marios10 έγραψε:Καλησπερα σας παιδια
Ειχεν πολλα πουλια εχτες επαρχια λαρνακας.
Επαιξα 8 ηβρα τες 5 και 1 περτικο..
Η 3 τζικλες ηταν στο ξεφωτο και τα αλλα στο περπατημα..
Πολλες δεντρωμενες αλλα ημουν μονος μου εν τες προλαμβαινα..
Το ωραιο της ημερας ηταν μια παρεα που εκατηβηκε διπλα μόυ το πρωι ηταν 3 και ειχαν 12 σκυλλους
Περνουν π διπλα μου ο ενας ντημενος στα πρασινα ο αλλος στα μαυρα και ο τελευταιος παραλλαγη.
Ηπαν καλημερα ηπα τους τζαι γω τζαι λαλω τους μετα που λιο ε κοπελιια βαρτε κανενα πορτοκαλι πανω σας να σας βλεπουνν.
ΚΑΙ ΤΙ Μ ΛΕΕΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΕΝΑΣ Ε ΠΑΡΕΑ Μ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΗΛΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΤΑ ΚΟΛΛΑΝΑΚΙΑ..
λαλω τζαι γω που μεσα μ εν για κλαματα τουτη.
ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΑΝΑΚΙΑ ....ΟΤΑΝ ΦΑΝ ΤΗΝ ΤΣΙΠΕΘΚΙΑ ΤΟΤΕ ΕΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ...."ΥΣΤΕΡΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ";)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Εχτες λογω του οτι γιορταζε ο γερος μου η μερα ειχε σκοπο τον μεζε ...11 τζιηκλουες και 2κιλα κοκκινομανιταρα για "τσιμπημα" μεχρι το ψησιμο της σουβκας
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
ANTROS BREDA έγραψε:καλημερα κοπελια ευχαριστω πολυ για τες ευχες σας!!!! το λοιπον εγω εζησα την πιο ηλιθια μερα στο κυνηγη μου κυνηγω 12 χρονια και πρωτη φορα επαθα ετσι πραμα μαλαι 1 ωρα απιστευτο ξεφολιασμα 2 σιηπεδκιες η δευτερη ουλλη πανω του και φεφκει τριφτος με το σκυλλο να τον βουρα να γιρνουν το βουνο.....στα 3 λεπτα ακουο το κλαμα του λαου βκεννω πανω γυρευκο που εν ο σκυλλος με το λαο και βλεπω 1 κυριο να κρατα το λαο να βουρα να μπενει στο αυτοκινητο και να φεφκει τταπο και πισο του ο σκυλλος!!!!!!!! ενα πραμα μονο εχω να πω ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΣΕ ΕΥΡΩ. ΕΝ ΜΕ ΚΟΦΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΛΟ, ΚΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΑΠΗΣ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΛΟΥΣ ΜΟΥ!!!!!
Επερασαμε και χθες ωραια. Το Α1 1.60 χ32 7.5 συνεχιζει να εντυπωσιαζει με βολες 25-30 μετρων
(για οσους ασχολουνται με καιρικες συνθηκες την προηγουμενη εξορμηση ηταν ξηρασια και χτες ειχε υγρασια χωρις να προσεξω διαφορα στην αποδοση)
Επισης 4 σηκωματα μπεκατσας. Το ενα πουλι ηταν το ιδιο το σηκωσα 2 φορες τη μια με φερμα και δεν εριξα ντουφεκια, παντα εφευκαν που την αλλη μερια σε πυκνο τοπο. Επισης τα πουλια ηταν πολυ ανησυχα και αθορυβα στο πεταγμα τους.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
ANTROS BREDA έγραψε:καλημερα κοπελια ευχαριστω πολυ για τες ευχες σας!!!! το λοιπον εγω εζησα την πιο ηλιθια μερα στο κυνηγη μου κυνηγω 12 χρονια και πρωτη φορα επαθα ετσι πραμα μαλαι 1 ωρα απιστευτο ξεφολιασμα 2 σιηπεδκιες η δευτερη ουλλη πανω του και φεφκει τριφτος με το σκυλλο να τον βουρα να γιρνουν το βουνο.....στα 3 λεπτα ακουο το κλαμα του λαου βκεννω πανω γυρευκο που εν ο σκυλλος με το λαο και βλεπω 1 κυριο να κρατα το λαο να βουρα να μπενει στο αυτοκινητο και να φεφκει τταπο και πισο του ο σκυλλος!!!!!!!! ενα πραμα μονο εχω να πω ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΣΕ ΕΥΡΩ. ΕΝ ΜΕ ΚΟΦΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΛΟ, ΚΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΑΠΗΣ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΛΟΥΣ ΜΟΥ!!!!!
ΡΕ ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ
Φίλε εθκιαβασα τι έγραψες μόνο που σκευτομαι την φάση εγέμωσε το κεφάλι μου αίμα.....μιλούμε για ΓΑΡΟΥΣ....εχάλασε πολλά ο κόσμος....οι πελλοι εν έξω οι μέσα.....οι πελλοί που εν μέσα εν ακίνδυνοι οι έξω εν επικίνδυνοι και δυστυχώς οπλοφορούν
Φίλε επαρχία;
Λευκωσιας φιλε μου
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.