ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
XATZIKRIS007
Full Member

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από XATZIKRIS007 »

beaglemania έγραψε:Αρκετα καλες συνθηκες για ιχνηλασιες σημερα 1 σηκωμα μετα απο 40λεπτα μαλαη μειναμε ολη αντιπυρινικη γιατι ο συγκεκριμενος λαγος στα εκπαιδευτικα παντα εφκενε πανω μετα το σηκωμα σημερα αποφασισε να φκει που απεναντι :evil: Δεν αφηκα τους σκυλους να καμουν καταδιωξη λογω του οτι ειχε αλλη παρεα απεναντι μας. Αλλαγη τοπου παρκαραμε πανω στην μαλαη μας περιμενε ευκολη στρωμενη ουτε 50 μετρα δεν ηταν η μονη του που τζιαμε σηκωμα και 1 καλλικωμα που εμενα :roll: ξαναγυρισε προς τα κατω και τον πηρε ο παππους μου 76 χρονωνμες το δρομο ο γερος εβαλεν μας γιαλια βαλλουμε εμεις τα λεπρε νο3 βαλει και ο γερος τα σελλο μπελο νο6 και καμνει τους μαππα

μπραβο φιλε για την καρπωση του παππου...... οντως φιλε αυτη ειναι η αληθεια η πρωτηνει παιζουν λιγα γραμμαρια και ποιο λεπτο σκαι...... old school..... repsect

ακουσα και εγω αλλες παρομειες ιστοριες....
EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

beaglemania έγραψε:Αρκετα καλες συνθηκες για ιχνηλασιες σημερα 1 σηκωμα μετα απο 40λεπτα μαλαη μειναμε ολη αντιπυρινικη γιατι ο συγκεκριμενος λαγος στα εκπαιδευτικα παντα εφκενε πανω μετα το σηκωμα σημερα αποφασισε να φκει που απεναντι :evil: Δεν αφηκα τους σκυλους να καμουν καταδιωξη λογω του οτι ειχε αλλη παρεα απεναντι μας. Αλλαγη τοπου παρκαραμε πανω στην μαλαη μας περιμενε ευκολη στρωμενη ουτε 50 μετρα δεν ηταν η μονη του που τζιαμε σηκωμα και 1 καλλικωμα που εμενα :roll: ξαναγυρισε προς τα κατω και τον πηρε ο παππους μου 76 χρονωνμες το δρομο ο γερος εβαλεν μας γιαλια βαλλουμε εμεις τα λεπρε νο3 βαλει και ο γερος τα σελλο μπελο νο6 και καμνει τους μαππα
Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΝ ΕΧΕΙ ;)

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΠΠΟΥ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΖΕΙ ΛΑΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 100 ΤΟΥ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Πανικος Setter έγραψε:κερδισμένοι τις μέρας :D

πεζιναρις
περιπτεράς
φούρνος

Εικόνα

ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΝΙΚΟ...ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΚΟΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ..ΕΚΑΜΕΣ ΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ :lol:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Σημερινό αποτέλεσμα για μένα ήταν 4 τζίκλες τζιαι ένα περδίκι. Πολλή τζίκλα στην περιοχή που πάω αλλά εντελώς μόνος και εγώ να τες βουρώ πουτάπισω, ΠΑΛΕ. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Εθνική Φρουρά διότι σε μια φάση επεράσαν που πάνω μου 3 επιθετικά ελικόπτερα τζιαι όπου είχε τζίκλα κουλιασμένη εστείλαν την πάνω μου με αποτέλεσμα ένα ωραίο double που δεν νομίζω να επαναληφθεί από κανένα ποτέ :shock: :shock: :lol: :lol:

Οι 2 τζίκλες με RC4 Super Caccia Serie Oro Fibre 35gr #7 (THANK YOU ΞΑΝΑ ΜΑΡΙΕ) και οι άλλες 2 με Victory 31gr #7. Το περδίκι με Victory Super Coturnice 37gr #6. Σήμερα δεν έχει φωτογραφίες με την κάρπωση στη φύση καθώς έκαμα ένα φάουλ τζιαι εξέχασα το κινητό σπίτι, ευτυχώς δεν προέκυψε κάτι.

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 3f1c83.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... a26e94.jpg
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Πανικος Setter έγραψε:κερδισμένοι τις μέρας :D

πεζιναρις
περιπτεράς
φούρνος

Εικόνα
Πανικο μου δεν εισαι μονος...:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

spyrosspyrou851 έγραψε:Σημερινό αποτέλεσμα για μένα ήταν 4 τζίκλες τζιαι ένα περδίκι. Πολλή τζίκλα στην περιοχή που πάω αλλά εντελώς μόνος και εγώ να τες βουρώ πουτάπισω, ΠΑΛΕ. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Εθνική Φρουρά διότι σε μια φάση επεράσαν που πάνω μου 3 επιθετικά ελικόπτερα τζιαι όπου είχε τζίκλα κουλιασμένη εστείλαν την πάνω μου με αποτέλεσμα ένα ωραίο double που δεν νομίζω να επαναληφθεί από κανένα ποτέ :shock: :shock: :lol: :lol:

Οι 2 τζίκλες με RC4 Super Caccia Serie Oro Fibre 35gr #7 (THANK YOU ΞΑΝΑ ΜΑΡΙΕ) και οι άλλες 2 με Victory 31gr #7. Το περδίκι με Victory Super Coturnice 37gr #6. Σήμερα δεν έχει φωτογραφίες με την κάρπωση στη φύση καθώς έκαμα ένα φάουλ τζιαι εξέχασα το κινητό σπίτι, ευτυχώς δεν προέκυψε κάτι.

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 3f1c83.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... a26e94.jpg
Νάσαι καλά φιλούι μου!

Ωραίος όπως πάντα! 8-)
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Παιδιά έχει χρόνια να δω τόσες τζίκλες. Μακάρι να μείνουν μέχρι να έρθει η ώρα τους. :D Σήμερα, μετά τα εντατικά φροντιστήρια των τελευταίων εξορμήσεων, τα περδίκια έδωσαν χέρι. Πρώτη φορά από την έναρξη έτυχε να πατήσω κυριολεκτικά περδίκι. Είχε αρκετούς κυνηγούς η περιοχή, αργήσαμε να ξεκινήσουμε την παγανιά και τα κοπάδια έσπασαν με αποτέλεσμα να στέκονται λίγο παραπάνω. Απόλαυση ο σκύλος! Πολλή ζέστη σήμερα παίδες.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
nikos17
Full Member

Δημοσίευση από nikos17 »

κυνηγι σημερα μονο 2 ωρες το πρωι λογω υποχρεωσεων. 2 φερμες, η μια εφυγε απαιχτη
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Ωραίος φίλε Νίκο :D :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Υπέροχη φωτό Νίκο! Ωραίος! 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”