ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΥΠΡΟkypros έγραψε:Mikto perpatito kai oti prokipsei! Me Oplo Pou skotonei tuti fora!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΥΠΡΟkypros έγραψε:Mikto perpatito kai oti prokipsei! Me Oplo Pou skotonei tuti fora!
Άντρο σε ευχαριστώ! Όχι δεν είναι τίποτε σοβαρό, πήγα σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου τζιαί επιάστηκε η μέση μου...θέλει πολλή ξεκούραση τζιαί εσπάσαν τα νεύρα μου μες το κρεββάτι.ANTROS BREDA έγραψε:περαστικα σου Μαριε ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο!!!!
Περαστικά Μάριε...και ο γαμπρός μου είναι στο κρεβάτι για τον ίδιο λόγο...θέλει πολλή ξεκούραση!MARIOSE έγραψε:Μπράβο παιδιά για τις φωτό και το ότι περάσατε καλά!![]()
Εμείς δυστυχώς είμαστε στο κρεββάτι του πόνου μέχρι νεοτέρας του γιατρού...3 χαμένη εξόρμηση και όπως το βλέπω τις 5 χαμένες θα τις φτάσουμε άνετα.![]()
Καλή συνέχεια παίδες, το φόρουμ θα μου κρατά συντροφιά.
Ευχαριστώ Σόλωνα! Που θα πάει, θα περάσει και αυτό!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Περαστικά Μάριε...και ο γαμπρός μου είναι στο κρεβάτι για τον ίδιο λόγο...θέλει πολλή ξεκούραση!MARIOSE έγραψε:Μπράβο παιδιά για τις φωτό και το ότι περάσατε καλά!![]()
Εμείς δυστυχώς είμαστε στο κρεββάτι του πόνου μέχρι νεοτέρας του γιατρού...3 χαμένη εξόρμηση και όπως το βλέπω τις 5 χαμένες θα τις φτάσουμε άνετα.![]()
Καλή συνέχεια παίδες, το φόρουμ θα μου κρατά συντροφιά.