Φασσα

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Fabarm
Full Member

Re: Φασσα

Δημοσίευση από Fabarm »

ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ,

ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ? ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ :D

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
Canis

Δημοσίευση από Canis »

markhs έγραψε:φασσες για να παιξεις τζιαι να απολαυσεις ειναι να παεις με το φλοπερουην στο νερο,,τζιαμε θα απολαυσεις πεξιμο,,,εγω βασικα 8α παο να τζινιησο κανονικα στη φασσα αλλα εννα πιαο που τα τρια το μιαλλιττερο τζιαμε επειδη ξερω οτι εννα πιασουν τους 7 ουρανους πρωτη κυριακη που τις σσιηπε8κιες τζιαι θα μου μεινει τζιαι το καμινι πας την κκελλε,,,οι να τσιατιρονο τζιαι να τζινιο ποστα 130 κμ που το σπιτι μου για να πιασω 1-2 φασσες τζιαι αν της πιασω :o

Στο νερό με το φλοπερούι μόνο οι μεγαλοπαράνομοι και οι κρεατοσυλλέκτες πάνε που είναι τόσο αναίσθητοι και ασεβοίς προς τους συνάδελφους κυνηγούς είναι. Έστω και αν έχουν ξαδέλφια, θείους, φιλους, κουμπαρους κλπ, που να είναι νομοταγείς κυνηγοί. Τόσο ηλίθιοι είναι που το περιφανέβουντε και στους φίλους που πραγματικά ίδρωσαν για να κτυπήσουν 1-2 πουλία.
Φίλε markhs, αντιλαμβάνομαι ότι θα είσαι απο τη Παφό (ψάχνεις για ιχνηλάτη στη Πάφο). Ελπίζω αυτό που είπες να το λές λόγο αγανάκτυσης και όχι να το εννοείς η πράψείς ποτέ. ΑΝ πραγματίκα σου αρέσει το κυνήγι, τότε θα πρέπει πάνω από όλα να σέβαισε το θήραμα το όποίο σου χαρίζει τόσες αναμνήσεις και συγκινίσεις. Σέ τόσες και τόσες περιόχές γίνοντε σφαγές, το να βρίσκεις ένα νερό που υπάρχουν αρκετά πουλία γιατί είναι απαγορευμένη ή γιατί δεν είναι μέρα κυνηγίου και να πάς με το φλοπερ σαν τον αλουπό για να κάνεις αριθμό, τότε δεν είσαι έξυπνός και οι άλλοι βλάκες, απλά η νοημοσύνη σου πάτησε πάτω :lol:
Αν είσαι πράγματι απο τη Πάφο, δικαιολογώ απόλυτα την αγανάκτηση σου, το τί γίνετε κάτα όλο το μήκος του δασούς Παφου είναι αδιανόητο. Αν έισαι απο τη Πάφο όμως έχεις το πλεονέκτημα να κινηγίσεις ακόμα τρείς εξορμήσεις που το 80% τα διπλώνει και αρχίζει να κυνηγά στα παράλια και να κάνει αναγνώρίσεις στο ενδημικό.
Αυτές τις τρείς εξορμήσεις άρκετοί κυνηγοί απο τη Πάφο τις εκμεταλέυονται και μάλιστα κτυπούν και αρκετά πουλία 10 - 15 και σε παραδοσιακές περιοχές όπως η Λυσός και ο Σαραμάς και όχι μόνο. Τι να κάνουμε που είμαστε πάνω απο 50000 και ο χώρος είναι λίγος? Κάμετε λίγη υπόμονή εσείς στη Πάφο και εκμεταλεύτητε το γεγονός ότι ήσαστε τόπακες με το να γνωρίζετε καλύτερα τη επαρχία σας απο τους άλλους και με λίγη υπομονή στο τέλος της μέρας ήστε σε καλύτερη κατάσταση απο τους περισσότερους που κόφκουν 150 km και κατασκηνώνουν για 3 μέρες μέσα σε τουτό το καύσωνα :oops: :lol: :lol: :lol: για να κυνηγίσουν μία μέρα να κτυπήσουν 2-3 πουλία και μετά να τα διπλώσουν :lol: :D :lol: ...
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος ο Μακρής ούτε πρόθεση έχει ούτε συμφωνεί με το παράνομο κυνήγι που περιγράφει. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες και ότι όπως και αυτός τόσο και οι υπόλοιποι φίλοι του φόρουμ ασχέτος τέτοιον συμπεριφορών θα εκδράμουν όπως κάθε χρόνο την Κυριακή και ότι γίνει.Έτσι και αλλιώς δέν είμαστε κρεατοσυλλέκτες. Τουλάχιστο η μισή χαρά μιας Κυνηγετικής εξόρμησης είναι η προετοιμασία.
Canis

Δημοσίευση από Canis »

markhs έγραψε:
Costas_ έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος ο Μακρής ούτε πρόθεση έχει ούτε συμφωνεί με το παράνομο κυνήγι που περιγράφει. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες και ότι όπως και αυτός τόσο και οι υπόλοιποι φίλοι του φόρουμ ασχέτος τέτοιον συμπεριφορών θα εκδράμουν όπως κάθε χρόνο την Κυριακή και ότι γίνει.Έτσι και αλλιώς δέν είμαστε κρεατοσυλλέκτες. Τουλάχιστο η μισή χαρά μιας Κυνηγετικής εξόρμησης είναι η προετοιμασία.
μπραβο ρε κωστη,μονο εσου με υποστηριξες,οι αλλοι μονο τσιλλαρκες σιρνουν
markhs έγραψε:φλοπερ τζιαι σιγαστηρα,,το καλο του εν θελει τσιοκαρισμα,,nsi magnum 5ares mpam je katw
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑ!!!
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Φίλε Μαρκή ή Μακρή όπως και να σε λένε έχεις 5 φάσσες, 3 πέρτικους και καμία 20αρκά τσίκλες περσυνές που μένα πέρκιμον και χορτάσεις γιατί απ' ότι εκατάλαβα πεινάς πολλά. Και Κωστή το χέρι σου στην φωθκιά να το βάλεις μόνο για σένα γιατί αν εκατάλαβες οι πεινασμένοι εν πολλοί.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Εντωμεταξή φίλε Μακρή να σε ενημερώσω ότι με τα γραφώμενα σου και το ip address σου μπορεί να γίνει καταγγελία στην θύρα και να εντοπιστείς πολύ εύκολα για αυτό πρόσεξε τι γράφεις :!:
Προσέχουμε...για να έχουμε
682
Full Member

Δημοσίευση από 682 »

ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

καλά και ασφαλισμένα κυνήγια σε όλους παιδιά
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
mariosgeri
Full Member