ΜΕ ΤΙ ΣΚΥΛΙΑ ΦΙΛΕ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?nikos17 έγραψε:.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Breda Pegaso
[emoji2]SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Breda Pegaso έγραψε:Κυνηγι περδικας απο τα παλια χθες με πολλα χιλιομετρα.
Με απλα φυσιγγια ιδιογομωσης!
Α1 32 γρ - Α0 36γρ χωρις να μας απασχολουν οι καιρικες συνθηκες!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΥΝΗΓΟ ΣΟΥ....ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΟ << χωρις να μας απασχολουν οι καιρικες συνθηκες>>
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Συμβένουν και αυτά στο κυνηγι
..........Αποφασίσαμε να παμε για λαγό σε περιοχή που καποιος φιλος τον ειχε χασει προηγουμένος. Αφου βρηκαμε ενα χωραφι-αεροδρομιο παρκαραμε το διπλοκαμπινο διπλα απο μια μεγαλη ελια 2-3 μετρα αποσταση. Κατεβηκαμε, πηραμε τα απαρετητα, νερο, σιοκολατες
κλπ, στησαμε τα οπλα χωρις να τα γεμίσουμε για ασφάλεια ,μεχρι να ανοιξουμε. Κατεβάσαμε τα σκυλιά και εκει που ...συνεδριάζαμε
πως θα παγανιάσουμε το ενα το σκυλι πλησίασε τη ριζα της ελιας
... και φαπ πετάκτηκε απο μέσα το κοπέλι.
Ετο λαο φωναζει ο ενας της παρέας, οσπου να γεμόσουμε ο κυριος πετάκτηκε με στο ασφαλτο τσε τάππο 100μ επηε 200-250μ ουλο ασφαλτο
και μετά εχάθηκε σε κατι κρεμμαδακια. Αποφασισαμε να πάμε πείσω του, μαλαη πολύ επηρε μας πάνω, εφατσησε μας γυρό εφερε μας ξανά πείσω 3 ωρες μαλαή...τελικά εσταυρωσε ξανα τον ασφαλτο τσε επηε μεστη απαγορευμένη....ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ο κύριος. 5 οπλα ουτε χαρτούτσια. Φωτογραφία δεν εχω να βάλω, επειδή δεν εχω παπαγαλο να τον βάλω, σας παρουσιαζω τα μανιταρια που βρηκαμε την περασμενη Τεταρτη σε δασοδη περιοχη.

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
Τσικλες
- spyrosspyrou851
Μπράβο Στέφανε μου, πάντα τέτοια!Breda Pegaso έγραψε:Κυνηγι περδικας απο τα παλια χθες με πολλα χιλιομετρα.
Με απλα φυσιγγια ιδιογομωσης!
Α1 32 γρ - Α0 36γρ χωρις να μας απασχολουν οι καιρικες συνθηκες!

- stavros p
- Full Member
ωραια φωτο φιλουι μου αλλα ο κελετσης πας τον καθαριστηρα σαμπου τζαι εν κολλαdangerous έγραψε:Τσικλες
- MARIOSE
Φίλε μου εσύ χρειάζεσαι βουρκάτορα! Τι ώρα να είμαι έτοιμος την Κυριακη?dangerous έγραψε:Τσικλες

-
- Full Member
Καλησπέρα παίδες,
Φίλε Νίκο συγχαρητήρια για την κάρπωση σου, πραγματικά είναι αξιοζήλευτη, να υποθέσω ότι ήσασταν μεγάλη παρέα ή μόνος σου και πέτυχες φρέσκο μπάσιμο.
Αν επιτρέπεται επίσης, με τι σκυλιά κυνηγάς.?
φιλε ημασταν 2 ατομα. κυνηγουμε με 2 german pointer
Φίλε Νίκο συγχαρητήρια για την κάρπωση σου, πραγματικά είναι αξιοζήλευτη, να υποθέσω ότι ήσασταν μεγάλη παρέα ή μόνος σου και πέτυχες φρέσκο μπάσιμο.
Αν επιτρέπεται επίσης, με τι σκυλιά κυνηγάς.?
φιλε ημασταν 2 ατομα. κυνηγουμε με 2 german pointer
-
- Full Member
german pointer φιλεSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΕ ΤΙ ΣΚΥΛΙΑ ΦΙΛΕ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?nikos17 έγραψε:.
-
- Full Member
μπραβο φιλε nıkos17 αν επιτρεπετε την Κυριακη ?και σε ποια επαρχεια?για να τις σημιωσεις που κρατω για τις μπεκατσες ,μετακινησεις κτλ[/quote]
τα πουλια ειναι της περασμενης Τεταρτης στην ορεινη Λευκωσια. στην ιδια περιοχη την Κυριακη 2 ατομα κτυπησαμε απο 1
τα πουλια ειναι της περασμενης Τεταρτης στην ορεινη Λευκωσια. στην ιδια περιοχη την Κυριακη 2 ατομα κτυπησαμε απο 1