ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ατε ρε μιτσιο οπως τα βλεπω εν ζεφκαρι τα ζωντανα αφιστα να σου καμουν αφκα :lol: :lol: :lol:
mikros

Δημοσίευση από mikros »

εεεε και αμεν τα θελεις πεψε τα πουποδα!!!
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Nobody
Full Member

Δημοσίευση από Nobody »

sotiris!129 έγραψε:σημερα το προι δεν καταφερα να παω κυνηγι
ο πατερας μου με ενα φιλο του που πηγαν πηραν 12 ορτικια και 2 τρυγονια
το απογευμα πηγα μια βολτα στην περιοχη
2 ορτικια 1 ορτικομανα
Η ορτικομανα απαγορεύεται αυστηρά και κακός την έχεις κτυπήσει και δημοσιευσει.
sotiris!129

που ποτε απαγορευται?
εγω απο μικρος που πιγενα κυνηγι αααααααμα τυχαινε και βρεθοταν καμια μαζι με τα ορτυκια την επαιζαν!
τα 2 πουλια ειναι και τις ειδιας οικογενειας και ακολουθουν την ιδια μεταναστεφτικη πορια, εχουν ιδιο σχυμα, συνιθιες και πολλα αλλα και γιαυτο τον λογο ειναι παρα πολι δυσκολο εκινη την στιγμη να καταλαβεις οτι μεσα που τα ορτικια εφιε κατι με ελαχιστες διαφορες!
δεν ειναι ζικλα που θα σου κανει τσιφ ζε να καταλαβεις τη ειναι, δεν ειναι φασα που να την καταλαβεις που το χιλιομετρο οτι ενε πεζουνι!
στην ελλαδα κυνηγιεται αποτι βλεπω στο google, http://www.e-artemis.gr/forum/index.php ... i&img=3154!!!
τωρα αν απαγορευται στην κυπρο δεν το γνωριζα απολογουμε στους πιο εβεσθιτους
ζινι την ωρα δεν προλαμβενα να τις καμω test DNA
3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ HTAN η φαση επεταχτικε επαραξενευτικα εκαταλαβα πως κατι παι χ αλλα οπως ειπα και ποιο πανω ενομισα ηταν ορτικι πιασμενω
sotiris!129

http://www.gpeppas.gr/paridatia/ortikom ... omana.html
τελεια κατω λαλει πως τες κυνηγουν.
sotiris!129

σε αλλα ποστ γραφουν οτι εν σπανια πουλια, αλλα ποστ βαλουν φωτογραφιες που τες πεζουν
δεν μπορω να καταλαβω ουτε ελλαδα τη γινεται
ο captain μπορει να βοηθισει? :geek:
Nobody
Full Member

Δημοσίευση από Nobody »

[quote="sotiris!129"]που ποτε απαγορευται?
εγω απο μικρος που πιγενα κυνηγι αααααααμα τυχαινε και βρεθοταν καμια μαζι με τα ορτυκια την επαιζαν!
τα 2 πουλια ειναι και τις ειδιας οικογενειας και ακολουθουν την ιδια μεταναστεφτικη πορια, εχουν ιδιο σχυμα, συνιθιες και πολλα αλλα και γιαυτο τον λογο ειναι παρα πολι δυσκολο εκινη την στιγμη να καταλαβεις οτι μεσα που τα ορτικια εφιε κατι με ελαχιστες διαφορες!
δεν ειναι ζικλα που θα σου κανει τσιφ ζε να καταλαβεις τη ειναι, δεν ειναι φασα που να την καταλαβεις που το χιλιομετρο οτι ενε πεζουνι!
στην ελλαδα κυνηγιεται αποτι βλεπω στο google, http://www.e-artemis.gr/forum/index.php ... i&img=3154!!!
τωρα αν απαγορευται στην κυπρο δεν το γνωριζα απολογουμε στους πιο εβεσθιτους
3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ HTAN η φαση επεταχτικε επαραξενευτικα εκαταλαβα πως κατι παι χ αλλα οπως ειπα και ποιο πανω ενομισα ηταν ορτικι

Δυστυχώς είσαι άσχετος φίλε μου. Η ορτικομανα είναι υδροβιο, ανηκει στην οικογένεια των ραλιδων όπως και η νεροκοτα και η φαλαριδα και δεν εχει την παραμικρη σχεση με ορτικι. Δεν αποτελεί δικαιολογία ότι μοιάζει με ορτικι στο φτερομα.
Και παρεπιπτοντος αν δεν μπορείς να ξεχορισεις το ποιο αργό πουλί που στους βιοτοπους μας μάλλον δεν έπρεπε να κυνηγας. Δυστυχώς έκανες ένα λάθος αλλά αντί να απολογιθεις και να ζητήσεις να μάθεις ποιο πολλά για αυτό το πουλι το παίζεις παντογνωστης.
sotiris!129

ακου να δεις
επιδει φακα μου μες τα αντερα να μου την λαλουν χωρις να με ξερουν!
παω σε 10 000 ευρο στυζημα
να πιαμε που δαμε 20 ατομα
να τους βαλουμε να καμουν την ιδια φασι ακριβος!
εγο λαλο σου ζε οι 20 θα γισιρουν οπλο να την παιξουν! οι 15 θα προλαβουν να παιξουν, οι 5 θα την κουτσισουβ ζε οι 2 εν να καταλαβουν τη ειναι!
συνφονω πως εν με ξερεις γιαφτο δικεουσε να λαλεις οοοτι θελεις! αλλα βαλω σε αλλο 10 000 ευρο στυχιμα πως αν μου κλισεις τα μαθκια μου ζε φερεις μου 10 πουλια να μιριστω!!!! εν να καταλαβω μονο ζε μονο που την μιρ8κια που λαλει ο λως ηντα πουλιν ενι!!! επρεπε να εισουν εσυ ρε μαρθακα να σου πω εγω αν θα καταλαβενες τη ηταν μεσα σε 3 δευτερολεπτα! που να με πεις ζε ασχετο!
sotiris!129

sotiris!129 έγραψε:http://www.gpeppas.gr/paridatia/ortikom ... omana.html
τελεια κατω λαλει πως τες κυνηγουν.
οσο για το αν ειμαι ασχετος ζε εκαμες μου αναλιση του οικογενιακου της δεντρου
δε οτι τουτα που μου ειπες, γραφει τα μεσα στο link που ΕΓΩ σου εβαλα μεσα! λαλεις να εβαλα ενα link χωρις να το θκιεβασω???
ατε ρε παρετα μας, εγινικετε μου ουλοι ιδιμονες ζε περιβαλοντιστες αλλα αμα εισαστε στο κυνηγι βουρατε τους σπινους ζε τα αμπελοπουλια που πισω..............................................................................................
sotiris!129

sotiris!129 έγραψε: τωρα αν απαγορευται στην κυπρο δεν το γνωριζα απολογουμε στους πιο εβεσθιτους
ασε που ΑΝ απαγορευτραι απολογιθικα αρα εξακολου8ω να μην καταλαβενω το προβλημα σου!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΟΡΤΥΚΙΩΝ”