Georgios έγραψε:Σημερινά αποτελέσματα μέχρι τις 08:30 το πρωί! Λίγες τζικλες , στο ποφύσημα μονο 1 πέρασε... Και τις 3 της πήρα αργότερα που έσχιζαν στις ελιούες! Τα αγριοπερίστερα μου πρόσφεραν ένα υπέροχο double! Κάποιος τα σήκωσε από κάτι πεύκους και έκανα 2 ωραία παιξίματα!
Georgios έγραψε:Σημερινά αποτελέσματα μέχρι τις 08:30 το πρωί! Λίγες τζικλες , στο ποφύσημα μονο 1 πέρασε... Και τις 3 της πήρα αργότερα που έσχιζαν στις ελιούες! Τα αγριοπερίστερα μου πρόσφεραν ένα υπέροχο double! Κάποιος τα σήκωσε από κάτι πεύκους και έκανα 2 ωραία παιξίματα!
Ουου πόμπα george!!
Φίλε παρόλο που δεν κυνήγησα πολλές ώρες ήταν υπερ αρκετές για σήμερα! Δεν είναι το πολύ θήραμα που θα πάρει κάποιος, αλλά η ποιότητα του κυνηγετικής του εξόρμησης !
Ουου πόμπα george!!
Φίλε παρόλο που δεν κυνήγησα πολλές ώρες ήταν υπερ αρκετές για σήμερα! Δεν είναι το πολύ θήραμα που θα πάρει κάποιος, αλλά η ποιότητα του κυνηγετικής του εξόρμησης !
3 οπλα 53 πουλια και χαμενες δυστηχως πανω απο 15 τα tordo Olympia 9νο απογοητευση λογω τις ζεστης δεν ξερω αιματομενες και κουτσοφτερες και χαναμε τις περισσοτερες απογοητευση και τα guick 30gr αιματομενες και κουτσοφτερες σταθερη αξια τα dispenser τις victory τα super tordo και t2 trap 28gr. Αυριο στο τραπεζι να τις τιμησουμε δεοντος ειδα και το πρωι ενα κοπαδι φασσες με ισως πανω απο 300 πουλια αλλα αρκετα μακρια δεν ειχα ουτε τα καταλληλα φυσσιγια οποταν τις αφησα στην ησυχια τους
Ουου πόμπα george!!
κατι τετοιες δημοσιευσεις μας διχνουν πως καποιοι συναδερφοι εχουν παιδεια και οτι ισως το κυνηγι μας να εχει μελλον τελικα παρα τα προβληματα του!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!