TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- Savvas
- Full Member
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
Το "πάντημα" είναι επιτρεπόμενη πρακτική στο κυνήγι της τσίκλας????
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- marios10
- Full Member
Mμπράβο φίλε Ροδοσθενη πολλα ωραίες η φότογραφιες..
Εγώ εχτές ήμουν περιοχή λευκαρων τσίχλες πολλα λίγες έπαιξα 3 σε περπάτημα και ενα περτιτζιν που εσικωστηκεν με μιαν κοπή κάπου στα 30 και χαχα ήταν να μου πέσει τζαι το όπλο που τον θόρυβο..
Πολλα λια τα πουλία τζαι μακάρι να μπουν να το ευχαριστηθουμε
Είπαν μου για περιοχή ευρηχου οτι είχεν πουλια
Εγώ εχτές ήμουν περιοχή λευκαρων τσίχλες πολλα λίγες έπαιξα 3 σε περπάτημα και ενα περτιτζιν που εσικωστηκεν με μιαν κοπή κάπου στα 30 και χαχα ήταν να μου πέσει τζαι το όπλο που τον θόρυβο..
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Οχι μονο μηχανουι MP3!!!!Savvas έγραψε:Το "πάντημα" είναι επιτρεπόμενη πρακτική στο κυνήγι της τσίκλας????
- marios10
- Full Member
Mp4 φίλε μου istriano εξελίσσεται η τεχνολογία εξελισσωνται και οι παράνομοι..

Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
-
- Full Member
marios10 έγραψε:Mμπράβο φίλε Ροδοσθενη πολλα ωραίες η φότογραφιες..
Φιλε Μαριε περιοχη ευρήχου βρησκομουν εγω επεξαμεν 4 τσικλες μονο μεν ακουεις τραούθκια
- giorgos80
ΌιSavvas έγραψε:Το "πάντημα" είναι επιτρεπόμενη πρακτική στο κυνήγι της τσίκλας????
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- canastas
- Full Member
TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
Επιτρεπετε και τa dvd και για οσους θελουν μπορουν να βαλουν και blu-raymarios10 έγραψε:Mp4 φίλε μου istriano εξελίσσεται η τεχνολογία εξελισσωνται και οι παράνομοι..![]()
THE BEST THERE IS
-
Ειμουν σημερα σε ημιορινη περιοχη της επαρχιας Λαρνακαςγια δουλια και ηταν να μας φαν οι τσικλες και τωρα μιλουμε για 9-12:30 ωρα
Αλλα ΕΝ θα σας πω που ειναι γιατι ως την παρασκευη εν να αλλαξουν τοπο...Καλα τα λαλω ρε κοπελια, εσεις που εν γραφετε που ειδατε ,αμπα και φαν σας τες κοτσιανιασμενες σας???
Αλλα ΕΝ θα σας πω που ειναι γιατι ως την παρασκευη εν να αλλαξουν τοπο...Καλα τα λαλω ρε κοπελια, εσεις που εν γραφετε που ειδατε ,αμπα και φαν σας τες κοτσιανιασμενες σας???

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- kanaris
- Full Member
[quote="mikros"]Ειμουν σημερα σε ημιορινη περιοχη της επαρχιας Λαρνακαςγια δουλια και ηταν να μας φαν οι τσικλες και τωρα μιλουμε για 9-12:30 ωρα
[/quote
Ο κυπραιος!
πριν λιγες μερες εγραψα "κλειστε το θεμα" αν θυμαστε. Και το ειπα ξεροντας ακριβως τι λεω: αν καποιος γελαστει και μιλησει ειλικρινα μπορει και να τον κραξουν οσοι νομιζουν πως εκει που αναφερεται τους ανηκουν τα θηραματα!!!!!!!! 

Ο κυπραιος!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kanaris την 24 Δεκ 2013, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!