ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

giorgos80 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Καλημερα και απο μενα.Τριτη νυχτα ημουν νυχτερι.Σχολανω η ωρα 0730 και φευκω απευθειας για το ποστο αποκλειστικα για φασσες μιας και η μερα ηταν τελεια.Ειμαι στο ποστο η ωρα 9 και παιδες μεχρι και τις 1530που εφυα δεν εριξα ουτε και μια σιηπεθκια.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ.Ουτε ειδα αλλα ουτε και ακουσα ουτε και μια φασσα.Την παραμικρη κινηση.Κυκλοφορουσαν λιες τζιηκλουες και μαυροπουλου αλλα δεν το ρισκαρα μπας...στραβαρα μες τα ματια μου σε τελικη αναλυση.Μπαινω στο αυτοκινητο να φυω και 700μετρα πιο κατω πισω απο μια στροφη του δρομου και σε ενα κοψιμο του βουνου πανω σε μια βαλανιδια ηταν ολες οι φασσες της περιοχης.Ηταν οπως τα στολιδια του χριστουγεννιατικου δεντρου.Αν και ημουν απογοητευμενος κ νευριασμενος απο την εξορμηση αυτο που ειδα μου εδωσε ελπιδες για την επομενη εξορμηση.Φανηκαν πιο εξυπνες αλλα που θα παει...
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ....ΠΡΆΓΜΑΤΙ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ;)
ε Σολων μα σαν να και επεσε η αποδοση σου φετος??αν θυμουμαι καλα περσι σχδον καθε εξορμηση εβαζες
φωτο με 5-6 πουλια
ΓΙΩΡΓΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ...ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΗΜΕΡΟ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ...ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.....ΕΙΝΑΙ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ;)

ΕΔΩ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΦΑΣΣΑΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 1-2 ΠΟΥΛΙΑ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ :D

ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σόλωνα μου μακάρι να είναι όπως τα λες.

Πέρσι τέτοια εποχή τις είχαμε ήδη βρει σε αρκετά μεγάλες ποσότητες 2-3 φορές ενώ τις βλέπαμε να κυκλοφορούν συχνά.

Εμένα το σάντουιτς μου κάμνει μου το ο παπάς μου και έτσι έννεν σίουρο ούτε εκείνο :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

MARIOSE έγραψε:Σόλωνα μου μακάρι να είναι όπως τα λες.

Πέρσι τέτοια εποχή τις είχαμε ήδη βρει σε αρκετά μεγάλες ποσότητες 2-3 φορές ενώ τις βλέπαμε να κυκλοφορούν συχνά.

Εμένα το σάντουιτς μου κάμνει μου το ο παπάς μου και έτσι έννεν σίουρο ούτε εκείνο :D
:shock: :shock: :shock: ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΜΝΕΙ ΣΟΥ ΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Σόλωνα μου μακάρι να είναι όπως τα λες.

:shock: :shock: :shock: ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΜΝΕΙ ΣΟΥ ΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ?
Όπως τζιαί να το κάμει, άμα εν που τα χέρια του παπά μου εν όπως το μέλι Σόλωνα!! :D
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Παντως η φυση μου θυμιζει Μαρτιο. Πεταλουδες, ανθυσμενες αμυγδαλιες, χελιδονια... Μυστηρια πραματα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΙΔΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΙΔΕΣ!!!

Συμφωνώ και επαυξάνω, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας χαρτούτσιες που κάμνουν στα νερά :o :o :shock: :shock: :? :?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Σήμερα άφηκα τα περτίτζια να πνάσουν, :D :o , αποτέλεσμα για μένα σήμερα είναι 2 φάσσες και 3 τζίκλες. Και οι δύο φάσσες με Rottweil Waidmannsheil HV Plastik 36gr #6, η 1η τζίκλα με Lambro Direct 32gr #9 1/ 2 (καθιστή), η 2η με Lambro Euromix Fast 31gr #8/9 και η τρίτη με Lambro Feltro 32gr #9. Ο λαγός μεσα στην απαγορευμένη συνεπής στο ραντεβού μας, περίπου 150-200 μέτρα μπροστά από μια παρέα που ήταν έξω από την απαγορευμένη. Τους φώναξα αλλά δεν προέκυψε κάτι. Αυτά για σήμερα από μένα :)
mikros

Δημοσίευση από mikros »

spyrosspyrou851 έγραψε:Σήμερα άφηκα τα περτίτζια να πνάσουν, :D :o , αποτέλεσμα για μένα σήμερα είναι 2 φάσσες και 3 τζίκλες. Και οι δύο φάσσες με Rottweil Waidmannsheil HV Plastik 36gr #6, η 1η τζίκλα με Lambro Direct 32gr #9 1/ 2 (καθιστή), η 2η με Lambro Euromix Fast 31gr #8/9 και η τρίτη με Lambro Feltro 32gr #9. Ο λαγός μεσα στην απαγορευμένη συνεπής στο ραντεβού μας, περίπου 150-200 μέτρα μπροστά από μια παρέα που ήταν έξω από την απαγορευμένη. Τους φώναξα αλλά δεν προέκυψε κάτι. Αυτά για σήμερα από μένα :)
Αρέσκει μου πάντα η ποικιλία σου ρε Σπύρο...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

mikros έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Σήμερα άφηκα τα περτίτζια να πνάσουν, :D :o , αποτέλεσμα για μένα σήμερα είναι 2 φάσσες και 3 τζίκλες. Και οι δύο φάσσες με Rottweil Waidmannsheil HV Plastik 36gr #6, η 1η τζίκλα με Lambro Direct 32gr #9 1/ 2 (καθιστή), η 2η με Lambro Euromix Fast 31gr #8/9 και η τρίτη με Lambro Feltro 32gr #9. Ο λαγός μεσα στην απαγορευμένη συνεπής στο ραντεβού μας, περίπου 150-200 μέτρα μπροστά από μια παρέα που ήταν έξω από την απαγορευμένη. Τους φώναξα αλλά δεν προέκυψε κάτι. Αυτά για σήμερα από μένα :)
Αρέσκει μου πάντα η ποικιλία σου ρε Σπύρο...
Καινούργιο όπλο Αντρέα μου, δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω φυσίγγια τζίκλας σε πίνακα τζαι έτσι δοκιμάζω διάφορες. Ας είναι και καλά ο Λεύκιος που μου έδωσε κάποιες. Θα τες στολίσω στο δέντρο όπως είπε τζαι ο Αλέξης :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”