ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ
- Dimitris
Re: ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ
Καλά ρε ποσο μαλ.... ειναι τούτοι που βάλλουν τα δηλητήρια? Συγχαρητήρια ρε παλληκάράες!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
-
- Full Member
Ληστοβουνος - Παρεκκλησια - Πυργος - Μοναγρουλλι
- LAGOS
- Full Member
-
- Full Member
ΣΤΟ ΑΡΣΟΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΕΓΛΥΤΟΣΕΝΤΙΝ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ
-
- Full Member
Hercules έγραψε:Ληστοβουνος - Παρεκκλησια - Πυργος - Μοναγρουλλι
που ακριβώς ρε φίλε?
-
- Full Member
ρε παιδια ΕΛΕΟΣ που εκαταντισαμε κοντα στην τριχερουσα την εκλησια και κοντα στο δημοτικο εχει δηλητιρια...μες την λεμεσο ελεος...οσοι μενετε καπου κοντα προσεχετε τους σκυλους σας
- GiorgosT
- Full Member
Στην τριχερουσα? εννα μας πελλάνουν...Μένουν τα πεθερικά μου εκει.Μοδεστος έγραψε:ρε παιδια ΕΛΕΟΣ που εκαταντισαμε κοντα στην τριχερουσα την εκλησια και κοντα στο δημοτικο εχει δηλητιρια...μες την λεμεσο ελεος...οσοι μενετε καπου κοντα προσεχετε τους σκυλους σας
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
-
- Full Member
φιλε μου ι μαμα μου δουλευκει στο δημοτικο της τριχερουσας και ως τωρα βρηκαν 3 κατους ψοφισμενους...μια αλλη κυρια εφαεν δηλητιριο ο σκυλος της και επεθανεν...ο σκυλος ηταν που την πανω μερκα της μακεδονιαςGiorgosT έγραψε:Στην τριχερουσα? εννα μας πελλάνουν...Μένουν τα πεθερικά μου εκει.Μοδεστος έγραψε:ρε παιδια ΕΛΕΟΣ που εκαταντισαμε κοντα στην τριχερουσα την εκλησια και κοντα στο δημοτικο εχει δηλητιρια...μες την λεμεσο ελεος...οσοι μενετε καπου κοντα προσεχετε τους σκυλους σας
-
- Full Member
κοπελια αυξηθηκε πολλα ο πληθυσμος παντως των αλεπουδων μιας και δουλεια παω η ωρα 8 σχεδον καθε μερα ξυπνω και παιρνω τα σκυλια μου βουνο αφου το σπιτι μου 20 λεπτα ειναι που το βουνο
ειδα σημερα 4 αλεπουδες ελεος ποιν τους 2 εσηκωσαν τους μαζι του σκυλια και τους αλλους 2 ειδα τους μες το δρομο σαν επιαινα εν ομορφα ζωα λυπουμε να τα σκοτωσω αλλα καμνουν μεγαλη ζημια στα νεα λαγουδακια

-
- Full Member
Σανιδα Λεμεσος