http://youtu.be/uG9N5oNGtPA
Τώρα μπήκε σωστά
Sent from my iPad using Tapatalk
Πρέπει να είναι δημόσοιοι υπάλληλοι στην Αφρική. Τη δουλειά τους κάμνουν την σωστά, απλά ο 3ος υπάλληλος που έπρεπε να ανοιξει το καπακι του βώθρου για να σύρνουν μέσα την άμμο, έπιασε άδεια ασθενείας.Γιατρός έγραψε:Εφύρτηκα
Τώρα μπήκε σωστά
Εξαιρετικό Κυριάκο.kyriakos304 έγραψε:25 συμβουλές ζωής από ένα παππού
[/url]
Δοκτωρα καμε καμμια περιγραφη τζαι για μας που θωρουμε που το κινητο....εν πουρο τζαι τσιλλας το με το γαλαΓιατρός έγραψε:Μετά από μια δύσκολη μέρα
Αμάν ο φίλος μου και είναι λάτρης του πούρου!!! Ήμουν παλιός καπνιστής αλλά με δύναμη και θέληση το σταμάτησα. Σε έκτακτες όμως περιστάσεις δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα καλό πούρο με ρούμιΓιατρός έγραψε:Μετά από μια δύσκολη μέρα
Είπες το πολύ ευγενικάPanmoy έγραψε:Δοκτωρα καμε καμμια περιγραφη τζαι για μας που θωρουμε που το κινητο....εν πουρο τζαι τσιλλας το με το γαλαΓιατρός έγραψε:Μετά από μια δύσκολη μέραηντα μπου τουτα τα κολπα???
Ο πούρος δεν θεωρείται ´καπνιστής´SilverPigeonS έγραψε:Αμάν ο φίλος μου και είναι λάτρης του πούρου!!! Ήμουν παλιός καπνιστής αλλά με δύναμη και θέληση το σταμάτησα. Σε έκτακτες όμως περιστάσεις δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα καλό πούρο με ρούμιΓιατρός έγραψε:Μετά από μια δύσκολη μέρα