ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αφιστον ρε spidi ετσι αθρωπους που μπλα μπλα μπλα θεορια βλεπω τους ουλλι μερα στο κυνηγι, αποτελεσμα 0 μονο θεορια πραξεις το 80% αυτον τον αθρωπον δεν κανουν ΤΠΤ!!!
μονο και μονο που αρκεπσε ζε παουριζει σιμενει πως δεν εχει ιδεα που "το κυνηγι" μπορει να ξερει για τα θυραματα να ξερει ζε ποσα φτερα εχει καθε πουλλι, αλλα μονο ζε μονο που εκαμε ετσι πολεμο κυνηγος ΔΕΝ ειναι γιατι πολι απλα δεν ξερει πως στο κυνηγι εχεις 1-5 δευτερολεπτα να αντιδρασεις ποσο μαλον να πιασεις ζε ταυτοτιτα σε ενα πουλλι που εν φτιμα γλιμα με το αλλο! ενζεπαιξα φραγγολινα που οι διαφορες τους εν οφθαλμοφανες η λαο ζε εκαμα τον ποστ ζε ειπα σας sorry κοπελια ενομισα εν ορτυκι!
ο αλλος εγραψε αλλο λιο να δουμε αγρινο κρεμασμενο ζε εδοκαν σου την αδεια νυχτα ζε μπλα μπλα μπλα ζε εσβισεν το... :lol: :lol: :lol:
στην θεορια εν ουλλοι καλοι στο κυνηγοι ...............
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εγω κρατω ενα πραμα όμως , :lol: Ηβρες ορτυκομάνες καλοχρονια της ΤΖΙΚΛΑΣ[/quote]

Ε ατε να δουμε!!!!!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
HarrisAce
Full Member

Δημοσίευση από HarrisAce »

Σωτήρη έχεις απόλυτο δίκαιο απλός νομίζω δεν χρειάζεται να δικαιολόγησε τόσο έντονα για να μην παρεξηγηθείς.Ο κάθε ένας ας λέει τα δικά του.εσύ όντως δεν γνώριζες όπως οι πλείστοι από εμάς εδώ και σωστά έπραξες.και εγώ το ίδιο θα έκανα
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Ρεεεεεεεεεεεεε Σωτηρη!!!!!! ξερεις ποσο μεγαλο αδικιμα εν τουτο που εκαμες??? :lol: :lol: :lol: εχτες ερωτησα τη θυρα στην εκθεση και ειπε μου οποιος σκωτοσει ορτυκομανα.........θελει κραμασμα ............ και πολλα καλο ξιφτερισμα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
sotiris!129

πετους να ερτουν να με σκοτωσουν καλο! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

Ο ΦΙΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ . ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΞΕΝΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ . Ο NOBODY ΕΚΑΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ 2 ΠΟΣΤ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ <<ΟΡΤΥΚΟΜΑΝΑ>> ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΗΤΑΝ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ 129 . ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ. ΔΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΕΚΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕ ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΝΑ Ο NOBODY ME ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΥΝΗΜΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ . ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ . ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΝΙΘΕΣΑΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ . ΕΔΩΚΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΟΥΗΝ ΟΠΩΣ ΕΔΩΚΕΝ Ο ΑΛΛΟΣ Η <<ΕΞΑΝΑΔΩΚΕΣ>> ΠΑΝΩ ΤΟΥ . Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ<<NOBODY>> H KANENA <<LOUIS SETTER>> H OTIΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ . ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ . ΚΥΝΗΓΩ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ , 18 ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΥΣΕΙΝΗΔΗΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ .
ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΖΙΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΠΙΠΠΙΛΑΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ . ΑΤΕ . ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΖΙΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ................................. (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ)
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Eχτές και το Σάββατο ήμουν σε μια περιοχή που πέχτηκαν πάνω από 2000 ορτύκια. Η πάρεα η δική μου και ακόμα μια που ξέρω εγώ σύνολο είχαμε 400 ορτύκια (Σάββατο και Κυριακή) και τώρα τα βάζετε με το Σωτήρη που έπεξε μια ορτυκομάνα και εκείνη καταλαθός; Και είναι και παστή :D
635marios
Full Member

Δημοσίευση από 635marios »

τζινοσ που οταν κυνηγα ορτυκια πετακτι του ορτικομανα και καταλαβη την και δεν την παιξει εγω να τον παραδεκτο .ειδικα αν ειναι πρωινο.ετυχε μου πολλεσ φορεσ ,λιπασε για το ατυχεσ γεγονοσ και προχωρασ .ειναι το ιδιο πεταγμα με το ορτυκι .ειναι στα αυστηροσ προστατευομενα ειδη δηλαδι οι αριθμοι τουσ ειναι σε επικυνδινα χαμηλουσ αριθμουσ .παλια την ειχαν στην οικογενια των οτυκιων ωσ ειδοσ αλλα τα τελευτεα χρονια την εφυγαν απο τον καταλογο και την εχουν ξεχωριστο ειδοσ μονο του .δεν ειναι οι πουρταλα που ειπε καποιοσ ουτε εχει καμια σχεση .
635marios
Full Member

Δημοσίευση από 635marios »

Σωτηρη να σου δωσο μια συμβουλη σχετικα με τα απαγορευμενα ,το πουλι που επαιξεσ και εγω ο ειδιοσ θα το επαιζα οπωσ και εκανα πολλεσ φορεσ γιατι δεν εχει κανενα να το καταλαβει οταν παιτακτει μπροστα του .κυνηγω 25 χρονια και περσι ετυχε μου και επετακτικε μπροστα μου τζιε επαιξα την .επροσεχα ομωσ πολλα αμπα τζιε δοκω πασ την θυρα την ωρα που εφευγα γιατι ηξερα το οτι απαγορευετουν .Πασ τον χαρτι που μασ δυουν ειναι τα επιτρεπομενα ειδει που δικαιουμαστε να παιζουμε τωρα .τιποτα αλλο δεν επιτρεπετε .γιαυτο να προσεχεισ αλλη φορα γιατι εγινετουν να σε ελεγχε η θηρα και σει που την αθωοτηττα σου αν σε ερωτουσαν τι επαιξεσ να τουσ την αναφερνεσ και αν ηταν κανενασ αυστηροσ να σε εκαταγκελε.τα πουλια που ειναι πανω στο χαρτι ειναι μονον τα επιτρεπομενα δεν εχει αλλο πουλι που επιτρεπετε .οτε ο στρουθοσ επιτρεπετε .εισαι απολυτα δικαιολογιμενοσ εκατον τισ εκατον και αυριο η του χρονου που θα παιξεισ αλλη να προσεχεισ .εν το μονο πουλι που μασ συγχιζει ,κανενα αλλο πουλι που συναντουμε στη κυπρο δεν εχει την ομοιοτητα με καποιο αλλο που απαγορευετε .παντοσ το φαει τησ ειναι νοστιμοτατο καλη ορεξει ,οσο για καποιουσ που επροτρεξαν να κρινουν τουσ λεω και λιγη αλληλεγκιη πε παιδια συναδελφοι ειμαστε και καθε μερα που περνα εξω κατι μαθενουμε στο κατω κατω θα σασ τυχει και εσασ.
sotiris!129

φιλε ευχαριστω παρα πολλυ για την συνβουλη σου! εχεις 100% δικαιο!!!(τουτα που θα γραψω παρακατω ειναι ετσι για το κουβεντα να γινεται δεν με επιραξε τπτ αποτι ειπες)
δεν κυνηγω 25 χρονια μονο 6 με αδεια ομως απο τα 13 μου παω κυνηγι (βουρκατορας)
χαρτη δεν βλεπω καν! οι περιοχες που κυνηγω ειναι σταθερες βλεπω τον χαρτη 1 φορα τον χρονο αν δεν αλλαξε κατι στες επιτρεπομενες που πηγενω τοτε ουτε που τον εχω μες το αυτοκινητο,
τα επιτρεπομενα ειδη της κυπρου εν ζεν πολλα εχει 5 πραματα πας το χαρτι που μπορεις να παιξεις ζε αλλο 15 που δεν προκιτε ποτε να τα δεις και απλα εχουν τα για να φενετε πως εχουμε πικιλια στα θηραματα (κατι παπιρες κατι φασιανους) που ζε να εβρεις ετσι πουλλια ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΕΙΣ "εσυ που κυνηγας παραπανω χρονια ξερεις καλιτερα" λιπασε να τα παιξεις!!!
το μικροτερο πουλι που θα κυνηγισω ειναι η τρασιλα που και αυτην αν δεν την βρω σε αριθμους δεν θα την παιξω απλα για να πω επαιξα 1 τρασιλα! τες ζικλες που εν ζε ζικλες και σπανια γυριζω οπλο πανω τους τον καιρο του περτικου (1)επιδη εχω 5ρες μεσα σκεφτου να φαι 5-6 σκαγια τη εν να γινη) (2)γιατι σαντανονεται ο σκυλος αμαν ακουσι τουφετσια ετσι πας το πουποτε)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΟΡΤΥΚΙΩΝ”