Εκπαιδευτικα 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Re: Εκπαιδευτικα 2014

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Efthymios έγραψε:Εικόνα

Εκάθετουν πας τον κάλυκα ο ανάφεντος -)). Φώτο λίγο μετά το ξεφώλιασμα.

Ωραίος ο Εφτιμής. Μπορεί να ασχολείται με τις ιδιογωμόσεις...
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Efthymios έγραψε:Εικόνα

Εκάθετουν πας τον κάλυκα ο ανάφεντος -)). Φώτο λίγο μετά το ξεφώλιασμα.
Ετσιακκαρες καλα μες την κουτσι??? αμπα ειχεν τσιε οπλοβαστο
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
mugen
Full Member

Δημοσίευση από mugen »

παιδιά τι νέα απο τα εκπαιδευτικά. φαίνετε ότι υπάρχουν λαγοί. το ωραίο είναι ότι βρίσκω αρκετά κόπρια μικρών λαγών
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

mugen έγραψε:παιδιά τι νέα απο τα εκπαιδευτικά. φαίνετε ότι υπάρχουν λαγοί. το ωραίο είναι ότι βρίσκω αρκετά κόπρια μικρών λαγών
Λαγοί υπάρχουν φίλε, σκύλοι που να τους βρίσκουν δέν υπάρχουν.
Κατα την περίοδο κυνηγίου τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα .

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
mugen
Full Member

Δημοσίευση από mugen »

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι οι λαγοί κάνουν τεράστιες αποστάσεις μέχρι να κάτσουν. Στις τελευταίες εξόδους υπήρχαν φορές που ήμουν στο παραπέντε για να πιάσω τα σκυλιά και να φύγω από τις μεγάλες αποστάσεις αλλά την τελευταία στιγμή τον σηκώναμε
pambos1986
Full Member

Δημοσίευση από pambos1986 »

Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Τούτοι γιατί μπορούν να κάνουν πράματα και εμείς που είμαστε πιο μεγάλη μάζα καθούμαστε και κνίθουμεν τα

http://showtime-cy.blogspot.com/2014/02 ... Time-cy%29

https://www.causes.com/actions/1726469- ... lassa-park
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Διοτι φιλε μου δεν καθονται σε καμια καρεκλα κ δεν εχουν ποστο.οτι κανουν ειναι καθαρα για το καλο τους χωρις να υπαρχουν στην μεση συμφεροντα κ μεσαζοντες καρεκλοκενταυροι.
Χωρις αλληλοκατηγοριες κ ταπελλες.
Αγνο καλο κ υπερασπιση των δικαιωματων τους.

Αυτος ειναο ο λογος που αυτοι μπορουν.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Σε συνέχεια με αυτα που έγραψε ο φίλος Laurona για το κτύπημα περδικιων εχτες σε άλλο post, να αναφέρω τι άκουσα για εχθες περιοχή Σταυροβουνίου.

Κάποιο κοπελλι τάχα κυνηγός τσιηκλας με την καρεκλουα του επαιξε μετα απο πολλά χρόνια 3 λαγους σε μια μερα και μάλιστα το χουμιστηκε σε άλλο κυνηγό συνάδελφό του, που βρισκόταν για κυνήγι λίγο πιο κατω.

Επειδή κατα τύχης βρισκόμουν στην ίδια περιοχή με τα σκυλια μου, φευγοντας είδα δυο αυτοκίνητα σταθμευμένα στο χωματόδρομο ακριβως απέναντι απο το κτήμα Πτωχοπουλου. Τα κοπέλια με τους σιηλλους ήταν μέσα στην απαγορευμένη την οποία δεν δωσαν για εκπαιδευτικά. Απο οτι εμαθα αυτοι επεψαν τους λαούς του παρέα!!!Μπορεί να ηταν και μια παρέα :!:

Οι πληροφορίες εγκυροτατες!!!

Ενα toyota hilux παλιό ψιλομένο :shock: και ενα chevrolet παλιό ασήμι. Αν τυγχάνει να είναι μέλη η' το πιο πιθανό επισκέπτες του φόρουμ να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου :shock:
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

[quote="istriano ®"]Σε συνέχεια με αυτα που έγραψε ο φίλος Laurona για το κτύπημα περδικιων εχτες σε άλλο post, να αναφέρω τι άκουσα για εχθες περιοχή Σταυροβουνίου.

Κάποιο κοπελλι τάχα κυνηγός τσιηκλας με την καρεκλουα του επαιξε μετα απο πολλά χρόνια 3 λαγους σε μια μερα και μάλιστα το χουμιστηκε σε άλλο κυνηγό συνάδελφό του, που βρισκόταν για κυνήγι λίγο πιο κατω.

Επειδή κατα τύχης βρισκόμουν στην ίδια περιοχή με τα σκυλια μου, φευγοντας είδα δυο αυτοκίνητα σταθμευμένα στο χωματόδρομο ακριβως απέναντι απο το κτήμα Πτωχοπουλου. Τα κοπέλια με τους σιηλλους ήταν μέσα στην απαγορευμένη την οποία δεν δωσαν για εκπαιδευτικά. Απο οτι εμαθα αυτοι επεψαν τους λαούς του παρέα!!!Μπορεί να ηταν και μια παρέα :!:

Οι πληροφορίες εγκυροτατες!!!

Ενα toyota hilux παλιό ψιλομένο :shock: και ενα chevrolet παλιό ασήμι. Αν τυγχάνει να είναι μέλη η' το πιο πιθανό επισκέπτες του φόρουμ να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου :shock:[/quote
Εκει στο καφενειο? Τα ειδα και εγω! Αχ και να το ήξερα!
dont shoot fast...shoot good
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκπαίδευση”