Φασσα
- Dimitris
Re: Φασσα
Αχ... περαστικά του παιδιού και μακάρι να επιστρέψει δρημίτερος, τι να πουμε, τί αξία έχουν 5-10 πουλιά μπροστά στην ανθρώπινη υγεία-ζωή.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
-
- Full Member
Μακαρι να πανε ολα καλα και να εχει ταχεια αναρρωση ο Δημητρης φιλε.
Πραγματι η ασφαλεια ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο στο κυνηγι αφου ολοι ξερουμε τουσ κανονες αλλα καποτε..δεν.
Και δυστηχως τα οπλα δεν αστειευονται και δεν συγχωρουν λαθη.
Πραγματι η ασφαλεια ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο στο κυνηγι αφου ολοι ξερουμε τουσ κανονες αλλα καποτε..δεν.
Και δυστηχως τα οπλα δεν αστειευονται και δεν συγχωρουν λαθη.
-
- Full Member
Περαστικά στο συνάδελφο!
Και μια παρατήρηση...κανείς δεν φοράει προστατευτικά γυαλιά...έχει 5 χρόνια που κυνηγώ πάντα με γυαλιά προστασίας και έχω δει μόνο ένα κυνηγό να τα φοράει ιδιαίτερα σε φάσσα και τσίχλα.
Στην περασμένη εξόρμηση ενώ ήμουν χαμηλά σε ένα κάτσιμο του βουνού μια φάσσα ερχόταν χαμηλά κατευθείαν πάνω μου. Είδα την φάσσα αλλά παράλληλα είδα και 2 κάννες στα 40-50 μέτρα γυρισμένες πάνω μου. Ενστικτωδώς γύρισα από την άλλη και με βρήκαν στην πλάτη...ευτυχώς πήρα εγώ την φάσσα "πισοκόλι"!!! και τους έχεσα μετά ελαφρώς...
Και μια παρατήρηση...κανείς δεν φοράει προστατευτικά γυαλιά...έχει 5 χρόνια που κυνηγώ πάντα με γυαλιά προστασίας και έχω δει μόνο ένα κυνηγό να τα φοράει ιδιαίτερα σε φάσσα και τσίχλα.
Στην περασμένη εξόρμηση ενώ ήμουν χαμηλά σε ένα κάτσιμο του βουνού μια φάσσα ερχόταν χαμηλά κατευθείαν πάνω μου. Είδα την φάσσα αλλά παράλληλα είδα και 2 κάννες στα 40-50 μέτρα γυρισμένες πάνω μου. Ενστικτωδώς γύρισα από την άλλη και με βρήκαν στην πλάτη...ευτυχώς πήρα εγώ την φάσσα "πισοκόλι"!!! και τους έχεσα μετά ελαφρώς...
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- beretta682
- Full Member
πράγματι φίλε μου και εγώ σπάνια θορώ κάποιον με προστατευτικά γυαλιά.. Εμένα επέξαν με πέρσι λίον ξόπετσα πρώτη κυριακή του ενδημικού θηράματος παρόλο που εφορούσα τζε ένα σωρό διακριτικά. Ένα σκάι εκόντεψε με στο μάτι αλλά εφορούσα τζ γυαλιά μου όπως συνιθίζω εδώ και 7-8 χρόνια
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
-
- Full Member
Περαστικα στο παιδι και να επιστρεψει σιδερενιος!!
Ειπαμε το κυνηγι ειναι το παθος μας αλλα προεχει η ασφαλεια ολων μας!
Τα οπλα δεν αστειευονται!
Εγω παντως αν δεν φορω τα γυαλια δεν κατεβαινω που το αυτοκινητο και εχετε δικαιο,πολυ λιγοι συναδελφοι φορουν!
Ειπαμε το κυνηγι ειναι το παθος μας αλλα προεχει η ασφαλεια ολων μας!
Τα οπλα δεν αστειευονται!
Εγω παντως αν δεν φορω τα γυαλια δεν κατεβαινω που το αυτοκινητο και εχετε δικαιο,πολυ λιγοι συναδελφοι φορουν!
- beretta682
- Full Member
αφου όπως εκαταντήσαμεν οι παραπάνω εν κρεατοσυλλέκτες... εν θορούν τι έχει μπροστά που την κάννη τους πριν πατήσουν την σκανδάλη 

Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
- XS^PRESTIGE
- Full Member
- beretta682
- Full Member
καλά κάμνεις φίλε μου... και εύχομαι να τα φορούν και οι υπόλοιποι κυνηγοίXS^PRESTIGE έγραψε:Φορω τα γυαλια σε ολα τα κυνηγια.

Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
-
- Full Member
και εγω φορο γυαλλια μονο στις πρωτες εξωρμησης του ενδημικου φασσα δεν φορω αλλα φροντιζουμε να κυνηγουμε μακρια απο αλλους. Πριν λιγα χρονια πυροβολισα το πατερα μου στα ματια ειχεν αιμοραγια ευτυχως το προλαβαι ενας φιλος του και ακομα εχει ενα σκαι στο ματι που δεν εφυγε
πανω απο το ματι εκει που κλεινει για αυτο προσοχη