ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
- Pathfinder
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Καλημερα και απο μενα.Τριτη νυχτα ημουν νυχτερι.Σχολανω η ωρα 0730 και φευκω απευθειας για το ποστο αποκλειστικα για φασσες μιας και η μερα ηταν τελεια.Ειμαι στο ποστο η ωρα 9 και παιδες μεχρι και τις 1530που εφυα δεν εριξα ουτε και μια σιηπεθκια.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ.Ουτε ειδα αλλα ουτε και ακουσα ουτε και μια φασσα.Την παραμικρη κινηση.Κυκλοφορουσαν λιες τζιηκλουες και μαυροπουλου αλλα δεν το ρισκαρα μπας...στραβαρα μες τα ματια μου σε τελικη αναλυση.Μπαινω στο αυτοκινητο να φυω και 700μετρα πιο κατω πισω απο μια στροφη του δρομου και σε ενα κοψιμο του βουνου πανω σε μια βαλανιδια ηταν ολες οι φασσες της περιοχης.Ηταν οπως τα στολιδια του χριστουγεννιατικου δεντρου.Αν και ημουν απογοητευμενος κ νευριασμενος απο την εξορμηση αυτο που ειδα μου εδωσε ελπιδες για την επομενη εξορμηση.Φανηκαν πιο εξυπνες αλλα που θα παει...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ....ΠΡΆΓΜΑΤΙ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙPathfinder έγραψε:Καλημερα και απο μενα.Τριτη νυχτα ημουν νυχτερι.Σχολανω η ωρα 0730 και φευκω απευθειας για το ποστο αποκλειστικα για φασσες μιας και η μερα ηταν τελεια.Ειμαι στο ποστο η ωρα 9 και παιδες μεχρι και τις 1530που εφυα δεν εριξα ουτε και μια σιηπεθκια.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ.Ουτε ειδα αλλα ουτε και ακουσα ουτε και μια φασσα.Την παραμικρη κινηση.Κυκλοφορουσαν λιες τζιηκλουες και μαυροπουλου αλλα δεν το ρισκαρα μπας...στραβαρα μες τα ματια μου σε τελικη αναλυση.Μπαινω στο αυτοκινητο να φυω και 700μετρα πιο κατω πισω απο μια στροφη του δρομου και σε ενα κοψιμο του βουνου πανω σε μια βαλανιδια ηταν ολες οι φασσες της περιοχης.Ηταν οπως τα στολιδια του χριστουγεννιατικου δεντρου.Αν και ημουν απογοητευμενος κ νευριασμενος απο την εξορμηση αυτο που ειδα μου εδωσε ελπιδες για την επομενη εξορμηση.Φανηκαν πιο εξυπνες αλλα που θα παει...

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- giorgos80
ε Σολων μα σαν να και επεσε η αποδοση σου φετος??αν θυμουμαι καλα περσι σχδον καθε εξορμηση εβαζεςSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ....ΠΡΆΓΜΑΤΙ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙPathfinder έγραψε:Καλημερα και απο μενα.Τριτη νυχτα ημουν νυχτερι.Σχολανω η ωρα 0730 και φευκω απευθειας για το ποστο αποκλειστικα για φασσες μιας και η μερα ηταν τελεια.Ειμαι στο ποστο η ωρα 9 και παιδες μεχρι και τις 1530που εφυα δεν εριξα ουτε και μια σιηπεθκια.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ.Ουτε ειδα αλλα ουτε και ακουσα ουτε και μια φασσα.Την παραμικρη κινηση.Κυκλοφορουσαν λιες τζιηκλουες και μαυροπουλου αλλα δεν το ρισκαρα μπας...στραβαρα μες τα ματια μου σε τελικη αναλυση.Μπαινω στο αυτοκινητο να φυω και 700μετρα πιο κατω πισω απο μια στροφη του δρομου και σε ενα κοψιμο του βουνου πανω σε μια βαλανιδια ηταν ολες οι φασσες της περιοχης.Ηταν οπως τα στολιδια του χριστουγεννιατικου δεντρου.Αν και ημουν απογοητευμενος κ νευριασμενος απο την εξορμηση αυτο που ειδα μου εδωσε ελπιδες για την επομενη εξορμηση.Φανηκαν πιο εξυπνες αλλα που θα παει...
φωτο με 5-6 πουλια
- Pathfinder
Προς το παρων μονο γελουν μας...αλλα εν θα γυρισει ο τροχος θα γυρισειSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ....ΠΡΆΓΜΑΤΙ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙPathfinder έγραψε:Καλημερα και απο μενα.Τριτη νυχτα ημουν νυχτερι.Σχολανω η ωρα 0730 και φευκω απευθειας για το ποστο αποκλειστικα για φασσες μιας και η μερα ηταν τελεια.Ειμαι στο ποστο η ωρα 9 και παιδες μεχρι και τις 1530που εφυα δεν εριξα ουτε και μια σιηπεθκια.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ.Ουτε ειδα αλλα ουτε και ακουσα ουτε και μια φασσα.Την παραμικρη κινηση.Κυκλοφορουσαν λιες τζιηκλουες και μαυροπουλου αλλα δεν το ρισκαρα μπας...στραβαρα μες τα ματια μου σε τελικη αναλυση.Μπαινω στο αυτοκινητο να φυω και 700μετρα πιο κατω πισω απο μια στροφη του δρομου και σε ενα κοψιμο του βουνου πανω σε μια βαλανιδια ηταν ολες οι φασσες της περιοχης.Ηταν οπως τα στολιδια του χριστουγεννιατικου δεντρου.Αν και ημουν απογοητευμενος κ νευριασμενος απο την εξορμηση αυτο που ειδα μου εδωσε ελπιδες για την επομενη εξορμηση.Φανηκαν πιο εξυπνες αλλα που θα παει...

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Άμα εν εξαφανισμένες ρε Αλέξη μου μάλλον εν να δυσκολευτεί να γυρίσει ο τροχός.
Στις περιοχές που πάμε εμείς μόνο σε μια περιοχή υπάρχουν λίγες και αυτές είναι καθηγήτριες...το πολύ να τους γελάσεις 1 φορά έτσι για να καπνίσεις το όπλο... Στις υπόλοιπες περιοχές απλά δεν υπάρχουν πλέον.
Στις περιοχές που πάμε εμείς μόνο σε μια περιοχή υπάρχουν λίγες και αυτές είναι καθηγήτριες...το πολύ να τους γελάσεις 1 φορά έτσι για να καπνίσεις το όπλο... Στις υπόλοιπες περιοχές απλά δεν υπάρχουν πλέον.
- Dimitris
Pathfinder την επόμενη φορά κάνε το γνωστό πείραμα το οποίο επαληθεύτηκε πολλάκις!
Πήγαινε κάτσε κοντά στην βελανιδιά και θα τις δείς όλες να περνούν που το προηγούμενο σου πόστο και θα σπάσουν τα νεύρα σου παραπάνω

Πήγαινε κάτσε κοντά στην βελανιδιά και θα τις δείς όλες να περνούν που το προηγούμενο σου πόστο και θα σπάσουν τα νεύρα σου παραπάνω

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- ANTROS BREDA
Ε Αλεξη παρε μαζι σου καμιαν οβιδα τσιε παιξε το δεντρο να δοκουν ουλλες κατω

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Pathfinder
Dimitris έγραψε:Pathfinder την επόμενη φορά κάνε το γνωστό πείραμα το οποίο επαληθεύτηκε πολλάκις!
Πήγαινε κάτσε κοντά στην βελανιδιά και θα τις δείς όλες να περνούν που το προηγούμενο σου πόστο και θα σπάσουν τα νεύρα σου παραπάνω![]()
![]()
χαχαχα δοκιμασμενο και αυτο φιλε Δημητρη πιστεψε με...

- Pathfinder
Μεν φοασε τιποτε φιλε μου και ειμαι καλος για λοου τους...το "προιον" οπου νασαι φτανει στα κυπριακα ταχυδρομεια και παει στο πεδιο μαχης...θα ερτεις να πιασεις το δικο σου η να σου το στειλω με τις παραγγελειες των υπολοιπων??ANTROS BREDA έγραψε:Ε Αλεξη παρε μαζι σου καμιαν οβιδα τσιε παιξε το δεντρο να δοκουν ουλλες κατω![]()

- ANTROS BREDA
να ερτω να τα πιαω διοτι αν παιξουν μες το αυτοκινητο εννα πεταση

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.