ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
dangerous
Full Member

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από dangerous »

Apogeuma kiriakis
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Πολύ ωραία φώτο!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
S@v-v@s
Full Member

Δημοσίευση από S@v-v@s »

Κοπέλια έχω μια απορία κάπως πιο γενική αλλά εν ήξερα που να την εντάξω. Τα φυσσίγια τα πεγμνένα που φέρνετε μετά το κυνήγι σπίτι τι τα κάμνετε? Πολλά λογικό να μεν τα αφήνουμε στη φύση και να ρυπαίνουμε αλλά μετά τι να τα κάμουμε? Σακολούι σκουπίδια και χωματερή? Εν ε κάπως παράδοξο ή παίζει καμιά συγκεκριμένη ανακύκλωση? Προσωπικά έχω τα μέσα στη τσέντα κάθε χρόνο και στο τέλος εν ξέρω τι να την κάμω!
mikros

Δημοσίευση από mikros »

S@v-v@s έγραψε:Κοπέλια έχω μια απορία κάπως πιο γενική αλλά εν ήξερα που να την εντάξω. Τα φυσσίγια τα πεγμνένα που φέρνετε μετά το κυνήγι σπίτι τι τα κάμνετε? Πολλά λογικό να μεν τα αφήνουμε στη φύση και να ρυπαίνουμε αλλά μετά τι να τα κάμουμε? Σακολούι σκουπίδια και χωματερή? Εν ε κάπως παράδοξο ή παίζει καμιά συγκεκριμένη ανακύκλωση? Προσωπικά έχω τα μέσα στη τσέντα κάθε χρόνο και στο τέλος εν ξέρω τι να την κάμω!
Παίρνε τα στο σκοπευτήριο, αυτοί ξέρουν τι να τα κάνουν...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

S@v-v@s έγραψε:Κοπέλια έχω μια απορία κάπως πιο γενική αλλά εν ήξερα που να την εντάξω. Τα φυσσίγια τα πεγμνένα που φέρνετε μετά το κυνήγι σπίτι τι τα κάμνετε? Πολλά λογικό να μεν τα αφήνουμε στη φύση και να ρυπαίνουμε αλλά μετά τι να τα κάμουμε? Σακολούι σκουπίδια και χωματερή? Εν ε κάπως παράδοξο ή παίζει καμιά συγκεκριμένη ανακύκλωση? Προσωπικά έχω τα μέσα στη τσέντα κάθε χρόνο και στο τέλος εν ξέρω τι να την κάμω!
Φιλε ας ειναι και στα σκουπιδια στο σπιτι..κατι ειναι κ τουτο....εγω προσωπικα βαλω τα στην ανακυκλωση πλαστικων...σωστο λαθος δεν ξερω
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

Pathfinder έγραψε:
Φιλε ας ειναι και στα σκουπιδια στο σπιτι..κατι ειναι κ τουτο....εγω προσωπικα βαλω τα στην ανακυκλωση πλαστικων...σωστο λαθος δεν ξερω
Ούτε το σκοπευτήριο τα κάνει κάτι,δυστυχώς αλλά ούτε και η green-dot τα παίρνει.
Εμείς να κάνουμε το καθήκον μας να μην τα αφήνουμε στο βουνό και ας παν στη χωματερή
τουλάχιστον.
S@v-v@s
Full Member

Δημοσίευση από S@v-v@s »

n3ktar έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
Ούτε το σκοπευτήριο τα κάνει κάτι,δυστυχώς αλλά ούτε και η green-dot τα παίρνει.
Εμείς να κάνουμε το καθήκον μας να μην τα αφήνουμε στο βουνό και ας παν στη χωματερή
τουλάχιστον.
Κωμικοτραγικό αλλά τουλάχιστον γλυτώνουν την τα βουνά
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Δημοσίευση από GRIGORIS »

Διαβαζοντας αρκετές δημοσιευσης συνιδητοποίησα την απαγοήτεση που έχει όλος ο κόσμος και αυτή την χρονιά. Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί πάντα ρίχνουμε το φτέξιμο στο διπλανό. Εσυ με τα δίχτια και τα ττέλια, εσυ που κυνιγας με 5 σκύλους εσυ που βάλεις τις ψακέσ, εσύ που κυνιγας στις απαγορευμένες, εσυ που πιανεις το κότα και θέλεις περισσότερα, εσυ που κυνιγάς τα πουλιά με μηχανούι
, εσύ με την τετράτροχι και το φακό, εσύ που κυνιγας σαν τους ταλιμπάν......εσυ εσεις και οποιος κανει έστω και ενα απο αυτα να ξέρει ότι συμπεριλαμβάνετε στην βρωμιά και είναι το ίδιο συνένοχος με ένα εγκληματία αφού συμβάλει ΑΜΕΣΑ στην εξαφάνισης του αθλήματος μας.
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Πολύ καλημέρα σάς φίλοι μου και καλή και ασφαλή σημερινή εξόρμηση...προσπάθεια για βελουδόματες σήμερα το πρωί....για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
beaglemania
Full Member

Δημοσίευση από beaglemania »

Αρκετα καλες συνθηκες για ιχνηλασιες σημερα 1 σηκωμα μετα απο 40λεπτα μαλαη μειναμε ολη αντιπυρινικη γιατι ο συγκεκριμενος λαγος στα εκπαιδευτικα παντα εφκενε πανω μετα το σηκωμα σημερα αποφασισε να φκει που απεναντι :evil: Δεν αφηκα τους σκυλους να καμουν καταδιωξη λογω του οτι ειχε αλλη παρεα απεναντι μας. Αλλαγη τοπου παρκαραμε πανω στην μαλαη μας περιμενε ευκολη στρωμενη ουτε 50 μετρα δεν ηταν η μονη του που τζιαμε σηκωμα και 1 καλλικωμα που εμενα :roll: ξαναγυρισε προς τα κατω και τον πηρε ο παππους μου 76 χρονωνμες το δρομο ο γερος εβαλεν μας γιαλια βαλλουμε εμεις τα λεπρε νο3 βαλει και ο γερος τα σελλο μπελο νο6 και καμνει τους μαππα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”