ΚΥΠΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΗΜΙΑ!!!kypros έγραψε:Ρε παιδια σημερα ειδα ενα χελιδονι απο πανω μου την ωρα που στεκομουνα στο βουνο. Μυστηρια πραματα....και οι αμυγδαλιες ανθυσαν απο τωρα...
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 52cb6d.jpgspyrosspyrou851 έγραψε:Αποτέλεσμα για μένα σήμερα 2 περδίκια, το ένα με Lambro A36 36gr #6 και το 2ο με Rottweil Tiger 32gr #6. Στην περιοχή που ήμουν σήκωσαν τουλάχιστον 2 λαγούς. Ο ένας αν και του έριξαν δεν τον επέτυχαν ενώ ο δεύτερος με το τι μου είπε ο κύριος έφαεν την τουφεκιά και βρήκαν και αίματα αλλά άφαντος ο λαγός. Βρήκα και ένα φαγωμένο περδίκι, αλεπού ή ποντίκα ο ένοχος. Και μια ωραία φάση με ένα αετό να κάμνει αερομαχίες με 2 σιαχίνια. Μετά τα δύο περδίκια είπα να περπατήσω λίγο για τζίκλες καθώς σήμερα πήρα 9αράκια μαζί μου. Αλλά η γιαγιά είχε άλλα σχέδια![]()
καθώς αρρώστησε και έπρεπε να πάω επειγόντως τζιαμέ. Αύριο η φωτογραφία.
Καλημέρα σας! Σόλωνα μου κάθε χρόνο, ειδικά πριν κάποια χρόνια, μένουν στην Κύπρο ολόχρονα μαυρόπουλοι. Ειδικά στην περιοχή του Τροόδους την οποία επισκέφτομαι κάθε χρόνο το καλοκαίρι, υπάρχουν.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΥΠΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΗΜΙΑ!!!kypros έγραψε:Ρε παιδια σημερα ειδα ενα χελιδονι απο πανω μου την ωρα που στεκομουνα στο βουνο. Μυστηρια πραματα....και οι αμυγδαλιες ανθυσαν απο τωρα...
ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ.....ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.......ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΥΓΡΑΣΙΑ!
Όντως φίλε. Το είχα διαβάσει και γω σε ένα άρθρο παλιά ότι υπάρχουν πλυθησμοί μόνιμα εγκατεστημένοι στο νησί στην περιοχή Τροόδους. Αριθμό και τάσεις για αύξηση ή μείωση του όμως δεν έλεγε αν και προσωπικά θα το έβρισκα εξαιρετικά ενδιαφέρον για να εξαχθούν συμπεράσματαMARIOSE έγραψε:Καλημέρα σας! Σόλωνα μου κάθε χρόνο, ειδικά πριν κάποια χρόνια, μένουν στην Κύπρο ολόχρονα μαυρόπουλοι. Ειδικά στην περιοχή του Τροόδους την οποία επισκέφτομαι κάθε χρόνο το καλοκαίρι, υπάρχουν.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΥΠΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΗΜΙΑ!!!kypros έγραψε:Ρε παιδια σημερα ειδα ενα χελιδονι απο πανω μου την ωρα που στεκομουνα στο βουνο. Μυστηρια πραματα....και οι αμυγδαλιες ανθυσαν απο τωρα...
ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ.....ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.......ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΥΓΡΑΣΙΑ!
Επιτέλους χτες βρήκαμε λίγες τζιήκλες! Φωτογραφία μάλλον αύριο!
Μαριε εγινες τζηκλαρης απο τωρα ....εισαι και εσυ τουφεκιοφορος σαν εμενα πτου να μου χαθειςMARIOSE έγραψε:Καλημέρα σας! Σόλωνα μου κάθε χρόνο, ειδικά πριν κάποια χρόνια, μένουν στην Κύπρο ολόχρονα μαυρόπουλοι. Ειδικά στην περιοχή του Τροόδους την οποία επισκέφτομαι κάθε χρόνο το καλοκαίρι, υπάρχουν.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΥΠΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΗΜΙΑ!!!kypros έγραψε:Ρε παιδια σημερα ειδα ενα χελιδονι απο πανω μου την ωρα που στεκομουνα στο βουνο. Μυστηρια πραματα....και οι αμυγδαλιες ανθυσαν απο τωρα...
Επιτέλους χτες βρήκαμε λίγες τζιήκλες! Φωτογραφία μάλλον αύριο!