ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ
- MARIOSE
Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ
Κρίμα ειλικρινά ρε παιδιά...και για τα ψάρια και για το κυνήγι και για τις ομορφιές και για όλα όσα τόσο απλόχερα μας πρόσφερε αυτός ο τόπος...
Έχω πάει πολλούς τόπους οι οποίοι έχουν τις δικές τους ομορφιές αλλά η Κύπρος είναι (ήταν?) κάτι το διαφορετικό.
Τόση μανία να τα καταστρέψουμε όλα εν την καταλάβω...να παίξουμε ούλλα τα πουλιά, να πιάσουμε όλα τα ψάρια, να κτίσουμε τα πάντα και άλλα πολλά είναι το ολιγότερο ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.
Ο παπάς μου μου λέει ιστορίες για το παρελθόν τούτου του τόπου και γεμώνουν τα μάτια μου. Απλά μου λέει "αν με ρωτήσουν γιε μου να τους πω αν προτιμώ το σήμερα με όλες τις ανέσεις του αντί του παρελθόντος η απάντηση μου εν καθαρή => προτιμώ τον τζιαιρό που εν είχαμε να φάμε τζιαί εβούρουν ξυπόλητος μέσα σε τζιήνο το παράδεισο...".
Εγώ εν ξέρω τι να πω στις κόρες μου...
Έχω πάει πολλούς τόπους οι οποίοι έχουν τις δικές τους ομορφιές αλλά η Κύπρος είναι (ήταν?) κάτι το διαφορετικό.
Τόση μανία να τα καταστρέψουμε όλα εν την καταλάβω...να παίξουμε ούλλα τα πουλιά, να πιάσουμε όλα τα ψάρια, να κτίσουμε τα πάντα και άλλα πολλά είναι το ολιγότερο ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.
Ο παπάς μου μου λέει ιστορίες για το παρελθόν τούτου του τόπου και γεμώνουν τα μάτια μου. Απλά μου λέει "αν με ρωτήσουν γιε μου να τους πω αν προτιμώ το σήμερα με όλες τις ανέσεις του αντί του παρελθόντος η απάντηση μου εν καθαρή => προτιμώ τον τζιαιρό που εν είχαμε να φάμε τζιαί εβούρουν ξυπόλητος μέσα σε τζιήνο το παράδεισο...".
Εγώ εν ξέρω τι να πω στις κόρες μου...
- πανικος
[quote="Sergios"]Έτσι είναι Κυριάκο μου....όποιος λογικά σκεπτόμενος το ίδιο εννα σου πεί και μένα ήρτε η θήρα να μου κάμει ιστορίες και 'επνιε με το δίκιο μου.....εγώ εννα παίξω 5 αμπελοπούλια ΑΑΑΑΝ τα παίξω είπα τους πιέννετε έβρετε τζίνους που κάμνουν ολόκληρες περιουσίες κι εμένα απλός στερείτε μου την ικανοποίηση να φάω και να παρουσιάσω ένα μεζέ σ ένα τραπέζι που εννα φάω με τους δικούς μου....ενω και την άδεια μου πληρώνω 77 ευρώ και κοτσιάνι τα όπλα μου έχουν και το ΚΟΤΑ τηρώ και τα κενα φυσίγγια συνάω....προστατεύω το θήραμα που αναπαράγετε Μάρτη Απρίλη με το να βγάζω τους σκύλους παραλιακά στη θάλασσα για τρέξιμο άθληση αντι να βουρω τους λαούς και μαζί τους να σηκώνουν τα περδίκια που τα αφκά....κάμνω τις αναγνωρίσεις μου πάντα ήσυχα χωρίς να ενοχλώ τον κόσμο και τις φάσσες είτε με φωνές η με πουρούες είμαι νομοταγής αλλά η θήρα τί μου προσφέρει? Ούτε καθαρούς βιότοπους ούτε διαχέιριση της άγριας ζωής και θηραμάτων τα οποία ΟΛΟΙ μας πληρώνουμε η λαθροθηρία εν ανεξέλεγκτη κορακοειδή αλεπούδες εφάαν μας και να έρκετε να με λαπορτάρει εμένα? Οι φίλε μου τούτο εν ασέβεια και πώς εγώ να μήν είμαι προκαταλελειμένος και να τα έχω καλά μαζί τους?[/quote
Ρε σεργιε σαν να τζε αρεσκεις μου φιλε μου

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
συνεληφθη λαθροθηρας εψες μαζι με την γυναικα του γιατι λαθροθηρουσαν στην περιοχη παρσατας
- GRIGORIS
- Full Member
Ολοισσια στην κρεμαλα....ixnilatris paou paou έγραψε:συνεληφθη λαθροθηρας εψες μαζι με την γυναικα του γιατι λαθροθηρουσαν στην περιοχη παρσατας
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
- Sergios
Ήρεμαααα.....φίλε έχω δίκαιο? Αλλα και τούτοι έχουν οικογένειες...μιά απειλή να πέσει για τους δικούς του έν κάμνουν τίποτε...πανικος έγραψε:Sergios έγραψε:Έτσι είναι Κυριάκο μου....όποιος λογικά σκεπτόμενος το ίδιο εννα σου πεί και μένα ήρτε η θήρα να μου κάμει ιστορίες και 'επνιε με το δίκιο μου.....εγώ εννα παίξω 5 αμπελοπούλια ΑΑΑΑΝ τα παίξω είπα τους πιέννετε έβρετε τζίνους που κάμνουν ολόκληρες περιουσίες κι εμένα απλός στερείτε μου την ικανοποίηση να φάω και να παρουσιάσω ένα μεζέ σ ένα τραπέζι που εννα φάω με τους δικούς μου....ενω και την άδεια μου πληρώνω 77 ευρώ και κοτσιάνι τα όπλα μου έχουν και το ΚΟΤΑ τηρώ και τα κενα φυσίγγια συνάω....προστατεύω το θήραμα που αναπαράγετε Μάρτη Απρίλη με το να βγάζω τους σκύλους παραλιακά στη θάλασσα για τρέξιμο άθληση αντι να βουρω τους λαούς και μαζί τους να σηκώνουν τα περδίκια που τα αφκά....κάμνω τις αναγνωρίσεις μου πάντα ήσυχα χωρίς να ενοχλώ τον κόσμο και τις φάσσες είτε με φωνές η με πουρούες είμαι νομοταγής αλλά η θήρα τί μου προσφέρει? Ούτε καθαρούς βιότοπους ούτε διαχέιριση της άγριας ζωής και θηραμάτων τα οποία ΟΛΟΙ μας πληρώνουμε η λαθροθηρία εν ανεξέλεγκτη κορακοειδή αλεπούδες εφάαν μας και να έρκετε να με λαπορτάρει εμένα? Οι φίλε μου τούτο εν ασέβεια και πώς εγώ να μήν είμαι προκαταλελειμένος και να τα έχω καλά μαζί τους?[/quote
-
- Full Member
sergie eisai kathigitis!+1000.polla swsta!(APOLOGOUME GIA TA GREEKENGLISH APO TABLET).Sergios έγραψε:Ήρεμαααα.....φίλε έχω δίκαιο? Αλλα και τούτοι έχουν οικογένειες...μιά απειλή να πέσει για τους δικούς του έν κάμνουν τίποτε...πανικος έγραψε:Sergios έγραψε:Έτσι είναι Κυριάκο μου....όποιος λογικά σκεπτόμενος το ίδιο εννα σου πεί και μένα ήρτε η θήρα να μου κάμει ιστορίες και 'επνιε με το δίκιο μου.....εγώ εννα παίξω 5 αμπελοπούλια ΑΑΑΑΝ τα παίξω είπα τους πιέννετε έβρετε τζίνους που κάμνουν ολόκληρες περιουσίες κι εμένα απλός στερείτε μου την ικανοποίηση να φάω και να παρουσιάσω ένα μεζέ σ ένα τραπέζι που εννα φάω με τους δικούς μου....ενω και την άδεια μου πληρώνω 77 ευρώ και κοτσιάνι τα όπλα μου έχουν και το ΚΟΤΑ τηρώ και τα κενα φυσίγγια συνάω....προστατεύω το θήραμα που αναπαράγετε Μάρτη Απρίλη με το να βγάζω τους σκύλους παραλιακά στη θάλασσα για τρέξιμο άθληση αντι να βουρω τους λαούς και μαζί τους να σηκώνουν τα περδίκια που τα αφκά....κάμνω τις αναγνωρίσεις μου πάντα ήσυχα χωρίς να ενοχλώ τον κόσμο και τις φάσσες είτε με φωνές η με πουρούες είμαι νομοταγής αλλά η θήρα τί μου προσφέρει? Ούτε καθαρούς βιότοπους ούτε διαχέιριση της άγριας ζωής και θηραμάτων τα οποία ΟΛΟΙ μας πληρώνουμε η λαθροθηρία εν ανεξέλεγκτη κορακοειδή αλεπούδες εφάαν μας και να έρκετε να με λαπορτάρει εμένα? Οι φίλε μου τούτο εν ασέβεια και πώς εγώ να μήν είμαι προκαταλελειμένος και να τα έχω καλά μαζί τους?[/quote
- spyrosspyrou851
Εν στην Κύπρο που ζιούμε, δαμέ "εξαφανιστήκαν" δις από την Κύπρο τζιαι βουρούν τους μιτσιούς να τους πιάσουν τα σπίθκια τους τζιαι ξέρω εγώ κουβέντες. Το αντίστοιχο πράμα τζιαι στο κυνήγι, δεν βουρούν τους μεγάλους αλλά τους μιτσιούς.Sergios έγραψε: Ήρεμαααα.....φίλε έχω δίκαιο? Αλλα και τούτοι έχουν οικογένειες...μιά απειλή να πέσει για τους δικούς του έν κάμνουν τίποτε...
- Sergios
Σωστός αλλά τζαι τους μιτσιούς που εν πληρώνουν σκόπιμα πρέπει να τους πιάσιν λιο σφιχτά.....έχο παρέα δικηγόρο και να δείτε πόσοι βάλουν πουκάτω τους εγγυητές τους.....ΣΚΟΠΙΜΑ
- andreasana210326
- peanut5020
- Full Member
http://www.sigmalive.com/news/local/127911andreasana210326 έγραψε:http://www.24news.com.cy/index.php?page ... rtid=32141
Έτο παιδιά ποιοί μπορούν να διαχειριστούν τους παρανόμους. Δεν μου αρέσει να το λέω αλλά σαν λαός προοδεύουμε μόνο όταν είμαστε υπόδουλοι και καθοδηγημένοι. Πότε έβαλαν φυλακή τα δικά μας δικαστήρια για υποθέσεις λαθροθηρίας???
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.