Εκπαιδευτικα 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: Εκπαιδευτικα 2014

Δημοσίευση από giorgos80 »

ετο εννα συναχτουν καμποσοι ''σιυλλαριες'' χωρκατοι που θιγονται τα συμφεροντα τους.εν θα προλαβουν να τελειωσουν τα ξεκινημενα τρενα που τρεναρουν ως το ερχομενο κυνηγι
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
alekos_paphos
Full Member

Δημοσίευση από alekos_paphos »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ :ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΚΟΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠ. ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΚΔΩΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΓΚΥΜΝΑΣΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ. ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 6:30 - 7:00 ΠΜ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟΚΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΡΟΜΟ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΗΡΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Εγώ παιθκιά αύριο θα πάω το πρώτο μου εκπεδευτικό.
Ακκάσαν την πεθερά μου οι σκύλοι πάς το πόδι και έβαλεν μου 300 ευρό μες το ταμπλό του αυτοκινήτου σε περίπτωση που με ελέγξουν.....
Μάλλον εμείναν μας τα 300 8-) ;)

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

alekos_paphos έγραψε:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ :ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΚΟΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠ. ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΚΔΩΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΓΚΥΜΝΑΣΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ. ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 6:30 - 7:00 ΠΜ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟΚΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΡΟΜΟ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΗΡΑΣ.
ειναι σιγουρο? αν ειναι να ερθω να δω και το χωριο μου.
Άβαταρ μέλους
alekos_paphos
Full Member

ΦΙΛΕ ΕΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΚΛΕΙΣΕ .ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!
Άβαταρ μέλους
alekos_paphos
Full Member

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ!
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

να παρουμε και τους σκυλους αλλα πρεπει να κανουμε και μια πανια στην Παουρα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
alekos_paphos
Full Member

Η ΠΑΟΥΡΑ ΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΑΕΙ 500+100 (ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΥΛΟΙ)ΕΤΟ ΤΟ 600ΑΡΙ :D :D
Άβαταρ μέλους
alekos_paphos
Full Member

Rai έγραψε:Εγώ παιθκιά αύριο θα πάω το πρώτο μου εκπεδευτικό.
Ακκάσαν την πεθερά μου οι σκύλοι πάς το πόδι και έβαλεν μου 300 ευρό μες το ταμπλό του αυτοκινήτου σε περίπτωση που με ελέγξουν.....
Μάλλον εμείναν μας τα 300 8-) ;)

Rai
ΦΙΛΕ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
Paris87
Full Member

Δημοσίευση από Paris87 »

Απο την αλλη παρασκευη θα δικαιουμαστε να πηγαινουμε εκπαιδευτικα δεν ακουσα ομΩς για περιοχες, η απαγορευση εξοδων των 3-4 μηνων που συζητουσαν δεν επερασεν και θα πιεννουμεν κανονικα πως τες αλλες χρονιες
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκπαίδευση”