Mεν τον συναφερνεις και ενα σε πιαει τηλ. και θα σου κανει παρατηρηση
ΕΝ ΤΣΙΕ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΜΕ
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ… Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
VALENTINOS έγραψε:Ευτυχώς που έχει άτομα εδώ μέσα όπως ο κ. Δημήτρης σαββα και άλλοι οι οποίοι αγαπούν αληθινά το κυνήγι έχουν τα ματιά τους ανοιχτά και βλέπουν την αλήθεια όχι σαν μερικούς που βλέπουν τα συμφέροντα τους και προωθούν τις ιδέες των αρμοδίων που μακροπρόθεσμα θέλουν ιδιωτικοποίηση του κυνηγιού;;;; Άκου ιδιωτικά νόμιμα τελειασμένα και της θήρας μάλιστα.... Έχει κανένα άλλο που θέλει να μας αυτώσει;;;;
Για χρόνια τώρα ακούω μέσα απο τους κυνηγετικούς κύκλους εάν υπήρχε διαθέσιμο για πώληση το κρέας του λαγού στα κρεωοπωλεία θα μειωνόταν η λαθροθηρία. Σήμερα στη Κύπρο θα υπάρχουν τουλάχιστο καμιά 150-200 παράνομα τελιασμένα με λαγούς που πιάνονται την νύχτα . Αν γινόντουσαν μερικά νόμιμα το πιό πιθανό τα παράνομα να έκλειναν γιατί θα επειρεάζοντουσαν τα συμφέροντα των νόμιμων , μάλιστα τελιασμένα κατά τη πρόταση θα είχαν κάποια εκπαιδευτήρια. Με αυτή την κίνηση μάλλον καλό γίνετε παρά κακό. τώρα όσο για την ιδιωτικοποίηση του κυνηγίου Βαλεντίνο απλά για να γνωρίζεις ο πιό μεγάλος πολέμιος δηλωμένος είναι ο Παντελης Χατζηγέρου αλλά άλλο πράγμα η ιδιωτικοποίηση και άλλο πράγμα το συμμάζεμα ενώς ξέφραγου αμπελιού όπου ο καθένας ότι θέλει κάνει
Στη πιο πανω παραθεση μου με το ονομα παντελης δεν εννοουσα τον κ. Χατζηγερου. Ηθελα να γραψω ο καθε παντελης(τυχαιο ονομα απλα ηρτε μου κατευθεια διοτι εγραψε το πουπανω ο αριστος) δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να θιξω τον κ. Χατζηγερου και αν εγινε κακη διατυπωση απο εμενα και κακη επεξηγηση απο καποιους αναγνωστες απολογουμαι προς τον κ. Χατζηγερου. Επαναλαμβανω οτι και οταν αναφερομουν σε προσωπικα συμφεσοντα κλπ ηταν η προσωπικη μου αποψη και παλι για να ειναι ξεκαθασο δεν εννοουσα τον κ. Παντελη Χατζηγερου
Φίλε μου οι σκύλοι του Παντελή είναι στη παφο σε άτομα που ξέρω και είναι καθημερινός έξω.......είπα να μην το πω αλλά κουράστηκα να ακούω μ@λ@κ........... Και τα παράνομα γιατί δεν έχει τα Αρχ ... Η Θήρα να τα κλείσει;;;; Οξα έν ξέρουν που είναι;;;; Άτε ρε φίλε και κάνει δουλεμα
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Και ουτε γνωριζω προσωπικα τον ανθρωπο αρα πως θα μπορουσα να πω κατι για το ατομο του οποταν ειναι λογικο οτι δεν εννοουσα τον κ. Χατζηγερου.
των νόμιμων , μάλιστα τελιασμένα κατά τη πρόταση θα είχαν κάποια εκπαιδευτήρια. Με αυτή την κίνηση μάλλον καλό γίνετε παρά κακό. τώρα όσο για την ιδιωτικοποίηση του κυνηγίου Βαλεντίνο απλά για να γνωρίζεις ο πιό μεγάλος πολέμιος δηλωμένος είναι ο Παντελης Χατζηγέρου αλλά άλλο πράγμα η ιδιωτικοποίηση και άλλο πράγμα το συμμάζεμα ενώς ξέφραγου αμπελιού όπου ο καθένας ότι θέλει κάνει[/quote] Ελπιζω να εγινα κατανοητος αυτη τη φορα οτι δεν αναφερτηκα στον κ. Παντελη Χατζηγερου
Στη πιο πανω παραθεση μου με το ονομα παντελης δεν εννοουσα τον κ. Χατζηγερου. Ηθελα να γραψω ο καθε παντελης(τυχαιο ονομα απλα ηρτε μου κατευθεια διοτι εγραψε το πουπανω ο αριστος) δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να θιξω τον κ. Χατζηγερου και αν εγινε κακη διατυπωση απο εμενα και κακη επεξηγηση απο καποιους αναγνωστες απολογουμαι προς τον κ. Χατζηγερου. Επαναλαμβανω οτι και οταν αναφερομουν σε προσωπικα συμφεσοντα κλπ ηταν η προσωπικη μου αποψη και παλι για να ειναι ξεκαθασο δεν εννοουσα τον κ. Παντελη Χατζηγερου
Φίλε μου οι σκύλοι του Παντελή είναι στη παφο σε άτομα που ξέρω και είναι καθημερινός έξω.......είπα να μην το πω αλλά κουράστηκα να ακούω μ@λ@κ........... Και τα παράνομα γιατί δεν έχει τα Αρχ ... Η Θήρα να τα κλείσει;;;; Οξα έν ξέρουν που είναι;;;; Άτε ρε φίλε και κάνει δουλεμα[/quote][/quote]
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Ηταν να γραψω ακριβως τα ακολουθα για να ξεκαθθαρισει εντελως το θεμα : ..Οι σκυλοι του καθε παντελη (τυχαιο ονομα) στη παφο ειναι σε ατομα που ξερω (σχιηλλαρηες διαφορους) και βκαινουν εξω καθεμερα και εν γινεται τπτ. Απλως ηταν ανα τυπογραφικο λαθος και που απαιδη πουπανω ηταν το ονομα παντελης χατζηγερρου πολλοι και δικαιολογημενοι το εκλαβαν οτι αναφερτηκα στο ιδιο ατομο. Το τονιζω οτι δεν ειχε καμια αναμιξη στα γραφομενα μου ο κ. Παντελης Χατζηγερου.και αν απο το γεγονος αυτο προκληθηκε οποιαδηποτε αναστατωση απολογουμαι.
VALENTINOS έγραψε:Φίλε άριστε εντελώς φιλικά από τη στιγμή πλέον που το κυνήγι αποτελεί κατα κάποιο τροπο το επάγγελμα σου νομίζω δεν μπορείς να μιλάς 100% αντικειμενικά. Συν ότι κάποιοι παρεξηγουνται από τις απόψεις σ και λένε ´´δεν ξαναπιάσω το περιοδικό´´ . Άκουσα το έντονα στη παφο τις τελευταίες μέρες. Εντελώς φιλικά .
\
Φίλε Βαλεντίνο επειδή εμένα είναι η δουλειά μου και το συμφέρον μου να υπάρχει και κυνήγι και σωστοί κυνηγοί λέω αντικειμενικά την άποψη μου η οποία είναι βασισμένη όχι σε προσωπικούς εγωισμούς ή προσωπικά πιστεύω ή το προσωπικό μου κυνηγετικό συμφέρον αλλα σε πολλές πληροφορίες που έρχονται κοντά μας απο συνεργάτες απο επιστήμονες απο Κύπρο και εξωτερικό απο υπεύθυνους του χώρου και απο αρκετους κυνηγούς. Επίσης εγώ σε καμία φάση δέν εξέφρασα στην συζήτηση τι προσωπικά πιστεύω εγώ σαν κυνηγός όπου σε αρκετά απο τα επίσημα που ακούω διαφωνώ αλλά παραθέτω κάποιες πληροφορίες που γνωρίζω απο επίσημες πηγές για να μην μεταδίδονται κουβέντες του καφενέ. Σήμερα πήρα ένα μαιλ απο ένα φίλο που μου έγραψε είναι απαράδεκτο να θέλουν να απαγορεύσουν τους ιχνηλάτες στην Κύπρο Ποιός είπε τέτοιο πράγμα?? Την κουβέντα ότι δέν θα ξανααγοράσουν το περιοδικό την ξανάκουσα πρόσφατα απο μια άλλη μεγάλη παρέα !!!! που τους κατάκρινα για τον τρόπο όπου κυνηγούν αλλά να σου πώ και κάτι άλλο αυτό ούτε απειλεί είναι για εμένα ούτε φιλική συμβουλή την οποία ανάρτησες με συγκεκριμένο σκοπό ενώ εάν είχες φιλικές διαθέσεις θα με έπερνες τηλέφωνο ή θα ερχόσουν να μου την πείς απο το γραφείο όπως έκανες παλαιότερα όταν ήθελες κάτι άλλο... αλλά τώρα αυτό σε εξυπηρετεί. η καλή και σωστή δουλιεά που γίνετε μέσα απο την ομάδα του περιοδικού πιστεύω έδειξε στους πραγματικούς κυνηγούς την ποιότητα του έντυπου που εκδίδουμε. Το περιοδικό εμείς προσωπικά σαν εκδότες θέλουμε να το αγοράζει κόσμος που το εκτιμά, κυνηγοί σωστοί ή νέοι κυνηγοί που θέλουν να γίνουν σωστοί και όχι κόσμος που εξυπηρετεί τα προσωπικά του συμφέροντα. όπως επίσης εάν εσύ αγόραζες και διάβαζες το περιοδικό θα έβλεπες στο τεύχος Αυγούστου την συνέντευξη Χατζηγέρου και την αντίθεση του με οποιαδήποτε μορφή ιδιωτικοποίσης και δέν θα έπρεπε να σου το υπενθυμίσω καθώς οι προτάσεις για τους σκύλους έρχονται απο Τον Παντελή Χατζηγέρου και την Κ.ο.Κ & Δ.Α.Ζ . Η χρήση ονομάτων μέσα στο φόρουμ όταν μάλιστα είναι σε μορφή υπονόμευσης σίγουρα θα σε βάλει σε μπελάδες όπως και σε έβαλε γιατί στον χώρο αυτό υπάρχουν 2 άτομα που ασχολούνται με το αντικείμενο και ΄με πήραν και οι δύο τηλέφωνω την επομένη που έμαθαν ότι κάποιος τους σχολιάζει μέσα στο φόρουμ και αφήνει υπονοούμενα εναντιων τους ασχέτος εάν δέν είπες επίθετο γιατί στον χώρο αυτό λίγοι με το συγκεκριμένο όνομα που ασχολούνται με το αντικείμενο και με το να βγαίνεις να γράφεις κάτι εναντίων τους και να το βλέπει 15 000 κόσμος όταν μάλιστα αυτούς είναι η δουλειά τους δέν είναι και ότι ποιό σωστό και ελπίζω να μην δώσουν συνέχεια στο θέμα.
Απο εκεί και πέρα το τί είναι σωστό για το ΚΥΝΗΓΙ και τι είναι Λάθος εδώ που φτάσανε τα πράγματα κανείς δέν μπορεί να το διατυπώσει με ακρίβεια το σίγουρο είναι ότι η παρακμή του κυνηγίου δέν ωφείλεται μόνο σε ένα παράγοντα ας πούμε σκύλοι αλλά σε πολλούς παράγοντες. Δίνουμε έμφαση μόνο στους σκύλους ενώ αφήνουμε όλα τα άλλα να μένουν άλυτα. Αλεπού δέν είδα καμιά ομάδα κυνηγών να πάει να κάνει βανδαλισμούς γιατί δέν μας επιτρέπουν να ελέγχουμε τον αριθμό της. Δέν είδα καμά ομάδα κυνηγών να βγαίνει στα φόρουμ και να φωνάζει γιατί κάποιους λαθροθήρες δέν τους αγγίζει ο νόμος έστω και εάν καταγγελθούν, δέν είδα κανένα να βγαίνει να φωνάζει για την άδεια κατοχής και αεροβόλων απο την στιγμή που απαγορεύεται η χρήση τους , δέν είδα κανένα να βγεί και να φωνάζει για τους σιγαστήρες που πουλιούνται πιό εύκολα παο τσιγάρα, για τις τετράτροχες που αλωνίζουν κάθε νύχτα,κολλήσαμε όλοι πάνω στους σκύλους γιατί απλά θίγονται προσωπικά μας συμφέροντα στα αρ.... μας τα υπόλοια ας τα σάσει η θήρα πιερώνουνται . ίσως για αυτό έφτασε το κυνήγι σε αυτό το σημείο σήμερα? ίσως είναι και αυτό μια εκδοχή ....μια σκέψη..μια άποψη ίσως...
Αυτα που γραφεις φιλε πιο πανω για υπξνομευσεις κλπ ΔΕΝ ισχυουν και σε παρακαλω σταματα να σουξουλας ο καθενας που νομιζει θιγαται να το πει μονος του να το μιλησουμε το θεμα. Ετσι που μζσιεσαι εν εσυ που υπονομευεις τα πραματα και αν θα εχω εγω μπελαδες αρα θα πρεπει να εχεις και εσυ. Δεν υπονομευσα κανενα μα κανενα