Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

WAFFEN έγραψε:συναδελφε αν θα δωσεις 200 ευρω μην παραγγειλεις απο διαδυκτιο.εγω εχω chiruca και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.οσον αφορα τα αρβυλα του στρατου και το morris παιρνει σε Παφο και το bmw Χ5. οτι δινεις παιρνεις.
Με τα άρβυλα του Στρατού έφκαλα 2 χρόνια το ίδιο ζευγάρι φορώντας τα κάθε μέρα, μια χαρά είναι για μένα. :)
HUNTER
Full Member

Re: Re: Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία

Δημοσίευση από HUNTER »

Ρωτα τον ποτε να σου πει :)[/quote]
200 ρε φίλε![/quote]

Φιλε αν επιτρεπετε απο που τα αγορασες? Ενδιαφερομαι και εγω.

Ειναι σιγουρα τα LOWA HUNTER GTX EVO EXTREME η τα LOWA HUNTER GTX EXTREME? Τα τελευταια ειναι το προηγουμενο μοντελο. Στη Κυπρο η τιμη πωλησης ειναι 280 ευρο και απο Αγγλια 220 στερλινες.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

spyrosspyrou851 έγραψε:
WAFFEN έγραψε:συναδελφε αν θα δωσεις 200 ευρω μην παραγγειλεις απο διαδυκτιο.εγω εχω chiruca και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.οσον αφορα τα αρβυλα του στρατου και το morris παιρνει σε Παφο και το bmw Χ5. οτι δινεις παιρνεις.
Με τα άρβυλα του Στρατού έφκαλα 2 χρόνια το ίδιο ζευγάρι φορώντας τα κάθε μέρα, μια χαρά είναι για μένα. :)
Σπύρο μου ειδικά σε περιπτώσεις που έχει πολύ περπάτημα, υπάρχουν φορές που ένα πολύ καλό ζευγάρι άρβυλα (εκτός του ότι είναι πιο άνετο, ελαφρύ, αδιάβροχο κτλ) σε παίρνει εκεί που θέλεις με ΑΣΦΑΛΕΙΑ που είναι το πιο σημαντικό. 8-)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
Σπύρο μου ειδικά σε περιπτώσεις που έχει πολύ περπάτημα, υπάρχουν φορές που ένα πολύ καλό ζευγάρι άρβυλα (εκτός του ότι είναι πιο άνετο, ελαφρύ, αδιάβροχο κτλ) σε παίρνει εκεί που θέλεις με ΑΣΦΑΛΕΙΑ που είναι το πιο σημαντικό. 8-)
Δεν αντιλέγω, γι'αυτό είπα τις λέξεις για μένα. :)
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Το θεμα αρβυλα εχει να κανει με το καθε ενα ξεχωριστα πως κυνηγα.

Δηλαδη αν εγω που περπατω πολυ ρωτησω καποιον για αρβυλα και αυτος ειναι φασσαρης που δεν περπατα σχεδον καθολου και μου πει για καποια αρβυλα οτι ειναι πολυ καλα, μπορει να τα αγορασω και να μην κανουν για πολυωρο περπατημα.

Γι αυτο πρεπει να διαλεγουμε τα αρβυλα συμφωνα με τις αναγκες μας και οχι με βαση τι θα μας πουν οι αλλοι, εκτος αν ξερουμε οτι και αυτοι ενα περιπου εχουν τις ιδιες ανγκες με εμας.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Παιδιά δεν περπατώ πολύ να μην πω σχεδόν καθόλου.

Είμαι παθών όμως και κόντεψα να πάθω μεγάλη ζημιά. Ο λόγος? Δεν ήθελα να αγοράσω άρβυλα και έλεγα πως δεν μου χρειάζονται...

Ο κάθε ένας αγοράζει αυτό που του αρέσει και αυτό που ταιριάζει στο κυνήγι και στην τσέπη του. Όμως λεβέντες πάνω από όλα να σκέφτεστε την ασφάλεια σας!! Πάνω από όλα άρβυλα με σόλα καλή, αντιολισθητική για ασφαλή πατήματα και κυνήγια! (δεν είναι ανάγκη να αγοράσουμε και τα πιο ακριβά)
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

HUNTER έγραψε:Ρωτα τον ποτε να σου πει :)
200 ρε φίλε![/quote]

Ειναι σιγουρα τα LOWA HUNTER GTX EVO EXTREME η τα LOWA HUNTER GTX EXTREME? Τα τελευταια ειναι το προηγουμενο μοντελο. Στη Κυπρο η τιμη πωλησης ειναι 280 ευρο και απο Αγγλια 220 στερλινες.[/quote]

Ακριβως οπως τα λεει ο φιλος hunter
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Breda Pegaso έγραψε:Το θεμα αρβυλα εχει να κανει με το καθε ενα ξεχωριστα πως κυνηγα.

Δηλαδη αν εγω που περπατω πολυ ρωτησω καποιον για αρβυλα και αυτος ειναι φασσαρης που δεν περπατα σχεδον καθολου και μου πει για καποια αρβυλα οτι ειναι πολυ καλα, μπορει να τα αγορασω και να μην κανουν για πολυωρο περπατημα.

Γι αυτο πρεπει να διαλεγουμε τα αρβυλα συμφωνα με τις αναγκες μας και οχι με βαση τι θα μας πουν οι αλλοι, εκτος αν ξερουμε οτι και αυτοι ενα περιπου εχουν τις ιδιες ανγκες με εμας.
Σωστός! Επίσης κάποιες φορές το μόνο που μας σωζει είναι οι λαστιχενες ! Οπότε ο καθένας κάνει τις επιλογές τους. Πάντως μια φορά γίνεται το κακό! ! Προσέχετε! !!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
valperik
Full Member

Δημοσίευση από valperik »

HUNTER έγραψε:Ρωτα τον ποτε να σου πει :)
200 ρε φίλε![/quote]

Ειναι σιγουρα τα LOWA HUNTER GTX EVO EXTREME η τα LOWA HUNTER GTX EXTREME? Τα τελευταια ειναι το προηγουμενο μοντελο. Στη Κυπρο η τιμη πωλησης ειναι 280 ευρο και απο Αγγλια 220 στερλινες.[/quote]

Έχεις πμ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

CRISPI HUNTER GTX....ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ 100%!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 28 Αύγ 2014, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ”