eκτές πάντως οι τζίκλες ήταν πράγματι πιο λίγες σε σύγκριση με άλλες εξορμήσεις, άλλες φορές εσήκωνα παραπάνω
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”