Πρωτεϊνικό φαγητό και προπόνηση... ειναι μαθηματικάsotiris!129 έγραψε:Anthimos έγραψε:marinos.a έγραψε:Τις τελευταίες μέρες, ιδικά μετα από την έναρξη της φάσας όπως κάθε χρόνο… έπιασε με το κακό. Ξεκινήσαν να μεν με χωρούν τα ρούχα μου.

Πρωτεϊνικό φαγητό και προπόνηση... ειναι μαθηματικάsotiris!129 έγραψε:Anthimos έγραψε:marinos.a έγραψε:Τις τελευταίες μέρες, ιδικά μετα από την έναρξη της φάσας όπως κάθε χρόνο… έπιασε με το κακό. Ξεκινήσαν να μεν με χωρούν τα ρούχα μου.
Ασιλα πάτερ μου. Εσυ θέλεις εξορκισμό.Priest+++ έγραψε:Έχει τοσα ωραία πραγματα να χαρείς και να απολαυσεις αγαπητέ φίλε, τώρα που το επιτρέπει ο καιρός και εσύ πασπατευεις τον εξοπλισμό σου και χαϊδευεις το σκυλι σου! Κύριε ελέησον πιον!
Φιλέ Laurona και αυτό είναι ενα θαυμαστό έργο του Κυρίου! Το έφτιαξε για να το βλεπουμε και να το θαυμάζουμε!Laurona έγραψε:Πατερ......![]()
Κυριε ελεησον πιον.
Να πας νσ εξομολογηθεις.
Εν κ κοτσιαμ μου γιορτη σημερα
ειναι 4stroke η εξωλεμβια στο κοτεροPriest+++ έγραψε:marinos.a έγραψε:Τις τελευταίες μέρες, ιδικά μετα από την έναρξη της φάσας όπως κάθε χρόνο… έπιασε με το κακό. Ξεκινήσαν να μεν με χωρούν τα ρούχα μου.
Σιγά σιγά ξεκίνησα να πασπατεύω τους κυνηγετικούς μου εξοπλισμούς, να θέλω να πηγαίνω σκοπευτήριο, να περνω περισσότερο χρόνο με το σκυλί μου. Εχτές ανέσυρα και το τρολλουι να το περιποιηθώ να τα αναβαθμίσω και γενικά ξεκίνησε το κυνήγι να μονοπωλεί τη σκέψη μου.
Συμβαίνει σε κανέναν άλλο?
Γιατρέ είμαι καλά???
Έχει τοσα ωραία πραγματα να χαρείς και να απολαυσεις αγαπητέ φίλε, τώρα που το επιτρέπει ο καιρός και εσύ πασπατευεις τον εξοπλισμό σου και χαϊδευεις το σκυλι σου! Κύριε ελέησον πιον!
Priest+++ έγραψε:marinos.a έγραψε:Τις τελευταίες μέρες, ιδικά μετα από την έναρξη της φάσας όπως κάθε χρόνο… έπιασε με το κακό. Ξεκινήσαν να μεν με χωρούν τα ρούχα μου.
Σιγά σιγά ξεκίνησα να πασπατεύω τους κυνηγετικούς μου εξοπλισμούς, να θέλω να πηγαίνω σκοπευτήριο, να περνω περισσότερο χρόνο με το σκυλί μου. Εχτές ανέσυρα και το τρολλουι να το περιποιηθώ να τα αναβαθμίσω και γενικά ξεκίνησε το κυνήγι να μονοπωλεί τη σκέψη μου.
Συμβαίνει σε κανέναν άλλο?
Γιατρέ είμαι καλά???
Έχει τοσα ωραία πραγματα να χαρείς και να απολαυσεις αγαπητέ φίλε, τώρα που το επιτρέπει ο καιρός και εσύ πασπατευεις τον εξοπλισμό σου και χαϊδευεις το σκυλι σου! Κύριε ελέησον πιον!
Ξέρω τοPriest+++ έγραψε:Κυριάκο είσαι φοβερός!!!
Πάνω απ' όλα μετριόφρωνkyriakos304 έγραψε:Ξέρω τοPriest+++ έγραψε:Κυριάκο είσαι φοβερός!!!
Θέκιου