ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
- cynergy
- Full Member
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
ολοημερο κυνηγι με τα σκυλια 3 τζηκλουες το πρωι και ενα περδικι μετα απο ωραια φερμα στη παγανια
dont shoot fast...shoot good
- Pathfinder
Re: Re: Re:
Θενκιου φιλε...που λετε επιασα ενα ποτουτοANTROS BREDA έγραψε:Pathfinder έγραψε:Εγω ρε κοπελια γυρευκω μια φωτογραφια παπαγαλου να βαλω για παρτυ μου...συγχαρητηρια και στα κοπελια που η ωρα 8 εγυριζαν με το αυτοκινητο τους μεσα στον κυριο δρομο πολεμιου αγιου δημητριανου με τον συνοδηγο να εχει τον σιηπετο εξω που το παραθυρο
ελα το δικο μου![]()
![]()
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- ANTROS BREDA
Πρεπει να εβαλλεν η θαλασσα εχτες επειδη επιασα και εγω τον ιδιο!!!!

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- MARIOSE
Την Κυριακή με το καλό επιστρέφω στα "γήπεδα"...
Έχω δύσκολο παιχνίδι με κάτι σιδερένιες...
Είπα τους να φορήσουν shinguards ολόσωμα...
Έχω δύσκολο παιχνίδι με κάτι σιδερένιες...
Είπα τους να φορήσουν shinguards ολόσωμα...

- ANTROS BREDA
καλοσορισες πισω Μαριε αμαναμου φασουες εξαφανιστητε καποιος ερκετε με αγριους σκοπους!!!
- MARIOSE
Ευχαριστώ φιλούι μου!ANTROS BREDA έγραψε:καλοσορισες πισω Μαριε αμαναμου φασουες εξαφανιστητε καποιος ερκετε με αγριους σκοπους!!!
Άγριος εν θα είμαι αλλά τζιαμέ που θα τες κόψω θα φκάλω το άχτι μου

- ANTROS BREDA
οταν κυνηγουμε καποιο θυραμα με ισα μεσα δεν θεουρουμαστε αγριοι οταν προσπαθουμε με καθε τροπο να το πιαμε για να καμουμε εξυπναδες μες τα φατσοβιβλια και να δειξουμε ποιος τη εχει πιο μεγαλη τοτε ναι ειμαστε αγριοι και καληττερα να μινισκουε εσσο μας!
- MARIOSE
Σωστός φίλε!!ANTROS BREDA έγραψε:οταν κυνηγουμε καποιο θυραμα με ισα μεσα δεν θεουρουμαστε αγριοι οταν προσπαθουμε με καθε τροπο να το πιαμε για να καμουμε εξυπναδες μες τα φατσοβιβλια και να δειξουμε ποιος τη εχει πιο μεγαλη τοτε ναι ειμαστε αγριοι και καληττερα να μινισκουε εσσο μας!
Δυστυχώς τούτη η μαλ...ία το φατσοβιβλίο είναι μια κατάρα...είμαστε τζιαί λαός που του αρέσκει το show off...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΔΑΣΩΔΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΕΣ!
3 ΣΗΚΩΜΑΤΑ 2 ΣΤΟ ΧΕΡΙ...Η ΜΙΑ ΠΗΓΕ ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΗ !
ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΥΚΝΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΡΙΞΩ....Η ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ
ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΓΙΝΕ 10-12Μ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΜΥΔΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΩ ...ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΦΙΑΚΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ,ΑΣ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΝ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ" ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΕΜΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3.30 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ...10-15 ΠΟΥΛΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4.00 ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΑ ΛΕΩ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ..ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΑ 30Μ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΕΝ ΡΙΠΗΣ 1 ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ:P
3 ΣΗΚΩΜΑΤΑ 2 ΣΤΟ ΧΕΡΙ...Η ΜΙΑ ΠΗΓΕ ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΗ !
ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΥΚΝΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΡΙΞΩ....Η ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΓΙΝΕ 10-12Μ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΜΥΔΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΩ ...ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΦΙΑΚΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ,ΑΣ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΝ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ" ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΕΜΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3.30 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ...10-15 ΠΟΥΛΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4.00 ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΑ ΛΕΩ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ..ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΑ 30Μ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΕΝ ΡΙΠΗΣ 1 ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ:P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- MARIOSE
Σπύρο είσαι εκκολαπτόμενος φασσάρης τελικάspyrosspyrou851 έγραψε:1 περδίκι, 2 φάσσες και 4 τζίκλες το εχτεσινό μου αποτέλεσμα. Το περδίκι με Nobel Speed 34gr #7 ενώ οι 2 φάσσες με Victory Λιλά 31γρ #6. Οι 4 τζίκλες, οι 2 με RC4 Serie Oro Fibre (μαντές τζιαι ήταν γάμος τζιαι εσύρναν κολλούες που τις έσυρνα) τζιαι οι 2 με Victory 35gr #7. Aλλά είχα την πρώτη μου απώλεια καθώς εχάλασε το Memory Card του τηλεφώνου.![]()
![]()