Απόψεις πολλές και διάφορες άλλες απο ψαγμένους και άλλες απο όχι. Πάντα είναι σεβαστές, για να μην παρεξηγουμαστε

. Όσοι πιστεύουν ότι η μείωση των 8ηραμάτων οφείλετε κατα κύριο λόγω στο ότι είμαστε πολλοί κυνιγοί νομίζω πως ζούνε κάπου αλλού σε άλλη χώρα. Άμα δώσεις ένα γυρό την νύχτα μόλις θεριστούν τα χωράφια το καλοκαίρι θα δείτε τρελλό αριθμό απο λαγούς (παρόλο που το ταμείο 8ήρας σταμάτησε τις απελευθερώσης λαγού εδω και χρόνια). Οι φραγκολίνες το καλοκαίρι ήταν σαν τους στρούφους στα ημιορεινά σε μερικέσ περιοχές, μέχρι να έρθει το κυνίγει είχαν εξαφανιστεί. Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι το κυνήγη του ενδυμικού κάπιοι φροντίζουν να γεμίζουν τις τζέπες τους απο λεφτά και να αφήνουν ενα μικρό αριθμό θηράματος το οποίο τρώει όλη την πίεση κατα την κυνηγετική περίοδο.
ΦΕΤΟΣ, είδα ολόκληρες σπορές που δεν είχαν καθόλου ιχνη θηράματος αλλά κόπρια απο ποντίκα, είδα ποτίστρες που σε ακτίνα 50 μετρων ήταν γεμάτο απο κοπριες του αλουπού. Είδα μόνιμες απαγορευμένες που μέσα είχαν κενά φυσίγια. Εγώ προσωπικά του χρόνου θα το σκεφτώ πολύ καλα αν θα ανανεώσω την άδεια κυνηγιου σαν μια πράξη απαγοήτευσης προς τους αρμόδιους, εκτός και αν δω σημάδια βελτίωσης απο το Ταμειο Θήρας.
Υ.π Και ειπαμε ότι για όλα αυτά μερίδιο φέρει ο μεγάλος αριθμός κυνιγών. Τώρα ας υποθέσουμε ότι αυξήσαμε την άδεια απο 80 σε 300 ευρώ. Άτε έπιασε περισσότερα έσοδα το ταμείο θήρας, μειώθηκε ο αριθμός τον κυνιγών επειδή ο καημένος ο διπλανός μας είναι άνεργος με 2 κοπελούθκια εδώ και 8 μήνες... Δηλαδή με αυτό το τρόπο θα αυξηθεί το θήραμα?? εμείς που θα κρατούμε χρήματα για να βγάλουμε την άδεια θα είμαστε οι ποιοτικόι των κυνιγών??? (ο3α ενα 8ορούμε να πεξουμε όσα περισσότερα μπορούμε για να πούμε ότι εωγάλαμε την άδεια απο την κάρπωση που έχουεμ κάνει)??
Αν δεν αναλάβουν οι αρμόδιοι (ουλαμός, ταμείο θήρας, ΚΟΚ, κ.α) τις ευθύνες τους ότι κάνουμε και ότι πουμε θα είναι απλός όλα
ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ