πανικος έγραψε:Σημερα πολλες τζικλες παραλια αυριο ελπιζω να κινηθουν.
Ούτε στις καθημερινές περιοχές μπορούμε να πάμε;
πανικος έγραψε:Σημερα πολλες τζικλες παραλια αυριο ελπιζω να κινηθουν.
Τσιεκκάρετε τον χάρτη παιδιά, εμένα για κάποιες παραθαλάσσιες λαλεί κάθε μέρα αλλά από τις 5 τζιαι μετά. Υπάρχουν και καθημερινές από τις 5 τζιαι μετά ενώ υπάρχουν καθημερινές από τις 03/11 μέχρι 28/02.MIKEShooter έγραψε:Της Καθημερινες μπορουμε να τες επισκεφθουμε? πριν τες 5 του μηνα? Καλη χρονια παιδες!!
Παιζει να εχεις προβλημα με την αστυνομια με τα λιγοστα φυσσιγια σου...dimitris savva έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ..... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ
εγω παντως τον γατο μου τον εμαθα με το beepermikros έγραψε:Παιζει να εχεις προβλημα με την αστυνομια με τα λιγοστα φυσσιγια σου...dimitris savva έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ..... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ
Ο Γατος απορταρει? Παιζει να εχεις προβλημα με την θηρα...
Σιγα το πραμα,οι δικοι μου πιανουν πουλια στον αερα...για να καταλαβεις,σκεφτομε να πουλησω το οπλοkanaris έγραψε:εγω παντως τον γατο μου τον εμαθα με το beepermikros έγραψε:Παιζει να εχεις προβλημα με την αστυνομια με τα λιγοστα φυσσιγια σου...dimitris savva έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ..... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ
Ο Γατος απορταρει? Παιζει να εχεις προβλημα με την θηρα...