ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ
-
- Full Member
Re: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ
Παιδιά απλά να έχουμε υπόψη μας πως ότι γράφουμε και ποστάρουμε δημόσια μπορεί να το χρησιμοποιήσουν διάφοροι για να πάρουν μέτρα κατά του κυνηγιού. Αυτό το λέω και για άλλες φωτογραφίες που ανεβαίνουν.
Σίγουρα φίλε Σωτήρη μπορεί να συμβεί στο καθένα αυτό το περιστατικό. Από την άλλη όμως για να κρατούμε όπλο σημαίνει ότι είμαστε ικανοί να καταλαβαίνουμε που στρέφουμε το όπλο. Εν ο χάρος μου να ακούω πάνω στο βουνό το ξημέρωμα, γαμώτο εν "κ@#$%$ια" τελικά (νομίζω εκαταλάβετε εν συχνό φαινόμενο). Επαναλαμβάνω φίλε ότι δεν σε κρίνω και μάλιστα μπράβο σου που δημόσια το παραδέχεσαι ότι ήταν λάθος. Κάλλιστα μπορούσα να το πάθω και εγώ (δεν ήξερα ότι καν υπάρχει αυτό το πουλί ενώ τώρα το έμαθα και θα το έχω υπόψη).
Εμένα ρε παιδιά για αυτό που με πείραξε αρκετά και δεν αντέχω να μην το επισημάνω είναι η φωτογραφία με τα ζωντανά χτυπημένα ορτύκια. Είναι άγραφος νόμος του κυνηγιού μόλις χτυπήσεις κάτι και είναι ζωντανό ακόμα το σκοτώνεις αμέσως από σεβασμό προς το θήραμα και όχι μόνο. Ούτε εν να το κάμω καλά και εν να το βάλω στο κλουβί, ούτε εν λίο πας το φτερό μόνο, ούτε τίποτα. Άλλωστε το άγριο θήραμα εν το βάλεις ποτέ σε κλουβί. Δεν μιλώ για εκτροφή θηραμάτων. Νομίζω συμφωνείται μαζί μου οπόταν ας το έχουμε υπόψη.
Καληνύχτα
Σίγουρα φίλε Σωτήρη μπορεί να συμβεί στο καθένα αυτό το περιστατικό. Από την άλλη όμως για να κρατούμε όπλο σημαίνει ότι είμαστε ικανοί να καταλαβαίνουμε που στρέφουμε το όπλο. Εν ο χάρος μου να ακούω πάνω στο βουνό το ξημέρωμα, γαμώτο εν "κ@#$%$ια" τελικά (νομίζω εκαταλάβετε εν συχνό φαινόμενο). Επαναλαμβάνω φίλε ότι δεν σε κρίνω και μάλιστα μπράβο σου που δημόσια το παραδέχεσαι ότι ήταν λάθος. Κάλλιστα μπορούσα να το πάθω και εγώ (δεν ήξερα ότι καν υπάρχει αυτό το πουλί ενώ τώρα το έμαθα και θα το έχω υπόψη).
Εμένα ρε παιδιά για αυτό που με πείραξε αρκετά και δεν αντέχω να μην το επισημάνω είναι η φωτογραφία με τα ζωντανά χτυπημένα ορτύκια. Είναι άγραφος νόμος του κυνηγιού μόλις χτυπήσεις κάτι και είναι ζωντανό ακόμα το σκοτώνεις αμέσως από σεβασμό προς το θήραμα και όχι μόνο. Ούτε εν να το κάμω καλά και εν να το βάλω στο κλουβί, ούτε εν λίο πας το φτερό μόνο, ούτε τίποτα. Άλλωστε το άγριο θήραμα εν το βάλεις ποτέ σε κλουβί. Δεν μιλώ για εκτροφή θηραμάτων. Νομίζω συμφωνείται μαζί μου οπόταν ας το έχουμε υπόψη.
Καληνύχτα
φιλε ολα τα καταλαβα εχτος τουτο λογο #%$%@nature έγραψε:γαμώτο εν "κ@#$%$ια" τελικά
- Anthimos
- Moderator
635marios έγραψε:τζινοσ που οταν κυνηγα ορτυκια πετακτι του ορτικομανα και καταλαβη την και δεν την παιξει εγω να τον παραδεκτο .ειδικα αν ειναι πρωινο.ετυχε μου πολλεσ φορεσ ,λιπασε για το ατυχεσ γεγονοσ και προχωρασ .ειναι το ιδιο πεταγμα με το ορτυκι .ειναι στα αυστηροσ προστατευομενα ειδη δηλαδι οι αριθμοι τουσ ειναι σε επικυνδινα χαμηλουσ αριθμουσ .παλια την ειχαν στην οικογενια των οτυκιων ωσ ειδοσ αλλα τα τελευτεα χρονια την εφυγαν απο τον καταλογο και την εχουν ξεχωριστο ειδοσ μονο του .δεν ειναι οι πουρταλα που ειπε καποιοσ ουτε εχει καμια σχεση .
Μαριε οι αριθμοι τους ΔΕΝ ειναι σε επικύνδινα χαμηλους αριθμους φίλε!! Εχουν μειωθει στη δυτικη ευρωπη λογω αλλαγης σε καλιεργειες και διαφοροποιηση των βιοτοπων της. Στην Αιγυπτο και Αφρικη την κυνηγουν με σκυλια δεικτες παρα πολυ ειδικά οι Ιταλοί ...
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
"κ@#$%$ια"sotiris!129 έγραψε:φιλε ολα τα καταλαβα εχτος τουτο λογο #%$%@nature έγραψε:γαμώτο εν "κ@#$%$ια" τελικά
Σωτήρη, ενα πουλί που στη μυθολογία συμβολίζει την σοφία. Άτε να δούμε

- marinos.a
- Site Admin
-
- Full Member
Μα υπαρχουν ετσι τυποι? ελεος ρε...nature έγραψε:"κ@#$%$ια"sotiris!129 έγραψε:φιλε ολα τα καταλαβα εχτος τουτο λογο #%$%@nature έγραψε:γαμώτο εν "κ@#$%$ια" τελικά
Σωτήρη, ενα πουλί που στη μυθολογία συμβολίζει την σοφία. Άτε να δούμεΈτυχε μου τα τελευταία χρόνια σε 2 περιπτώσεις να χτυπήσουν πανω στο βουνό το ξημέρωμα. Άλλη μια φορά παλιά όταν δεν είχα άδεια ακόμα ενας μαλάκας μέρα μεσημέρι έπαιξε σκόπιμα. Αλλά είμουν μητσίς τότε για φασαρία

ακομα να καταλαβω για τι πουλι λαλιτε λογο τον @#$@%@ γραπσε το ζε βαλε μεσα στην μεση μια τελια για να το γραψη κανονικα
κα.πος ετ.σι!
κα.πος ετ.σι!
- GiorgosT
- Full Member
κάμνει κουκουβίουsotiris!129 έγραψε:ακομα να καταλαβω για τι πουλι λαλιτε λογο τον @#$@%@ γραπσε το ζε βαλε μεσα στην μεση μια τελια για να το γραψη κανονικα
κα.πος ετ.σι!
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- GiorgosT
- Full Member
πε μου τσιε εσυ.....sotiris!129 έγραψε:την κουκουβαγια γιατι την εχουν με @#%^@^#@$^![]()
![]()
![]()

ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS