MIROKU MK70 HUNTER GR.6

Απάντηση
682
Full Member

MIROKU MK70 HUNTER GR.6

Δημοσίευση από 682 »

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3000? ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΕ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ Η ΜΠΕΡΕΤΑ ΚΑΙ Η ΜΠΡΑΟΥΝΙΓΚ (ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΛΙΚΩΝ) ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ. ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΒΛΗΤΙΚΗΣ?
682
Full Member

Re: MIROKU MK70 HUNTER GR.6

Δημοσίευση από 682 »

ρε παιδια εν ξερει κανενας κατι παραπανω????
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

682 έγραψε:ρε παιδια εν ξερει κανενας κατι παραπανω????
φιλε ειτε το gr 1 πιασεις ειτε το gr6 οι καννες ειναι οι ιδιες . ειναι το invector plus με αυλους 18.7. εχω 2 φιλους που το εχουν και ειναι απολυτα ευχαριστημενοι χωρις μηχανικα προβληματα η οτιδηποτε αλλο . απο θεμα βλητικης πηγα 2-3 φορες κυνηγι με φιλο που εχει το συγκεκριμενο μοντελο και δεν τον ακουσα να πει κατι κακο. απεναντιας δηλωνει απολυτα ευχαριστημενος και λεει οτι το οπλο του ειναι παρα πολλα καλο και στο σκοτωμα και στο κλωτσημα και σε ολα
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
682
Full Member

Δημοσίευση από 682 »

ευχαριστω φιλε μου
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

682 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3000? ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΕ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ Η ΜΠΕΡΕΤΑ ΚΑΙ Η ΜΠΡΑΟΥΝΙΓΚ (ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΛΙΚΩΝ) ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ. ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΒΛΗΤΙΚΗΣ?
Φίλε 682,

το συγκεκριμένο όπλο δεν το κατείχα, αλλά ούτε γνωρίζω κανένα που το έχει. Όμως είχα την ευκαιρία να το πάρω στα χέρια μου και να το περιεργαστώ αρκετά. Είναι πανέμορφο όπλο και φέρει πολύ όμορφο ξύλο καρυδιάς. Στο κάτω κάτω τι Grade 6 θα ήταν εάν δεν είχε όμορφα ξύλα?

Μηχανικός δεν θα αντιμετωπίσεις απολύτος κανένα πρόβλημα. Ούτε θα σου κάνει ιδιοτροπίες στα φυσίγγια.
Εκείνο όμως που με προβληματίζει είναι η σκοπευτική του ρήγα. Είναι όπλο κυνηγετικό και η σκοπευτική του ρήγα είναι 6 χιλ. Σε κάποια φάση ίσως το μετανοιώσεις. Είναι σεβαστό ποσό τα 3,000 Ευρώ και είναι κρίμα να μην κοιτάξεις και το αντιστοιχο MK70 Sporting Grade 5/6. Έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από την κυνηγετική έκδοση.

Κοίταξε και τα δύο και αποφασίζεις.
Καλή σου μέρα
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Φίλε μου αν δεν κάνω λάθος το όπλο τούτο έχει τις ίδιες κάννες με το Browning 525 χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος όμως. Αν είναι οι ίδιες κάννες τότε όσον αφορά το σκότωμα μεν ανησυχείς καθόλου. Είναι μια μηχανή του κείμα! :D :D :D :D
Τώρα για το Gr6 εξαρτάτε για ποιό σκοπό το θέλεις και ποιά είναι η σχέση σου με τα όπλα σου. Εγώ αν και λυπούμε τα πολλά και περιποιούμε τα αρκετά, στο κυνήγι δεν τα προσέχω καθόλου. Γιαυτό δεν θα έπαιρνα ενα Gr6 για κυνήγι. Ευτυχώς οι πέρτικοι και οι λαοί εν καταλάβουν που grade! Φυσικά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και είμαι σίγουρος οτι πολλόι συνάδελφοι μπορεί να διαφωνούν.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
682
Full Member

Δημοσίευση από 682 »

LAGOS έγραψε:
Φίλε μου αν δεν κάνω λάθος το όπλο τούτο έχει τις ίδιες κάννες με το Browning 525 χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος όμως. Αν είναι οι ίδιες κάννες τότε όσον αφορά το σκότωμα μεν ανησυχείς καθόλου. Είναι μια μηχανή του κείμα! :D :D :D :D
Τώρα για το Gr6 εξαρτάτε για ποιό σκοπό το θέλεις και ποιά είναι η σχέση σου με τα όπλα σου. Εγώ αν και λυπούμε τα πολλά και περιποιούμε τα αρκετά, στο κυνήγι δεν τα προσέχω καθόλου. Γιαυτό δεν θα έπαιρνα ενα Gr6 για κυνήγι. Ευτυχώς οι πέρτικοι και οι λαοί εν καταλάβουν που grade! Φυσικά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και είμαι σίγουρος οτι πολλόι συνάδελφοι μπορεί να διαφωνούν.
συμφωνω φιλε μου απολυτα! εν το κοντακκι που παιζει και ο κυνηγος!! τα υπολοιπα εν πολυτελεις για να τον θορεις και να χαιρεσε! απλα επειδη ακουσα πως τα φτηνα μοντελλα των σειρων αυτων εψευτηναν τα υλικα τους και πως για να πιασεις browning και miroku σαν τα παλια θελεις 2500 και πανω
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

682 έγραψε:
LAGOS έγραψε:
συμφωνω φιλε μου απολυτα! εν το κοντακκι που παιζει και ο κυνηγος!! τα υπολοιπα εν πολυτελεις για να τον θορεις και να χαιρεσε! απλα επειδη ακουσα πως τα φτηνα μοντελλα των σειρων αυτων εψευτηναν τα υλικα τους και πως για να πιασεις browning και miroku σαν τα παλια θελεις 2500 και πανω
φιλε εαν ενδιαφερεσαι υπαρχει ενα miroku 3800 πολυ καλη κατασταση το ειδα το οπλο και πωλειτε 1700 ευρω . βεβαια με 1700 πιανεις το MK70 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αλλα its up to you . εγω αφαγα τον τοπο κυριολεκτικα ομως και βρηκα ενα MIROKOU 9000 28 ΙΝΤΖΕΣ special edition και ΔΕΝ το μετανοιωσα καθολου . 15 χρονων οπλο αλλα σκοτωστρα . μηχανη του κειμα που λεει και ο φιλος LAGOS. διαφορετικες καννες μεν αλλα απιθανο οπλο . οι καννες του ειναι οι ιδιες με το 3800 που σου λεω
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

682 έγραψε:
LAGOS έγραψε:
Φίλε μου είτε δώσεις 1700 και πιάσεις Gr1 είτε δώσεις 3000 και πάρεις Gr6, τα ίδια μέταλλα θα πάρεις! Αυτό που αλλάζει είναι μόνο τα ξύλα. Αν θέλεις ενα όπλο με καλύτερα μέταλλα καλύτερα να πάρεις κάποιο άλλο όπλο, πιό ακριβό μοντέλλο σε Gr1. Έψαξες καθόλου τα Βελγικά Browning?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

Οι παλιοί έλεγαν σκυλί των 1000 λιρών και όπλο των 100 λιρών. ο 682 να μείνει με τον Περέττα 682 και για να μην χρειαστεί να αλλάζει και όνομα στο φόρουμ.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”