ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ....ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟ(ΟΧΙ ΚΑΡΤΕΡΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ!
ΜΑΡΑΖΩΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ!

ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ....ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.....ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ 15-20 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΘΗΡΑΜΑ...ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΦΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟ ΞΕΠΕΤΑΓΜΑ!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΜΑΤΙΑ....ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΝΙΟΘΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ...ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΔΙΣΚΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ,ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ...ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ......ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!

Ο ΦΙΛΟΣ peanut5020 ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΦΙΛΜΑΚΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ...ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.....ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΞΕΠΕΤΑΓΜΑ ΕΠΟΜΙΣΜΕΝΟΣ :shock: ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΙ ΟΛΑ!

ΧΘΕΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΑΝ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ.....ΤΡΙΑ ΣΗΚΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑ 25Μ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ 1Μ.....ΣΗΚΩΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΑΙΔΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΦΤΕΡΑ.....Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ....ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΓΕΤΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 50Μ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ....ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΩΡΟ....ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΕΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΦΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ 2-3Μ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ 30+ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΑ!

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ.....ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ" ΜΕ ΜΙΑ ΟΡΙΑΚΗ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΚΑΡΠΩΣΗ + ΕΝΑ ΧΑΙΔΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΗ ΒΟΛΗ!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Χθεσινό αποτέλεσμα, 4-5 φωτογραφίες του όμορφου τοπιού που βρισκόμουν :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Σολωνα συνεχισε θα ερθει η ωρα που θα απολαυσεις και την καρπωση.το ξερω οτι απολαμβανεις το κυνηγι και χωρις καρπωση αλλα οταν ερθει η ωρα που θα την ξεγελασεις εσυ θα ειναι διπλη η απολαυση :D
αθω ωραιες φωτο μου θυμιζουν τοπια του νασιοναλ τζεογραφικ :)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Athos 1978 έγραψε:Χθεσινό αποτέλεσμα, 4-5 φωτογραφίες του όμορφου τοπιού που βρισκόμουν :D
ρε Άθω τα νούμερα σου θέλουν άλλαμαν εν ζαβά! ελπίζω να τελειώνουν σε 1526 τα νεα που θα βάλεις :lol:
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

682 GOLD E έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:Χθεσινό αποτέλεσμα, 4-5 φωτογραφίες του όμορφου τοπιού που βρισκόμουν :D
ρε Άθω τα νούμερα σου θέλουν άλλαμαν εν ζαβά! ελπίζω να τελειώνουν σε 1526 τα νεα που θα βάλεις :lol:
Ζαβα ε τα δικα σου .
Το 1526 , τον Γενάρη είναι η σειρά του να εξορμίσει.
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Athos 1978 έγραψε:
682 GOLD E έγραψε:
Ζαβα ε τα δικα σου .
Το 1526 , τον Γενάρη είναι η σειρά του να εξορμίσει.
:D :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ....ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ...ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ:P

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝΑΜΕΤΡΙΣΕΙ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ΑΘΩ....ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''....ΓΕΝΑΡΗ-ΦΛΕΒΑΡΗ :P

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ RAV ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΘΩ ;) ......ΣΚΥΛΟΣ ΤΑ ΑΜΑΞΙ ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ 1998....16 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ ΝΟΜΙΖΩ :P
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Πανικος Setter έγραψε:Απίθανες οι φωτογραφίες σας φίλοι μου
ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΙΚΟ!

ΞΑΝΑ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ;)

ΑΠΟ ΠΑΝΙΚΟ ΣΕΤΤΕΡ!

Παιδιά αύριο Παρασκευή 5/12/14 από τις δέκα το βραδυ μέχρι το πρωί του Σαββάτου το φόρουμ θα είναι κλειστό για αναβάθμιση που ελπίζουμε να είναι και η τελευταία , ευχαριστούμε για την κατανόηση
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

3/12/14 μια εξορμηση που ειχε απ ολα...το πιο σημαντικο εν οτι την ειδα απλουμενη και αποφυγαμε τα χειροτερα
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”