ΓΙΩΡΓΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ...ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΗΜΕΡΟ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ...ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.....ΕΙΝΑΙ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕgiorgos80 έγραψε:ε Σολων μα σαν να και επεσε η αποδοση σου φετος??αν θυμουμαι καλα περσι σχδον καθε εξορμηση εβαζεςSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ....ΠΡΆΓΜΑΤΙ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙPathfinder έγραψε:Καλημερα και απο μενα.Τριτη νυχτα ημουν νυχτερι.Σχολανω η ωρα 0730 και φευκω απευθειας για το ποστο αποκλειστικα για φασσες μιας και η μερα ηταν τελεια.Ειμαι στο ποστο η ωρα 9 και παιδες μεχρι και τις 1530που εφυα δεν εριξα ουτε και μια σιηπεθκια.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ.Ουτε ειδα αλλα ουτε και ακουσα ουτε και μια φασσα.Την παραμικρη κινηση.Κυκλοφορουσαν λιες τζιηκλουες και μαυροπουλου αλλα δεν το ρισκαρα μπας...στραβαρα μες τα ματια μου σε τελικη αναλυση.Μπαινω στο αυτοκινητο να φυω και 700μετρα πιο κατω πισω απο μια στροφη του δρομου και σε ενα κοψιμο του βουνου πανω σε μια βαλανιδια ηταν ολες οι φασσες της περιοχης.Ηταν οπως τα στολιδια του χριστουγεννιατικου δεντρου.Αν και ημουν απογοητευμενος κ νευριασμενος απο την εξορμηση αυτο που ειδα μου εδωσε ελπιδες για την επομενη εξορμηση.Φανηκαν πιο εξυπνες αλλα που θα παει...
φωτο με 5-6 πουλια

ΕΔΩ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΦΑΣΣΑΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 1-2 ΠΟΥΛΙΑ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ

ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ