χθες μου ετυχε το εξης περιστατικο.
κυνηγουσα στην ημιορεινη της λαρνακας και βλεπω ενα κυριο με αθλητικα παπουτσια να περπατα μεσα στον δρομο. τον ρωτο που ειναι το πορτοκαλι σου ?, εντομετακσι ο σκυλος μου εβαστα μαλλαη, και μου απαντα " εξεχασα το σπιτι μαζι με τα αρβηλα"
εγω- ¨καλα ρε μαστρε εν φοασε μηπως σε παικσει κανενας καταλαθος τζαι εσιη τζαι το κριμα σου
Αυτος- "κουμπαρε εν μεστο δρομο που τζινιο πιος ενα με πεκσει
εγω- οτι νομιζεις τζαι εν σωστο.
εντομετακσει ο σιηλος δουλεφκει την μαλαη τζαι εγω παρακολουθω.
ο τυπος προχωρα καμια 20 μετρα απο εμενα τζαι ακουω μια τουφεκια και βλεπω ενα περδικι να πεφτει μεσα σε ενα τελιασμενο. βλεπω τον κυριο και εχετε και μου λεει ειδες το? και λαλω του επεσε μεσα στο τελιασμενο.
σαν μιλουσαμε νασου η θυρα. αμαν λαλω εφαν την ο παρεας τζαι κατηφορισο και πηγαινω προς το απεναντη βουνο.
ακουο την συζητηση τους , δεν φορας πορτοκαλι , εριξες το φυσσηγιο χαμε , ενεχεις την αδεια μαζι σου τη θελεις να σου καμω , λαλει του ο θυροφιλακας.
εγω προχωρο κανονικοτατα και λεο ασ περασω που το τελιασμενο να του βρω το περδικι τζαι εν κριμα. ετσι και εγινε. ελα ομως που το περδικι ηταν κουτσογαλατο, φερμαρει το ο σκιλος τζαι ακουο το θυροφυλακα να μου λεει "φιλε ο σκυλος εν φερμαρισμενος" λαλο του μεν φοασε ενα το πιασει.
ελα ομως που το περδικι ηταν ζωντανο και ειχε δυναμη να πεταξει.
φωναζει μου ο θυροφιλακας παιξε το οπως και εκαμα.
ο παρεας εκαταφερε τζαι εγλιτοσε την .
το περδικι επεσε εξω απο το τελιασμενο και αναγκαστικα στρεφουμε πισω να το πιασω. οπως και εγινε και βλεπω το παρεα να κατεφθινετε προς το μερος μου. " α λαλο τουτος εν το περδικι που θελει , ενα τοθ το δωκο τζαι καλη υγεια " του δινω το περδικι και αντι να μου πει ευχαριστω η ακομη να μου δωσει το φυσσηγιο που εσιρα ( ενεν η αξια του φυσσιγγιου οσο η προθεση )λαλει μου " ειδες τους μαλακες " τοτε εγω δεν αντεξα " καλα ρε μαστρε εισε σοβαρος δεν φορας πορτοκαλι , εσιρες χαμε το φυσσηγγιο , δεν εχεις την αδεια μαζι σου τζαι εσιεις τζαι παραπονο, εγω παντος εαν ειμουν θα σε εγραφα . πρεπει να ντρεπεσε που εχεις και παραπονο που τα πλασματα, εμιλισαν σου πολλα καλα τζαι στο κατο κατο ειναι μεσα στα καθήκοντα τους να μας ελεγχουν. δεν μου λεει τιποτα τζαι αρχισει να κατηφορισει προς το αυτοκινητο του.
δεν παο ουτε 50 μετρα τζαι βλεπο ενα κυνηγο να στεκετε διπλα που μιαν ελια, ρε μαστρεε που εν το πορτοκαλι σου , απαντα εχω ενα κομματι κρεμασμενο πας το παντελονι, αμαν λαλο που εδωκαμεν σημερα . συνεχισο την πορεια μου τζαι γιρισοντας προς το αυτοκινητο ακουο ομιλιες και σταματο. σε 1-2 λεπτα βλεπο 2 κοπελλια να βγαινουν απο κατο μου τζαι τους ρωτο ρε παιδια το πορτοκαλι σας που ειανι θελετε να παθουμε κανενα κακο τζαι απαντα μου ο ενας εγω φιλε μου εν θελω να φορω πορτοκαλι τζαι απαντω του ν αμα μικακο παικσει σε κανενας ενα εχεις και παραπονο τζαι ο αλλος ο ανθρωπος ενα νιοθει ασχημα, τζαι βλεπω τα κοπελλια οτι ηταν μαζι με τον κυριο που του εδωκα το περδικι.
κατα τα αλλα μετα απο αυτο εχεις ορεκσι να κυνηγισεις η ακομη να μην εισε ακομη πιο προσεκτικος. αλλα ενημαστε κυπραιοι