ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ....18.4 VS 18.8

dimitris savva

Re: ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ....18.4 VS 18.8

Δημοσίευση από dimitris savva »

πανικος έγραψε:Πολλοι νεοι κυνηγοι διαβαζουν ολα αυτα που γραφονται και νομιζουν οτι θα αγορασουν υποβρυχιο με τουτα ουλα τα επιστημονικα που γραφονται.απλα ενα οπλο κατα προτιμηση με κοντακι στα μετρα σας εκτος μπερεττα φυσικα ;)
Καλο ειναι να πειραματιζομαστε και μπραβο σε αυτους που κανουν ολους αυτους ελεγχους αλλα οχι σε επιπεδο NASA :D
Ρε Πανικο ηρεμιςε εν για να κινηθει νακο η αγορα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Μα ειμαι ηρεμος δημητρη μου.δεν ειπα κατι με θυμο.ηδη εδω και αρκετη ωρα χαλαρωνω με τη συνοδεια μικρης ποσοτητας τζιβανιας κανενα τσιγαρο και καρτερω την μπαλα να αρχισει αν δεν κοιμηθω ωσπου να αρχισει :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
G.nicolaou
Full Member

Δημοσίευση από G.nicolaou »

Συχαρητηρια για τις δοκιμες. Παρακολουθω ολη τη συζητηση που γινετε απο την αρχη. Σολωνα το οπλο με 18.8 εχει και το διευριμενο κωνο (vectro pro ) γιατι ακουω πως τα οπλα με αυτη τη κενοτομια εχουν ακομα καλυτερα αποτελεσματα στον πινακα απο το απλο 18,8 (back-bored).
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

πανικος έγραψε:Απο τα 12 μου αρχισα να παιζω κανενα φουτζεκι με οπλο 2-1 τσιοκ αυλο 18,2 μεχρι τον στρατο επαιζα τες τζικλες και τες τραχιλες θκιο θκιο και ο γερος εφερνε τες.ουτε φουτζεκια ηθελα να ξερω ουτε αυλους ουτε τσιοκ.οσοι φιλοι του πατερα με εβλεπαν ελαλουσαν μπραβο ρε μιτσι εμεις τοσα χρονια και κομα εν εμαθαμε.δεν το λεω για να φουμιστω αυτο αλλα για να καταληξω καπου :lol: περασε ο στρατος αγορασα δικο μου πολυτσιοκ και μετα αλλο 3-1 τσιοκ για τες φασσες ειπα μετα ακολουθησαν αλλα πεντε οπλα πολυτσιοκ μακνουμ διευρυμενους και μη αυλους.αποτελεσμα ολα τα οπλα μου τα αγαπω και καθε φορα που τα βλεπω σκεφτομαι πιο να παρω κυνηγι.
Το οπλο θελει εξασκηση ακομα και αν δεν ειναι πανω σου το μαθαινεις σιγα σιγα προσαρμοζεσαι πανω του εσυ αν και δεν ειναι σωστο.τα φυσιγγια και οι αυλοι και τα τσιοκ ειναι πολυ λιγο ρολο που θα παιξουν στο κυνηγι νομιζω.μεχρι σημερα και με το πρωτο οπλο που κυνηγησα αν ειμουν νομιζω ελαχιστη διαφορα θα ειχα στις εξορμησεις.

ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΤ'ΕΜΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ....ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ...ΜΙΑ ΧΗΜΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΝΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΛΙΚ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!

ΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΜΟΝΟ, ΟΠΟΥ ΠΑΚΟΣΜΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ....ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!

ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟ ΟΠΛΑ,ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ(ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΧΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΡΙΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΚΥΝΗΓΙ Η ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.

ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ 26" ΤΟ 30",ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ 2* ΤΟ 4* ΤΟ 5* ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ 28ΓΡ ΤΑ 32ΓΡ ΤΑ 36ΓΡ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ Ν5 ΤΟ Ν7 ΚΑΙ ΤΟ Ν9 ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ, ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ, ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ Κ.Λ.Π...ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ......ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!!

Υ.Γ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΖΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Σολωνα μου μην με παρεξηγας ειμαι και λιγο πιουμενος :lol: μεχρι το τι σκαι θα χρησιμοποιησω και πιο λιγο τι τσιοκ και αυτα μονο στη φασσα τα σκεφτομαι.ατε να σκεφτω και να απορησω και για την κατανομη του φυσιγγιου που συνηθως τες βρισκω απο τις δοκιμες σου να εισαι καλα :lol: αλλα για αυλους και μιλιμετρα και καμποσα αλλα που μου μοιαζουν με κεντημα λευκαριτικο δεν αγχωνουμε. Χαιρομαι που σου αρεσει αυτο που κανεις και αμα σου αρεσει μεν ακουεις κανενα.ατε στην υγεια μας :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

2014-04-10 08.28.58.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Ούλλοι μπεκρήδες δαμέσα ρε παιθκιά :lol: :lol:

Τζιαι εγώ φυσικά:

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... d1f517.jpg

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »