Έχεις ιδέα κατα πόσο ειναι καλές οι chiruca caza coolmax?Γιατρός έγραψε:Η κάλτσα απρροφά του περισσότερους κραδασμούς και πρέπει να μην είναι λεπτή για μπαλαρίνες
Πίσω κάτω και μπροστά πρέπει να έχει πατς για απορρόφηση
Οι αθλητικές δεν κάνουν
Κάνε αναζήτηση thorlo και bridgedale hunting socks και θα δεις
Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία
-
- Full Member
Re: Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία
-
- Full Member
Re: Απ: Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία
επιασα τα εγω κ αντεξαν 2 χρονια μονο.....με τη πρωτη φορα που εβραχικαν (εγραφαν κ water proof τρομαρα τους) αρχισαν κ επηενναν πισω πισω μεχρι που τα ΕΚΡΟΥΣΑ για να φκαλω το αχτι των 150ευρω (ηταν προσφορα μου ειπαν....). φυσικα καποιος δαμεσα εγραψε τι παιζει ρολο κ η ημερομηνια κατασκευης του παπουτσιου....κ οτι δακατω μπορει να φερνουν παλια....κατι που εχει βαση.....οπως κ ναχει περσι επιασα north face λιο χαμηλα αλλα ειμαι ευχαριστημενος! παντα με την ιδια χρηση με τα magnum μιλω...marios10 έγραψε:Παιδια καλημερα σας..
Ποια ειναι η αποψη σας για τα αρβυλα τα magnum ηβρα κατι που ιντερνετ σε καλη τιμη και σκεφτουμε να τα παραγγειλω..
το θήραμα μπορεί να είναι αυτοσκοπός, «η νίκη για τη νίκη», η επιδίωξη, δηλαδή, ενός στόχου μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της κατάκτησής του, μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στη δράση, μόνο και μόνο για την «τιμή του παιχνιδιού».
- Anthimos
- Moderator
Στα ΑΡΒΥΛΑ ισχυει οτι ισχυει σε ΟΛΑ τα θεματα που αφορουν το κυνήγι
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ
Εγω ειμαι 110 κιλά. Κυνηγω βουνα , αρκετα δυσκολους τοπους με πυκνη ξυσταρκα και πέτρες ολη μερα. Επισης κυνηγω μπεκατσα σε τοπους με υγρασία και νερα. Αρα , χρειαζομαι ενα ανθεκτικο αρβυλο ( να σωννει τα κιλά μου) Χρειαζεται να ειναι καλοραμενο για να αντεχει τα σπασμενα κλαδια της ξισταρκας και ταυτοχρονα ανατομικό για να μην πηγαινω σπιτι να υποφερω με τα γονατα μου.Θα πρεπει να ειναι και ελαφρυ για να μην σε κουραζει στα συχνα τρεξιματα για να βρεις τον σκυλο στο μπιπερ
Σιγουρα χρειαζεται να επενδυσω , ειτε σε αρκετα καλο/ακριβο αρβυλο ή να αγοραζω συχνα "καλα" αρβυλα σε συνδυασμο με πολυ καλες κάλτσες
Τα αρβυλα μου ομως σιγουρα δεν ταιριαζουν σε καποιον αλλο πιο ελαφρυ η σε καποιο που κυνηγα εντελως διαφορετικα θηραματα ,με διαφορετικο τροπο με λιγοτερη διαρκεια και διαφορετικο τοπο
Ξεκινησα με αρβυλα του στρατου και την 3η φορα που τα φορησα σ ενα κατηφορο εφυγε η σολα ολοκληρη
Μετα αγορασα τα πιο ακριβα αρβυλα που ειχε η αγορα (με χιλιες οικονομιες) . ηταν βαρετα και παρολο που το παπουτσι αντεξε η σολα εγινε φλατ και εγλιαζα οπου πηγαινα
Μετα αγορασα μεσης τιμης παπουτσι το συνδυασα με ανατομικους πάτους και καλες κάλτσες κι εκτοτε σιγα σιγα βρηκα την συνταγη
Παπουτσια καλης ποιοτητας , μεσης τιμης . Αντι να πληρωνω 290 ευρω και ν αντεχει 4 χρονια αλλα να χαλά το Goretex ,να λιωνει η σόλα και να χαλα το δερμα αγοραζω αρβυλα καθε 2 χρόνια περιπου τα περιποιουμε και τα εναλλασσω αναλογα με τον καιρο κυριως. Ετσι αντεχουν περισσοτερο χρονο και το πιο σημαντικο δεν καταπονουνται τα ποδια
Λαβετε υπόψη οτι το goretex οταν ειναι βρωμικο για παραδειγμα ( αν περπατησουμε σε λασπη η σε χορτα σκονισμενα βρεγμενα) αν δεν καθαριστει δεν λειτουργει
Το δερμα καταστρεφετε πολυ ευκολα απο τον ηλιο και τον ξηρο καιρο και συχνα ειναι βαρετο.
Για να καταληξω
Διαλεξετε αρβυλα σε σχεση με τις δικες σας αναγκες και οχι με το τι σας λεν δεξια κι αριστερα και επίσης εξισου σημαντικες ειναι οι κάλτσες και οι ανατομικοι πατοι
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ
Εγω ειμαι 110 κιλά. Κυνηγω βουνα , αρκετα δυσκολους τοπους με πυκνη ξυσταρκα και πέτρες ολη μερα. Επισης κυνηγω μπεκατσα σε τοπους με υγρασία και νερα. Αρα , χρειαζομαι ενα ανθεκτικο αρβυλο ( να σωννει τα κιλά μου) Χρειαζεται να ειναι καλοραμενο για να αντεχει τα σπασμενα κλαδια της ξισταρκας και ταυτοχρονα ανατομικό για να μην πηγαινω σπιτι να υποφερω με τα γονατα μου.Θα πρεπει να ειναι και ελαφρυ για να μην σε κουραζει στα συχνα τρεξιματα για να βρεις τον σκυλο στο μπιπερ
Σιγουρα χρειαζεται να επενδυσω , ειτε σε αρκετα καλο/ακριβο αρβυλο ή να αγοραζω συχνα "καλα" αρβυλα σε συνδυασμο με πολυ καλες κάλτσες
Τα αρβυλα μου ομως σιγουρα δεν ταιριαζουν σε καποιον αλλο πιο ελαφρυ η σε καποιο που κυνηγα εντελως διαφορετικα θηραματα ,με διαφορετικο τροπο με λιγοτερη διαρκεια και διαφορετικο τοπο
Ξεκινησα με αρβυλα του στρατου και την 3η φορα που τα φορησα σ ενα κατηφορο εφυγε η σολα ολοκληρη
Μετα αγορασα τα πιο ακριβα αρβυλα που ειχε η αγορα (με χιλιες οικονομιες) . ηταν βαρετα και παρολο που το παπουτσι αντεξε η σολα εγινε φλατ και εγλιαζα οπου πηγαινα
Μετα αγορασα μεσης τιμης παπουτσι το συνδυασα με ανατομικους πάτους και καλες κάλτσες κι εκτοτε σιγα σιγα βρηκα την συνταγη
Παπουτσια καλης ποιοτητας , μεσης τιμης . Αντι να πληρωνω 290 ευρω και ν αντεχει 4 χρονια αλλα να χαλά το Goretex ,να λιωνει η σόλα και να χαλα το δερμα αγοραζω αρβυλα καθε 2 χρόνια περιπου τα περιποιουμε και τα εναλλασσω αναλογα με τον καιρο κυριως. Ετσι αντεχουν περισσοτερο χρονο και το πιο σημαντικο δεν καταπονουνται τα ποδια
Λαβετε υπόψη οτι το goretex οταν ειναι βρωμικο για παραδειγμα ( αν περπατησουμε σε λασπη η σε χορτα σκονισμενα βρεγμενα) αν δεν καθαριστει δεν λειτουργει
Το δερμα καταστρεφετε πολυ ευκολα απο τον ηλιο και τον ξηρο καιρο και συχνα ειναι βαρετο.
Για να καταληξω
Διαλεξετε αρβυλα σε σχεση με τις δικες σας αναγκες και οχι με το τι σας λεν δεξια κι αριστερα και επίσης εξισου σημαντικες ειναι οι κάλτσες και οι ανατομικοι πατοι
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
+1 πολυ σωστα εγραψες! εγω με τα συγκεκριμενα (north face) ηβρα την ησυχια μου..το μονο που μενει ειναι να εβρω τη σωστη κρεμα η παστα η κατι τετοιο για τη συντηρηση τους....καλες καλτσες κανενα μαγαζι δακατω;;; η απο διαδυκτιο;;;;Anthimos έγραψε:Στα ΑΡΒΥΛΑ ισχυει οτι ισχυει σε ΟΛΑ τα θεματα που αφορουν το κυνήγι
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ
Για να καταληξω
το θήραμα μπορεί να είναι αυτοσκοπός, «η νίκη για τη νίκη», η επιδίωξη, δηλαδή, ενός στόχου μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της κατάκτησής του, μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στη δράση, μόνο και μόνο για την «τιμή του παιχνιδιού».
- kanaris
- Full Member
ενα αλλο επισης σημαντικο σημειο ειναι και το υψος του αρβυλου. εγω ας πουμε ξεκινησα μετα τα αρβυλα του στρατου με κατι orizo waterproof τα οποια ηταν πολυ ψηλα. επειδη ομως στο ενδημικο κυνηγω αποκλιστικα περτικο σε τοπους σαν του φιλου του Ανθιμου (Μαχαιρα-Λαζανια-Φικαρδου-Γουρρι-Φαρμακα-Οδου) οπου ειδικα στην εναρξη που τα βουνα ειναι στεγνα την παραπανω ωρα γλεπεισ να μην πεσεις παρα να κυνηγας, μου δημιουργησαν προβλημα στο γονατο λογω της ακαμψιας τους!!! τελικα μετα απο φυσιοθεραπεια κατεληξα καθε 2 χρονια να αγοραζω τα beretta pogio και τα συνδιαζω οταν χρειαζεται ακομα και με λαστιχενες! τα αρβυλα του στρατου πλεον δεν μπορω να τα βαλω εκτος οταν τα beretta ειναι τοσο λασπωμενα που εχουν δυπλασιο βαρος
φετος θα τα συνδιασω και με γκετες και βλεπουμε

φετος θα τα συνδιασω και με γκετες και βλεπουμε
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- Γιατρός
- Full Member
Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία
Tα πρώτα μου Mephisto μου πήρε 2 ώρες να διαλέξω μαζί με τα insoles στο Λονδίνο και για πρώτη φορά ανοίξαν τα μάτια μου
Insoles είχαν superfeet.co.uk και νόμιζα ότι πετούσαν
http://youtu.be/CThkWCs3c_M
Φυσικά δεν πουλούσαν για να φύγει το Στόκ αλλά για να έχουν ένα πελάτη για μια ζωή
Η κατανομή του βάρους στα δύο πόδια- πατούσες έδειξε το μηχάνημα ότι γινόταν σε διαφορετικά σημεία
Μέχρι 150€ στις εκπτώσεις είσαι οκ
Κάλτσες κάλτσες κάλτσες
Sent from my iPad using Tapatalk
Insoles είχαν superfeet.co.uk και νόμιζα ότι πετούσαν
http://youtu.be/CThkWCs3c_M
Φυσικά δεν πουλούσαν για να φύγει το Στόκ αλλά για να έχουν ένα πελάτη για μια ζωή
Η κατανομή του βάρους στα δύο πόδια- πατούσες έδειξε το μηχάνημα ότι γινόταν σε διαφορετικά σημεία
Μέχρι 150€ στις εκπτώσεις είσαι οκ
Κάλτσες κάλτσες κάλτσες
Sent from my iPad using Tapatalk
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Laurona
Καποιος που εχει κ χρησιμιποιησε τα aigle artemis 2 gtx να μας πει εντυπώσεις. ?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
- Full Member
Εε φιλουι φαινονται πολλα ωραια αρβυλα αλλα εν λλιο χαμηλα προσωπικα αρεσκουν μου λλιο πιο ψηλα.προσωπικα εχω και γω γαλοτσες ομως της aigle θεωρω οτι πανω σε γαλοτσα δεν παιζεται ο δευτερος εν ετη φωτος πισω της..ιντα τωρα που το λαλεις θελω και γω βοηθεια
- Rai
- Full Member
Μάλλον κάποιος έφκαλε λαγό σήμερα .....Laurona έγραψε:Καποιος που εχει κ χρησιμιποιησε τα aigle artemis 2 gtx να μας πει εντυπώσεις. ?

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
-
- Full Member
Παιδες μετα απο αρκετα χροβνια αποφασισα να ανανεωσω την καρταρομπα μου οπως καμουν οι γενετσιες αλλα αντι καθε εβδομαδα εμεις καθε τοσοοο..
Το λοιπον εν θα σας δυσκολεψω
Ειμαι μεταξυ των μποτων LOWA KAI AKU
Και οσο αφορα ρουχα(παντελονι αδιαβροχο-φουτερ αδιαβροχο και να ζεσταινει καλα και ενα τσιχλογιλεκκο χακκι χρωματα με βαθιες τζεπες..ειμαι μεταξυ haart kai gamo...αν εχει καποιους που τα επραξαν ας μας βοηθησουν
Το λοιπον εν θα σας δυσκολεψω
Ειμαι μεταξυ των μποτων LOWA KAI AKU
Και οσο αφορα ρουχα(παντελονι αδιαβροχο-φουτερ αδιαβροχο και να ζεσταινει καλα και ενα τσιχλογιλεκκο χακκι χρωματα με βαθιες τζεπες..ειμαι μεταξυ haart kai gamo...αν εχει καποιους που τα επραξαν ας μας βοηθησουν