ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ

Απάντηση
mikros

Re: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ

Δημοσίευση από mikros »

εν να φκω που το θεμα αλλα εν να σχολιασω την απαντηση σου ρε miky55 .......εσυ που εσιμαδευκες τα ορτυκια με τη βασταρκα εν καλα .........εγω μες την ταξη στο σχολειο, τελευταια περιοδος,τελευταιο θρανιο διπλα που το παραθυρο, με ενα μαθηματικο .... εστιμουμουν στο θρανιο με τη κυριολεξια της λεξης ,ρεσει ενα φιλικουτουνι εξω που το παραθυρο οπως εξαπλωνα στο θρανιο σηκωνουμε καμνω τα σιερκα μου σαν να τσαι εβαστουν οπλο ταρασο τα χερια μου προς τα δεξια και καμνο το χαρααχτηριστηκο ηχο "μπαμ" μπαμ" γυριζουν θορουν με ουλοι και ο μαθηματικος: Αντρεα εξω με γραπτη....εγω αφθορμητα απαντο....να παρο και το οπλο μαζι??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

mikros έγραψε:εν να φκω που το θεμα αλλα εν να σχολιασω την απαντηση σου ρε miky55 .......εσυ που εσιμαδευκες τα ορτυκια με τη βασταρκα εν καλα .........εγω μες την ταξη στο σχολειο, τελευταια περιοδος,τελευταιο θρανιο διπλα που το παραθυρο, με ενα μαθηματικο .... εστιμουμουν στο θρανιο με τη κυριολεξια της λεξης ,ρεσει ενα φιλικουτουνι εξω που το παραθυρο οπως εξαπλωνα στο θρανιο σηκωνουμε καμνω τα σιερκα μου σαν να τσαι εβαστουν οπλο ταρασο τα χερια μου προς τα δεξια και καμνο το χαρααχτηριστηκο ηχο "μπαμ" μπαμ" γυριζουν θορουν με ουλοι και ο μαθηματικος: Αντρεα εξω με γραπτη....εγω αφθορμητα απαντο....να παρο και το οπλο μαζι??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ε εμπεζεσε ρε μιτσικουρι. :lol: :lol: :lol:
mikros

Δημοσίευση από mikros »

κατακριβια εξω που το παραθυρο της αλλης πλευρας της ταξης παλε τα ιδια πραματα με πριν εχει ενα δεντρο και εσιμαδευκα τους στρουθους που εκαθουνταν πανω αλλα το top μου ηταν jινο που σας εγραψα πριν :lol: :lol: :lol: αθυμουμε το και κλεω :lol:
που καμνουν μαντορινια
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

mikros έγραψε:εν να φκω που το θεμα αλλα εν να σχολιασω την απαντηση σου ρε miky55 .......εσυ που εσιμαδευκες τα ορτυκια με τη βασταρκα εν καλα .........εγω μες την ταξη στο σχολειο, τελευταια περιοδος,τελευταιο θρανιο διπλα που το παραθυρο, με ενα μαθηματικο .... εστιμουμουν στο θρανιο με τη κυριολεξια της λεξης ,ρεσει ενα φιλικουτουνι εξω που το παραθυρο οπως εξαπλωνα στο θρανιο σηκωνουμε καμνω τα σιερκα μου σαν να τσαι εβαστουν οπλο ταρασο τα χερια μου προς τα δεξια και καμνο το χαρααχτηριστηκο ηχο "μπαμ" μπαμ" γυριζουν θορουν με ουλοι και ο μαθηματικος: Αντρεα εξω με γραπτη....εγω αφθορμητα απαντο....να παρο και το οπλο μαζι??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:D :D :D :D :D

είσαι ωραίος
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

σημερα το προι δεν καταφερα να παω κυνηγι
ο πατερας μου με ενα φιλο του που πηγαν πηραν 12 ορτικια και 2 τρυγονια
το απογευμα πηγα μια βολτα στην περιοχη
2 ορτικια 1 ορτικομανα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Σπανιο πουλι η ορτυκομανα! Περιγραψε μας λιον τη συμπεριφορα της...επετασε οπως το ορτυκι; φραγκολινα;
που εκάθετουν;

Λέγεται και πουρτάλα;

Άκουσα για τούτο το πουλί και είδα και φωτογραφιές αλλά δεν εξαναείδα που κοντά...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
mikros

Δημοσίευση από mikros »

ουτε εγω εξαναειδα που κοντα....με τι σκαι επεσε?
που την ηβρες?
που καμνουν μαντορινια
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

IMG_6968a.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

οπως το μπεκατσονι που σικοστικε
εξαναδα πεγμενες αλλα πρωτη φορα παιζω ζεγω, τα ποθκια κρεμασμενα κατω την ωρα που πεταχτικε "λαλο τη εν τουτο ρε :? " κατεβαζω το οπλο πρως στιγμης μετα βλεπω τον κολο της ηταν οπως το ορτυκι :? λαλω "α εν ορτυκι πιασμενο" μπαμ και κατω!!!
την ωρα που επια ζιαμε εκαταλαβα τη ηταν επιδη εξαναδα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΟΡΤΥΚΙΩΝ”