Φασσα
- LOUIS SETTER
- Full Member
Re: Φασσα
3 ΠΟΥΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΗΚΑ ΤΑ 2 . ΣΤΟΝ ΛΑΖΑΝΙΑ . ΜΑΡΑΖΩΣΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΝΤΑΜΠΛ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- giorgos-zabala
- Full Member
σημερα παρολο που ειδαμε λια πουλια εμεινε μας η pokka τζαι το πολιπιφ 

-
- Full Member
1 φασσα επιασα........1 εχτιπηθικε αλλα ηταν ψηλα........ ΑΛΛΑΑΑ οποσ επιενα το προιι πριν ξημεροσι με το αυτοκινητο ηταν μεσ τον δρομο (Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΟΣΣ)
εβλεπατον και εβλεπε με αφτενα του τα φοτα τα δινατα και τα αδινατα σινεχιι εναλαξ ΤΙΠΟΤΕΕ τσιαμεε ιστερα που 1 αναμισι λεπτο εβαλε την μουτι του χαμε και εμιριζετουν με το πασο του.... λαλοο και εγωω εν βατουρα 98%......ηταν και μεγαλοσ λαγοσ.....αν ηταν κανενασ λαθροθηρασ στην θεση μου ισεν να τον σασει καλλα

- Dimitris
Join the club!!!!!giorgos-zabala έγραψε:σημερα παρολο που ειδαμε λια πουλια εμεινε μας η pokka τζαι το πολιπιφ
Επήα με τον τζίρη μου, επαιξε 2 φάσσες, εγώ τίποτε, εφυε μου και μια απαιχτη, να με φάει ήθελε

Όπως λαλεί και ο φίλος, εμεινε μας το σάντουιτς και o coffee break (ετσι την είδα)

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- marinos.a
- Site Admin
Για μένα η πρώτη επιλογή ήταν εντελώς άστοχη διότι δεν είδα πουλί πετούμενο.
Η δεύτερη επιλογή ήταν καλύτερη τουλάχιστον από πλευρά περιβάλλοντος διότι ήταν σε μια χαράδρα μες το δάσος τζιε δεν άκουες τίποτε.
Εκαλλικοσα άγρια ένα τριωνι που παρόλο που έτρεχε με 1000χλμ επαιζετουν εύκολα. Μετά που λίγο επανόρθωσα με μια ψηλή φασσα που έπεσε μες τη μέση της χαράδρας τζιε έλυσα ώσπου να τη κρεμάσω.

Η δεύτερη επιλογή ήταν καλύτερη τουλάχιστον από πλευρά περιβάλλοντος διότι ήταν σε μια χαράδρα μες το δάσος τζιε δεν άκουες τίποτε.
Εκαλλικοσα άγρια ένα τριωνι που παρόλο που έτρεχε με 1000χλμ επαιζετουν εύκολα. Μετά που λίγο επανόρθωσα με μια ψηλή φασσα που έπεσε μες τη μέση της χαράδρας τζιε έλυσα ώσπου να τη κρεμάσω.

Si vis pacem, para bellum
- LOUIS SETTER
- Full Member
NA TO ΚΟΨΕΙΣ ΡΕ ΝΑΙ !!!!!!HarrisAce έγραψε:συμφωνώ και επαυξάνω φιλε σωτήρη αλλα που να ξέρεις τι σε περιμένει?στους τόπους που έπαιξα αρκετά πουλια σταμάτησα να πηγαίνω λόγο τις πολυκοσμίας και των επανελημμένων τσακωμών.τώρα τι να κάμω?να κόψω και το κυνήγι?

ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ