Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Διότι τόσες μέρες πέρασαν απο την πρώτη εξόρμηση της φάσσας και κανένας δεν έχει αναφέρει οτιδήποτε και διερωτούμε καταπόσο μόνο σε μένα έτυχε! Μήπως κατά την διάρκεια των 2 πρώτων εξορμήσεων είδατε καμιά παρανομία από κυνηγούς. Διότι εγώ ΚΑΙ είδα ΚΑΙ άκουσα. Π.Χ ΄στην Ασίνου που ήμουν στο απένταντι βουνό είδα κάποιον που έκανε περπατητό κυνήγι και έριξε δύο ντουφεκιές σε μια κοπή περδίκια. Επίσης πέρασε από τον χωματόδρομο ένα διπλοκάμπινο γεμάτο σκύλους και οι τύποι μέσα κρατούσαν και τα όπλα τους. Άκουσα άλλους που κυνήγισαν την φάσσα σε μόνιμα κλειστή περιοχή και μάλιστα ήταν μεγάλη παρέα και έλεγαν ότι χτύπησαν από 40 πουλιά ο καθένας. Απλά ήθελα να δώ αν κανένας από σας είδε κάτι ή πλέον να το παίρνουμε σαν δεδομένο ότι σε οποιοδήποτε κυνήγι χτυπούμε ότι νάναι και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα!
Adams έγραψε:Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Διότι τόσες μέρες πέρασαν απο την πρώτη εξόρμηση της φάσσας και κανένας δεν έχει αναφέρει οτιδήποτε και διερωτούμε καταπόσο μόνο σε μένα έτυχε! Μήπως κατά την διάρκεια των 2 πρώτων εξορμήσεων είδατε καμιά παρανομία από κυνηγούς. Διότι εγώ ΚΑΙ είδα ΚΑΙ άκουσα. Π.Χ ΄στην Ασίνου που ήμουν στο απένταντι βουνό είδα κάποιον που έκανε περπατητό κυνήγι και έριξε δύο ντουφεκιές σε μια κοπή περδίκια. Επίσης πέρασε από τον χωματόδρομο ένα διπλοκάμπινο γεμάτο σκύλους και οι τύποι μέσα κρατούσαν και τα όπλα τους. Άκουσα άλλους που κυνήγισαν την φάσσα σε μόνιμα κλειστή περιοχή και μάλιστα ήταν μεγάλη παρέα και έλεγαν ότι χτύπησαν από 40 πουλιά ο καθένας. Απλά ήθελα να δώ αν κανένας από σας είδε κάτι ή πλέον να το παίρνουμε σαν δεδομένο ότι σε οποιοδήποτε κυνήγι χτυπούμε ότι νάναι και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα!
ΕΙΔΑΜΕ ΦΙΛΕ ΑΠΛΟΣ Ι ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΧΤΟΣ ΕΛΕΧΟΥ. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΑΛΛΟΥΣ 2 ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΡΤΙΤΣΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΝ ΣΥΝΒΕΝΙ ΤΠΤ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΤΙ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΟΡΕΝ. Ι ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΧΤΟΣ ΕΛΕΧΟΥ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΠΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ
Adams έγραψε:Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Διότι τόσες μέρες πέρασαν απο την πρώτη εξόρμηση της φάσσας και κανένας δεν έχει αναφέρει οτιδήποτε και διερωτούμε καταπόσο μόνο σε μένα έτυχε! Μήπως κατά την διάρκεια των 2 πρώτων εξορμήσεων είδατε καμιά παρανομία από κυνηγούς. Διότι εγώ ΚΑΙ είδα ΚΑΙ άκουσα. Π.Χ ΄στην Ασίνου που ήμουν στο απένταντι βουνό είδα κάποιον που έκανε περπατητό κυνήγι και έριξε δύο ντουφεκιές σε μια κοπή περδίκια. Επίσης πέρασε από τον χωματόδρομο ένα διπλοκάμπινο γεμάτο σκύλους και οι τύποι μέσα κρατούσαν και τα όπλα τους. Άκουσα άλλους που κυνήγισαν την φάσσα σε μόνιμα κλειστή περιοχή και μάλιστα ήταν μεγάλη παρέα και έλεγαν ότι χτύπησαν από 40 πουλιά ο καθένας. Απλά ήθελα να δώ αν κανένας από σας είδε κάτι ή πλέον να το παίρνουμε σαν δεδομένο ότι σε οποιοδήποτε κυνήγι χτυπούμε ότι νάναι και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα!
ΕΙΔΑΜΕ ΦΙΛΕ ΑΠΛΟΣ Ι ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΧΤΟΣ ΕΛΕΧΟΥ. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΑΛΛΟΥΣ 2 ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΡΤΙΤΣΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΝ ΣΥΝΒΕΝΙ ΤΠΤ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΤΙ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΟΡΕΝ. Ι ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΧΤΟΣ ΕΛΕΧΟΥ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΠΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ
ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ,ΕΓΩ 2 ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕ ΛΑΓΟ ΤΗΛ ΣΤΟ 1460 Γραμμη του Πολιτη ΚΑΙ ΙΡΘΑΝΕ ΚΑΙ ΒΡΙΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΘΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ,ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΓΩΗΣΤΙΚΑ ΕΓΟ ΝΑ ΜΑΥΡΟΛΑΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩΝ ΠΕΤΡΕΛΕΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΔΕΥΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΝΑ ΠΕΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΕΕΕ ΟΧΙ
Έχεις δίκαιο αλλά στις πλείστες περιπτώσεις ή το μαθένουμε αργότερα ή κάνουν την παρανομία και εξαφανίζονται άμεσα!! Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο είναι ΑΔΥΝΑΤΟ η υπηρεσία Θήρας να μπορεί να ελέγξει ανά πάσα στιγμή όλη την Κύπρο καθώς επίσης και τα κονδύλια είναι περιορισμένα. Πρέπει να βρουν άλλους τρόπους να ελέγχοντε οι κυνηγοί ..............δεν ξέρω .......απο την αστυνομία ........από την ΜΜΑΔ .......από τους πυροσβέστες ....... δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να βρουν μία λύση άμεσα διότι πραγματικά χρόνο με τον χρόνο οι παράνομοι ξεθαρεύουν και πληθαίνουν!!! Άτε μετά να τους σταματήσεις!
cynergy έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ,ΕΓΩ 2 ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕ ΛΑΓΟ ΤΗΛ ΣΤΟ 1460 Γραμμη του Πολιτη ΚΑΙ ΙΡΘΑΝΕ ΚΑΙ ΒΡΙΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΘΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ,ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΓΩΗΣΤΙΚΑ ΕΓΟ ΝΑ ΜΑΥΡΟΛΑΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩΝ ΠΕΤΡΕΛΕΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΔΕΥΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΝΑ ΠΕΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΕΕΕ ΟΧΙ
Φιλε cynergy πολλα καλα εκαμες!! Ετσι πρεπει να κανουμε ολοι μας!!!! Αλλιως ειμαστε συνενοχοι αν τους αφηνουμε να αλωνιζουν! Καποιους το θρασος τους ειναι απιστευτο!
Ειμαι ο μακακας εγω που εβοσσιε ο φκιακας 10 μετρα μπροστα μου προχτες αχαπαρος σαν να μην συμβαινει τπτ???
Ετραβουσα τα μαλια μου!!!
Έχει δίκαιο ο φίλος ο cynergy ότι πρέπει εμείς οι ίδιοι οι κυνηγοί να βοηθούμε τις νόμιμες υπηρεσίες στην καταπολέμηση της λαθροθηρίας. Έχει καλύτερη αστυνόμευση από τα δικά μας 100.000 μάτια (50.000 κυνηγοί) που αναπάσα στιγμή θα βρίσκονται στους κυνηγότοπους. Δεν χρειάζεται εμείς να γίνουμε τα όργανα της τάξης και να τους συλλάβουμε με κίνδυνο τη ζωή μας. Μόνο πληροφορία να δώσουμε είναι υπεραρκετό. Εγώ προσωπικά 3-4 φορές που έδωσα πληροφορία για λαθροθηρία έχουν καταγγελθεί. Επειδή κάποιοι φίλοι θα πουν ότι δίνουν πληροφορίες αλλά κάποιοι κάνουν πλάτες στους παράνομους εγώ προσωπικά μετά από μια καταγγελία τηλεφωνώ και του προϊστάμενου της υπηρεσίας θήρας για να είμαι σίγουρος ότι θα γίνει η δουλειά μου. Τον ενόχλησα και σε άγριες ώρες και όχι μόνο ανταποκρίθηκε , αλλά με ευχαρίστησε για την πληροφορία που του έδωσα. Καταλήγοντας φίλοι πρέπει να πάρουμε εμείς επιτέλους τον έλεγχο της αστυνόμευσης με τον τρόπο που ανάφερα ποιο πάνω και να μην περιμένουμε 2-3 περίπολα της υπηρεσίας που αστυνομεύουν μια ολόκληρη επαρχεία!!!! να πιάσουν τους παράνομους. Διεκδικήστε νόμιμα ότι μας ανήκει, γιατί εμείς πληρώνουμε τα εκατομμύρια για την ανάπτυξη και διαχείριση της Άγριας Ζωής. Μην τα κάνουμε δώρο με την ανοχή μας η με την αδιαφορία μας στους παράνομους.
ΦΙΛΟΙ Γ`ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΟΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΑΣ ΣΤΙ ΘΥΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΠΤ. Ε ΔΕΝ ΠΡΟΚΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΘΥΡΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΣΤΙΝΟΜΙΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΥ.
APOLLON_1 έγραψε:ΦΙΛΟΙ Γ`ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΟΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΑΣ ΣΤΙ ΘΥΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΠΤ. Ε ΔΕΝ ΠΡΟΚΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΘΥΡΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΣΤΙΝΟΜΙΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΥ.
Φιλε μου για την περιπτωση που λες που δεν εκανε τπτ η θυρα, δεν ειναι καλυτερο την ωρα που κανουμε την καταγγελια να πιανουμε και τα στοιχεια του ανθρωπου που μιλουμε στο τηλ???
Ετσι θα ειναι πιο προσωπικο και θα μπορουμε και εμεις να ξερουμε τι γινετε?
APOLLON_1 έγραψε:ΦΙΛΟΙ Γ`ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΟΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΑΣ ΣΤΙ ΘΥΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΠΤ. Ε ΔΕΝ ΠΡΟΚΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΘΥΡΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΣΤΙΝΟΜΙΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΥ.
Φιλε μου για την περιπτωση που λες που δεν εκανε τπτ η θυρα, δεν ειναι καλυτερο την ωρα που κανουμε την καταγγελια να πιανουμε και τα στοιχεια του ανθρωπου που μιλουμε στο τηλ???
Ετσι θα ειναι πιο προσωπικο και θα μπορουμε και εμεις να ξερουμε τι γινετε?
ΦΙΛΕ ΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΟΥ ΔΟΣΑΝ 2 ΚΙΝΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΠΑΤΟΥ ΠΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΙΤΕ ΑΛΛΙ ΦΟΡΑ