Νομοθετικα Διλημματα..Αδικοι νομοι ή ανευθυνοι πολίτες.
- kyriakos304
Re: Νομοθετικα Διλημματα..Αδικοι νομοι ή ανευθυνοι πολίτες.

Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- Rai
- Full Member
Εγώ ρε παιθκιά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της υπηρεσίας Θύρας/ ΚΟΚ και ΔΑΖ να ανοίξουν την περιοχή Κορονιάς στην Λευκωσία για το κυνήγι του ενδημικού.
Η περιοχή αυτή είναι για χρόνια τώρα η περιοχή που αρκετοί από εμάς εκπαιδεύουν τα σκυλιά τους και που σίγουρα από του χρόνου θα γίνει ένα νεκροταφείο και έτσι δεν θα προσφέρεται πλέον για εκπαιδευτικά.
Στην περιοχή αυτή δεν θα γίνει κυνήγι αλλά σφαγή αφού οι κρεατοσυλλέκτες κυνηγοί θα στέκουν στους δρόμους και θα εκτελούν. φαινόμενα με το ίδιο σκηνικό και αποτέλεσμα αρκετά και επαναλαμβανόμενα κάθε χρόνο μα κάθε χρόνο.Πού μας θέλουν να τα εκπαιδέψουμε του χρόνου .
Γιατί δεν πηγαίνουν να βάλουν δίχτυα με την βοήθεια μας, και να πάρουν από την περιοχή 30-40 λαγούς και να τους απελευθερώσουν σε περιοχές που είναι φτωχές από πλευράς θηράματος ??
Το άλλο πάλι που συμβαίνει είναι αυτό που είπε και ο Λεύκιος για το κυνήγι της φάσσας τον Αύγουστο που η επαρχία Πάφου αντί να δίνει περιοχές για κυνήγι και να τσαρτελλώνει τους κυνηγούς, κλείνει και από πάνω περιοχές (περιοχή Ανδρολίκου )
Την επόμενη φορά που θα τους πάρει ο Άριστος συνέντευξη να τον παρακαλέσω αν θέλει να τους ρωτήσει για να δούμε τι όραμα έχουν αυτοί οι άνθρωποι που εμείς οι βλάκες/αφελείς /αγαθοί δεν το βλέπουμε και δεν το αντιλαμβανόμαστε.
Rai
Η περιοχή αυτή είναι για χρόνια τώρα η περιοχή που αρκετοί από εμάς εκπαιδεύουν τα σκυλιά τους και που σίγουρα από του χρόνου θα γίνει ένα νεκροταφείο και έτσι δεν θα προσφέρεται πλέον για εκπαιδευτικά.
Στην περιοχή αυτή δεν θα γίνει κυνήγι αλλά σφαγή αφού οι κρεατοσυλλέκτες κυνηγοί θα στέκουν στους δρόμους και θα εκτελούν. φαινόμενα με το ίδιο σκηνικό και αποτέλεσμα αρκετά και επαναλαμβανόμενα κάθε χρόνο μα κάθε χρόνο.Πού μας θέλουν να τα εκπαιδέψουμε του χρόνου .
Γιατί δεν πηγαίνουν να βάλουν δίχτυα με την βοήθεια μας, και να πάρουν από την περιοχή 30-40 λαγούς και να τους απελευθερώσουν σε περιοχές που είναι φτωχές από πλευράς θηράματος ??
Το άλλο πάλι που συμβαίνει είναι αυτό που είπε και ο Λεύκιος για το κυνήγι της φάσσας τον Αύγουστο που η επαρχία Πάφου αντί να δίνει περιοχές για κυνήγι και να τσαρτελλώνει τους κυνηγούς, κλείνει και από πάνω περιοχές (περιοχή Ανδρολίκου )
Την επόμενη φορά που θα τους πάρει ο Άριστος συνέντευξη να τον παρακαλέσω αν θέλει να τους ρωτήσει για να δούμε τι όραμα έχουν αυτοί οι άνθρωποι που εμείς οι βλάκες/αφελείς /αγαθοί δεν το βλέπουμε και δεν το αντιλαμβανόμαστε.
Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- SilverPigeonS
Φίλε Rai, οράματα έχουν οι ευφυείς άνθρωποι...
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- Γιατρός
- Full Member
Νομοθετικα Διλημματα..Αδικοι νομοι ή ανευθυνοι πολίτες.
Να σας πω το μεγαλύτερο πρόβλημα που κανένας δεν λέει και για αυτό απέχουμε από την υπηρεσία έτη φωτός
Δεν γίνεται το βράδυ οι ειδικοί να πηγαίνουν για καταμέτρηση θηράματος και την επομένη ή στην κυνηγετική περίοδο να πηγαίνουν οι παρέες τους κουμπάροι κτλ στην ίδια περιοχή για κυνήγι
Εμείς που μόνο μέρα κυκλοφορούμε τι πρέπει να κάνουμε;
Οι ίδιοι όταν δεν έχουν αποτυχίες και ξέρουν που να παν πως βλέπουν τα προβλήματα με το δικό μας μάτι ;
Πελλάρες έννεν;;;
Δεν γίνεται το βράδυ οι ειδικοί να πηγαίνουν για καταμέτρηση θηράματος και την επομένη ή στην κυνηγετική περίοδο να πηγαίνουν οι παρέες τους κουμπάροι κτλ στην ίδια περιοχή για κυνήγι
Εμείς που μόνο μέρα κυκλοφορούμε τι πρέπει να κάνουμε;
Οι ίδιοι όταν δεν έχουν αποτυχίες και ξέρουν που να παν πως βλέπουν τα προβλήματα με το δικό μας μάτι ;
Πελλάρες έννεν;;;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- APOLLON_1
[quote="Rai"]Εγώ ρε παιθκιά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της υπηρεσίας Θύρας/ ΚΟΚ και ΔΑΖ να ανοίξουν την περιοχή Κορονιάς στην Λευκωσία για το κυνήγι του ενδημικού.
πληροφορια που εχω αυτο με τους λαγους το εχουν κανει ειδη
Rai
Rai
EPANIEL POWER
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Απο προηγούμενες συνεντεύξεις αλλά και απο συζητήσεις που είχα μαζί τους την απόφαση για ποιές περιοχές ανοίγουν και ποιές κλείνουν την έχει κατά κύριο λόγο η Κ.Ο.Κ & Δ.Α.Ζ και συνηγορεί και αποφασίζει και η θήρα. Δηλαδή η Κ..Ο Κ & Δ.Α.Ζ ανά επαρχία πέρνει απο τους συλλόγους τις προτάσεις τους για ποιές περιοχές να ανοίξουν και ποιές να κλείσουν κατόπιν οι επαρχιακές με τους επαρχιακούς της θήρας βλέπουν τις προτάσεις και δρούν ανάλογα. ο τρόπος είναι εντελός απαράδεκτος και αντιεπαγγελματικός , έπρεπε να συσταθεί επιστημονική επιτροπή με δασολόγο, θηραματολόγο, πτηνολόγο, διαχειριστή άγριας ζωής μέλος της κυνηγετικής ομοσπονδίας , μέλος του ταμείου θήρας ακόμη και μέλος της υπηρεσίας περιβάλλοντος και να βγαίνουν οι απαγορευμένς και οι επιτρεπώμενες βάση σωστής μελέτης και έρευνας και όχι βάση συμφερόντων και απόψεων απο τον καθένα. Αν ρωτήσεις 10 ανθρώπους απλούς κυνηγούς ποιές περιοχές να ανοίξουν και ποιές να κλείσουν ο καθένας δίνει και απο μια άποψη.
Κάποτε γράψαμε ένα άρθρο για αυτό το θέμα στο περιοδικό και πειράχτηκαν κάποιοι έμμισθοι της Κ.Ο.Κ & Δ.Α.Ζ ο λόγος είναι σαφής. Βλέπετε αν εγώ τωρά ο πρόεδρος του τάδε κυνηγετικού συλλόγου πάω με μία απαίτηση να κλείσει ή να ανοίξει μια περιοχή για δικά μου συμφέροντα και μου την ικανοποιήση η επαρχιακή μου τότε στις εκλογές θα τους κανονίσω και εγώ !
αν δέν με κανονίσουν δέν θα τους κανονίσω ούτε και εγώ
μήπως είανι τυχαίο το γεγονός ότι επί τόσαααααα χρόνια παίζουμε μουσικές καρέκλες

Κάποτε γράψαμε ένα άρθρο για αυτό το θέμα στο περιοδικό και πειράχτηκαν κάποιοι έμμισθοι της Κ.Ο.Κ & Δ.Α.Ζ ο λόγος είναι σαφής. Βλέπετε αν εγώ τωρά ο πρόεδρος του τάδε κυνηγετικού συλλόγου πάω με μία απαίτηση να κλείσει ή να ανοίξει μια περιοχή για δικά μου συμφέροντα και μου την ικανοποιήση η επαρχιακή μου τότε στις εκλογές θα τους κανονίσω και εγώ !

Προσέχουμε...για να έχουμε
- πανικος
εδω και λιγες μερες σκεφτομαι και συλλογιζομαι εχω το εξης διλημμα.εχω ενα σκυλλο λαμπρατορ που ξαναεγραψα εδω στο φορουμ οτι ο σκυλλος δεν ξερει απο φερμες σε λαγους και περδικια μονο φερνει τα πουλια που πεφτουν τα κουτσοφτερα κτλ. στο λαγο σπανια παω πλεον .τωρα στο ορτυκι εδω στα κοκκινοχωρια δεν εχει περιοχη με συνοδεια σκυλλων η πιο κοντινη ειναι τερσεφανου.θελω αυριο εδω στο χωριο να παρω και το σκυλλο μαζι να περπατησουμε μαζι να παιξω αν βρω ορτυκια να τρεξει να τα βρει να τα φερει να τριφτει πανω μου να του πω μπραβο τζε να πιουμε τζε που ενα τσιαρο μαζι!
τωρα αν ερτει η θηρα τζε θελει να με γραψει για τον σκυλλο τι να τους πω?οτι εγω δεν βαλλω μηχανουκια τζε να πιασω μιση ωρα παγανια να παιξω 20-30 τζε να φυω αλλα ηρτα να παιξω 2-3 με τον σκυλλο αν εφυκαν οι πρωινοι καννιβαλλοι τιποτε. εν να με λυπηθουν αραγε τζε να μου την χαρισουν?εννα επιμενουν να με γραψουν τζε να τους τραβησω καμια μες τα ποθκια?εν να τσιουφοσω να με γραψουν γιατι ειμαι παρανομος ενω οι πρωινοι τυποι που ειχαν ολοι νυχτα το μηχανουι εν οκ?εγω τον σκυλλο παιρνω τον τωρα τζε τον δεκεμβρη γενναρη φεβραρη στες τζικλες τζε φερνει τες που μες τα σπερμενα που ψηλωνουν?τι σκ,,,τα γινεται μες τουτο τον τοπο ?εγιω θελω τον σκυλλο επαναφορας μου να τον εχω μαζι μου πετε μου ποσα θελετε κυριοι που βγαζετε νομους να σας πιερωσω να τον παιρνω!
πετε μου ρε κοπελια εσεις να δουμε τι να καμω ?θενκιου ακειν.
εννε κριμα τουτο το χτηνον να ειναι εσσω?οη πετε μου?
τωρα αν ερτει η θηρα τζε θελει να με γραψει για τον σκυλλο τι να τους πω?οτι εγω δεν βαλλω μηχανουκια τζε να πιασω μιση ωρα παγανια να παιξω 20-30 τζε να φυω αλλα ηρτα να παιξω 2-3 με τον σκυλλο αν εφυκαν οι πρωινοι καννιβαλλοι τιποτε. εν να με λυπηθουν αραγε τζε να μου την χαρισουν?εννα επιμενουν να με γραψουν τζε να τους τραβησω καμια μες τα ποθκια?εν να τσιουφοσω να με γραψουν γιατι ειμαι παρανομος ενω οι πρωινοι τυποι που ειχαν ολοι νυχτα το μηχανουι εν οκ?εγω τον σκυλλο παιρνω τον τωρα τζε τον δεκεμβρη γενναρη φεβραρη στες τζικλες τζε φερνει τες που μες τα σπερμενα που ψηλωνουν?τι σκ,,,τα γινεται μες τουτο τον τοπο ?εγιω θελω τον σκυλλο επαναφορας μου να τον εχω μαζι μου πετε μου ποσα θελετε κυριοι που βγαζετε νομους να σας πιερωσω να τον παιρνω!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Dimitris
Ναι, αλλά γιατί να σε γράψει για το σκύλο?
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- πανικος
απαγορευεται το κυνηγι με την συνοδεια σκυλλου αυτη την εποχη .ορισμενες περιοχες επετρεπεται μονο.επαρχια αμμοχωστου δεν βρηκα περιοχη να επιτρεπεται αλλα και αλλες περιοχες που δινουν ειναι αμμολοφοι στυλ ζαχαρας.Dimitris έγραψε:Ναι, αλλά γιατί να σε γράψει για το σκύλο?
δεν ειναι ομως αυτο το προβλημα ακριβως.το θεμα ειναι να μας αφηνουν με την συνοδεια σκυλλου επαναφορας να κυνηγαμε οπου θελουμε.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- kyriakos304
πανικος έγραψε:εδω και λιγες μερες σκεφτομαι και συλλογιζομαι εχω το εξης διλημμα.εχω ενα σκυλλο λαμπρατορ που ξαναεγραψα εδω στο φορουμ οτι ο σκυλλος δεν ξερει απο φερμες σε λαγους και περδικια μονο φερνει τα πουλια που πεφτουν τα κουτσοφτερα κτλ. στο λαγο σπανια παω πλεον .τωρα στο ορτυκι εδω στα κοκκινοχωρια δεν εχει περιοχη με συνοδεια σκυλλων η πιο κοντινη ειναι τερσεφανου.θελω αυριο εδω στο χωριο να παρω και το σκυλλο μαζι να περπατησουμε μαζι να παιξω αν βρω ορτυκια να τρεξει να τα βρει να τα φερει να τριφτει πανω μου να του πω μπραβο τζε να πιουμε τζε που ενα τσιαρο μαζι!
Ξέρεις τι εννα σου κάμει η θήρα έννεν;

Έννοια σου και το Τερσεφάνου που εδώσαν είναι απλά για να περνά η ώρα
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….