ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
πραγματι πουλαρος φιλε, χαρηκα περισοτερο για το σκυλο που απο πουλλοσκυλο μπηκαμε εστο και αργα στην κατηγορια της τριχοτης μπαλας 

- SilverPigeonS
Καλησπέρα παιδιά,
Εγώ πλέον διερωτώμαι αν βρισκόμαστε στο εποχή του ενδημικού ή στην τσίχλα. Φυσικά δικαίωμα του καθενός να κυνηγά ότι θέλει απλά κάποια περιστατικά που συμβαίνουν σε κάνουν να αγανακτάς. Στις περιοχές που κυνηγώ εδώ και δύο εξορμήσεις υπάρχουν 5 νεαροί οι ποίοι έχουν καταλάβει το κέντρο που οδηγούν οι παγανιές, χωρίς ίχνος πορτοκαλί, εγκατέστησαν την πολυφωνική μηχανή τους να ηχεί από την ανατολή μέχρι την δύση του ήλιου και αποδεκατίζουν με γοργούς ρυθμούς τις τσίχλες. Εννοείται και τα περδίκια που βρίσκουμε εμείς και τους τα σερβίρουμε στο πιάτο. Έχουν και σκύλο για τα χαμένα.
18-20 χρονών δεν περπατάνε, στα 50 τους τι θα κάνουν; Δεν έχω πρόβλημα γιατί κυνηγάνε τσίχλες αλλά με τον παράνομο τρόπο που το κάνουν. Όποια παγανιά ακολουθήσεις θα τους συναντήσεις και σου χαλάνε το κυνήγι σου.
Βλέπαμε αρκετές τσίχλες και λέγαμε πως θα έχουμε καλή χρονιά. Τώρα όμως μέχρι να τελειώσει το ενδημικό δεν θα έχουν μείνει τσίχλες. Απλά περιμένουμε να τις αφανίσουν εντελώς για να ρίξουν τα δίχτυα τους αλλού.
Εμένα αυτό το κυνήγι έτσι όπως έχει γίνει δεν μου αρέσει. Έχει γίνει και αυτό κυνήγι πρώτης Κυριακής και μόνο. Λύση για το συγκεκριμένο θέμα δεν αναζητώ γιατί απλά δεν υπάρχει. Ποιο πολύ λυπάμαι τα σκυλιά μας γιατί και αυτά στερούνται το κυνήγι που αγαπούν τόσο όσο και εμείς.
Εγώ πλέον διερωτώμαι αν βρισκόμαστε στο εποχή του ενδημικού ή στην τσίχλα. Φυσικά δικαίωμα του καθενός να κυνηγά ότι θέλει απλά κάποια περιστατικά που συμβαίνουν σε κάνουν να αγανακτάς. Στις περιοχές που κυνηγώ εδώ και δύο εξορμήσεις υπάρχουν 5 νεαροί οι ποίοι έχουν καταλάβει το κέντρο που οδηγούν οι παγανιές, χωρίς ίχνος πορτοκαλί, εγκατέστησαν την πολυφωνική μηχανή τους να ηχεί από την ανατολή μέχρι την δύση του ήλιου και αποδεκατίζουν με γοργούς ρυθμούς τις τσίχλες. Εννοείται και τα περδίκια που βρίσκουμε εμείς και τους τα σερβίρουμε στο πιάτο. Έχουν και σκύλο για τα χαμένα.
18-20 χρονών δεν περπατάνε, στα 50 τους τι θα κάνουν; Δεν έχω πρόβλημα γιατί κυνηγάνε τσίχλες αλλά με τον παράνομο τρόπο που το κάνουν. Όποια παγανιά ακολουθήσεις θα τους συναντήσεις και σου χαλάνε το κυνήγι σου.
Βλέπαμε αρκετές τσίχλες και λέγαμε πως θα έχουμε καλή χρονιά. Τώρα όμως μέχρι να τελειώσει το ενδημικό δεν θα έχουν μείνει τσίχλες. Απλά περιμένουμε να τις αφανίσουν εντελώς για να ρίξουν τα δίχτυα τους αλλού.
Εμένα αυτό το κυνήγι έτσι όπως έχει γίνει δεν μου αρέσει. Έχει γίνει και αυτό κυνήγι πρώτης Κυριακής και μόνο. Λύση για το συγκεκριμένο θέμα δεν αναζητώ γιατί απλά δεν υπάρχει. Ποιο πολύ λυπάμαι τα σκυλιά μας γιατί και αυτά στερούνται το κυνήγι που αγαπούν τόσο όσο και εμείς.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- Sergios
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- spyrosspyrou851
Ξεκίνησα σήμερα τζιαι είχα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου το γεγονός ότι δεν είδα λαγό φέτος. Ξεκινώ για την εξόρμηση μου μόλις πιάνω τον χωματόδρομο για να πάω στην περιοχή μου νάτος ο κουμπάρος, διασταύρωνε το χωματόδρομο, λογικά πρέπει να επέστρεφε που το πρόγευμα του. Ήρταν κάποια παιδιά με σκυλιά και τους είπα που τον είδα αν θέλουν να πάνε να κοιτάξουν. Άγνωστο το αποτέλεσμα.
Εξημέρωσε τζιαι είπα να ξεκινήσω το περπάτημα μου, σε μια φάση βλέπω το 2ο "κουμπάρο" στην άκρη της απαγορευμένης και να μπαίνει στην επιτρεπόμενη, πιάνει ένα μεγάλο χωράφι σπερμένο και το διασχίζει, ήρτεν ένας άλλος με σκύλο αλλά εν του φτερωτού λαλεί μου και δεν ασχολήθηκε. Σε περίπου 1 ώρα μια παρέα έπιασε ένα λαγό που με την πορεία που είχε τζίνος που είδα κατά μεγάλη πιθανότητα ήταν ο ίδιος.
Στα αποτελέσματά μου τώρα, έπιασα 1 περδίκι τζιαι 3 τζίκλες, ενώ έχασα τζιαι ένα περδίκι τζιαι μια τζίκλα. Το χαμένο περδίκι επετάκτηκε που τα 100 μέτρα (που λαλεί ο λόος) εγύρισα το στο 2, έφαν την έππεσε αλλά αναστήθηκε
τζιαι επίεν τζιαι εχώστηκε καθώς ήταν πιασμένο. Ήρτεν μια παρέα με σκυλιά τζαι με βοήθησαν αλλά ήταν πολλά άγρια η βλάστηση τζιαι δεν εμπορούσαν να κάμουν τίποτε. Η τζίκλα που έχασα κάτι παρόμοιο, έππεσε σέκκα αλλά σε άγρια βλάστηση που δεν εμπορούσα να την πιάσω. Δείπνο για τους αλουπούς. Πάρα πολλές τζίκλες αλλά επειδή ήμουν μόνος μου ήταν κουλιασμένες τζαι εβούρουν τες πουτάπισω, εσηκώνουνταν μακρυά μου και σπάνια μου έδιναν χέρι.
Το περδίκι το πέτυχα με RIO Pichon Larga Distancia 36gr #6, την μια τζίκλα με Victory 31gr #7 και τις άλλες 2 με RC4 Serie Oro Fibre 35gr #7 (thank you Μάριε
)
Αυτά από μένα.
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... a8a02d.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... bdda7e.jpg
Εξημέρωσε τζιαι είπα να ξεκινήσω το περπάτημα μου, σε μια φάση βλέπω το 2ο "κουμπάρο" στην άκρη της απαγορευμένης και να μπαίνει στην επιτρεπόμενη, πιάνει ένα μεγάλο χωράφι σπερμένο και το διασχίζει, ήρτεν ένας άλλος με σκύλο αλλά εν του φτερωτού λαλεί μου και δεν ασχολήθηκε. Σε περίπου 1 ώρα μια παρέα έπιασε ένα λαγό που με την πορεία που είχε τζίνος που είδα κατά μεγάλη πιθανότητα ήταν ο ίδιος.
Στα αποτελέσματά μου τώρα, έπιασα 1 περδίκι τζιαι 3 τζίκλες, ενώ έχασα τζιαι ένα περδίκι τζιαι μια τζίκλα. Το χαμένο περδίκι επετάκτηκε που τα 100 μέτρα (που λαλεί ο λόος) εγύρισα το στο 2, έφαν την έππεσε αλλά αναστήθηκε

Το περδίκι το πέτυχα με RIO Pichon Larga Distancia 36gr #6, την μια τζίκλα με Victory 31gr #7 και τις άλλες 2 με RC4 Serie Oro Fibre 35gr #7 (thank you Μάριε

Αυτά από μένα.
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... a8a02d.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... bdda7e.jpg
- cynergy
- Full Member
Σήμερα ειχαμε την πολυπόθητη συνάντηση με την βασίλισσα φερμαραμε 3 πηραμε 2 και σκοτοθηκα και με ενα που έπαιξε μια το πρωί στο καρτερι για τσικλες 

dont shoot fast...shoot good
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Χθές κυνήγησα στην Περιοχή της Πάφου πρός Ακάμα, πραγματικά ορισμένοι έχουν χάσει τις έννοιες σκύλοι, ιχνηλασία, αγέλη, κυνήγι , σεβασμός,. Σε μια 4 ώρη παγανια βρήκαμε τέσσερις παρέες με κυνηγούς. Οι πρώτοι είχαν καμια δεκαριά σκύλους 2-3 άτομα. Οι σκύλοι ανεξέλεκτοι αλώνιζαν σε όλο το βουνό και τα αφεντηκά τους στους χωματόδρομους αρκετοί απόσταση απο αυτούς να στέκουν και να περιμένουν να πανε οι σκύλοι να βρούν τον λαγό και ανα τους τον φέρουν πακέτο στον δρόμο. Κάτω στο βουνό καποιοι κυνηγοί προσπαθούσνα να πιάσουν παγανιά για περδίικια αλλά απο τα πολλά γαυγίσματα και τα καμπανέλια των ιχνηλατών που έτρεχαν μπροστά τους πάνω κάτω ο ποιό κοντινός πέρτικος θα ήταν 50 χιλιόμετρα πιο κάτω. Μετά ένας κυνηγός με 7 σκύλους μας βλέπει που πιάνει μια μαλαή ο σκύλος μας και ξεκινάει να έρχετε κατα πάνω μας. Αποτέλαισμα να σταματάω τον σκύλο και να τον δένω μιας και στην αγέλη του είχε και 2 λυκόσκυλα και φοβόμουν να μην έχουμε κανένα περιστατικό . Προχωρούμε ποιό κάτω και βλέπω ένα θέαμα που πραγματικά μόνο όταν το δείς μπορείς να νιώσεις τέτοια αηδία για την κάταντια μας. Στην αρχή νομίσαμε ότι επρόκειτο για κοπάδι απο τσούρες αλλά μετά διαπιστώσαμε ότι ήταν 3 κυνηγοί με πέραν των 30 σκύλων διαφόρων χρωματισμών και μεγεθών. Τόσος πανικός επικρατούσε στο απέναντι βουνό που ακόμη και κάποια ζώα σε μια μάντρα ποιό πάνω ένιωθαν αναστάτωση. Εμείς κρατούσαμε ένα ίχνος απέναντι τους σε απόσταση όπου μας έβλεπαν , το ίχνος ήταν καλό και δύσκολο σε κάποια φάση οι τύποι απέναντι που δεν έλεγαν αν φύγουν ξεκίνησαν να συζητούν με τον βοσκό ο οποίος τους είπε να μετακινηθούν γιατί ήταν 10 η ώρα ακι ήθελε να βγάλει τα ζώα του έξω ,. Ξεκίνησε η λογομαχάι και λίγο έλειψε να πεχτούν στην κυριολεξία. Φυσικα΄ο βοσκός και 2 άτομα μαζί του ήταν απελπισμένοι και πολύ θυμωμένοι και ευτυχώς οι κυνηγοί έφυγαν γιατί θα είχαμε τραγωδία. όταν τελείωσα με το ίχνος έδεσα το σκυλοί μου και πέρασα δίπλα απο το κοπάδι που ήταν έξω . Καλημερίστικα με τον βοσκό και πηγαινα προς το αυτοκίνητο. ' Δέν πάει άλλο η κατάσταση μαζί τους μου λέει ο βοσκός Τετάρτη -Κυριακή τα ίδια πράγματα φοβούμαστε να βγάλουμκε τα ζώα έξω. Αυτοί οι άνθρωποι με 10-20-30 σκυλιά ούτε τους ξένους σέβονται , ούτε τους συγκυνηγούς τους, ούτε το ίδιο το θήραμα . Τα σκυλιά τους είανι αδύνατο αν τα ελέγξουν αφού πρόκειτια για τόσα πολλά ζώα και σίγουρα με τέτοια συμπεριφορά χαλάνε ακι το κυνήγι των άλλων στο βουνό αλλά και προκαλούν και ζημιές.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- ANTROS BREDA
καλημερα κοπελια ευχαριστω πολυ για τες ευχες σας!!!! το λοιπον εγω εζησα την πιο ηλιθια μερα στο κυνηγη μου κυνηγω 12 χρονια και πρωτη φορα επαθα ετσι πραμα μαλαι 1 ωρα απιστευτο ξεφολιασμα 2 σιηπεδκιες η δευτερη ουλλη πανω του και φεφκει τριφτος με το σκυλλο να τον βουρα να γιρνουν το βουνο.....στα 3 λεπτα ακουο το κλαμα του λαου βκεννω πανω γυρευκο που εν ο σκυλλος με το λαο και βλεπω 1 κυριο να κρατα το λαο να βουρα να μπενει στο αυτοκινητο και να φεφκει τταπο και πισο του ο σκυλλος!!!!!!!! ενα πραμα μονο εχω να πω ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΣΕ ΕΥΡΩ. ΕΝ ΜΕ ΚΟΦΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΛΟ, ΚΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΑΠΗΣ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΛΟΥΣ ΜΟΥ!!!!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- spyrosspyrou851
Aν είναι δυνατό ρε Αντρέα μου, θα τα δούμε ούλλα πλέον.ANTROS BREDA έγραψε:καλημερα κοπελια ευχαριστω πολυ για τες ευχες σας!!!! το λοιπον εγω εζησα την πιο ηλιθια μερα στο κυνηγη μου κυνηγω 12 χρονια και πρωτη φορα επαθα ετσι πραμα μαλαι 1 ωρα απιστευτο ξεφολιασμα 2 σιηπεδκιες η δευτερη ουλλη πανω του και φεφκει τριφτος με το σκυλλο να τον βουρα να γιρνουν το βουνο.....στα 3 λεπτα ακουο το κλαμα του λαου βκεννω πανω γυρευκο που εν ο σκυλλος με το λαο και βλεπω 1 κυριο να κρατα το λαο να βουρα να μπενει στο αυτοκινητο και να φεφκει τταπο και πισο του ο σκυλλος!!!!!!!! ενα πραμα μονο εχω να πω ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΣΕ ΕΥΡΩ. ΕΝ ΜΕ ΚΟΦΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΛΟ, ΚΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΑΠΗΣ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΛΟΥΣ ΜΟΥ!!!!!
- ANTROS BREDA
Σπυρο που τα χτες περνουν πολλα απο τον νου μου τουτος με την λισσιαρα του μπορουσε να μου σκωτοσει και το σκυλλο ι ακομα και εμενα εν ξερω αν πρεπει να ασχολουμε πλεον!!! κυνηγο μονος μου τες παραπανο φορες γιατη μου αρεσκη η διαδηκασια και η υσηχια τι πρεπει να καμω να κυνηγο και εγω με 10 ατομα να μεν μου φεφκει τιποτε και να απειλο τους παντες και τα παντα????????
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Breda Pegaso
Τζιαμε που επηες ειναι βαση "περδικΟΥΚ"?Πανικος Setter έγραψε:
η αιτια για να κατεβω στο χαος
την επομενη φορα αν κάποιος φίλος θέλει να έρθει μαζί μου και έχει βάρκα να στείλει
μήνυμα
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ