TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- canastas
- Full Member
TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
Αρκετα πουλια σημερα επαρχια αμμοχωστου. Προσωπικα επεξα 5 εγω και 3 ο παρεας μου. Ειχε πουλια αλλα ψηλοπετουσαν απο τους ολμους που τους εσυρναν
THE BEST THERE IS
- kanaris
- Full Member
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
Φιλε πεταλωτη δεν ειπα ολοι εκτος εμενα!giorgos80 έγραψε:kanaris έγραψε:Αρεσκει μου που αμα εχει πολλες τζικλες ουλλοι καταπινουν τη γλωσσα τους! Εγιω εν τζαι! Και για να εξηγουμαστε ποσος με ενδιαφερει που τες τζικλες γιατι ακομα βουρω τους περτικους! Ουτε πηγα ουτε θα παω μεχρι να τελειωσει το ενδημικο.πιανει σε και σενα το κολανιΕφανηκαν νεες πασες απο τζικλες κοπελια!ευριχου-φλασου και περιχωρα καλη κινηση, αγιος επιφανειος ορεινης καλη, κορνος και σια παρα πολλες... αυριο θα σας πω την καλυτερη περιοχη μετα απο επαληθευση που θα κανω!![]()

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
Ακαπνου σημερα παρα πολυς κοσμος,τσικλες γιοκ...πρεπει να εσυρναν 5-6 χαρτουτσιες για καθε τσικλα ως που να την σηρει ο τυχερος,εν τον εκαπνισα...
Επομισα μια φορα σε ενα μαυροπουλλλο που εκατσε μπροστα μου αλλα εξανακατεβασα το για λογους ασφαλειας...
Επομισα μια φορα σε ενα μαυροπουλλλο που εκατσε μπροστα μου αλλα εξανακατεβασα το για λογους ασφαλειας...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
- Full Member
Σήμερα είχα μνημόσυνο κ δεν πήγα κυνήγι αλλά στο μοναστήρι του Άγιου Μηνά στην βάβλα επιένναν τζαι έρκουνταν οι τζίκλες που το ένα περβόλι στο άλλο.. Εκινηθήκαν καλά! Κ μετά επερπάτησα λλίο πίσω που το μοναστήρι μέχρι τον ποταμό κ σηκώνω μια κοπή καμιά 20αριά πέρτικους.. Πραγματικά πολυ όμορφο θέαμα σήμερα! Αλλά ένα γεγονός που με θλίβει είναι το παγάνιασμα κυνηγών που είδα μέστην απαγορευμένη να βουρούν τα περδίκια... 

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
11 tzikloues σημερα κατι εκηνηθηκεν
- πανικος
Σημερα ωραια τζικλομερα για μας 3 ατομα 84 τζικλες πρωινο και δειλινο σε περιοχη μεταξη λεμεσου παφου το πρωι και περιοχη αρακαπα δειλινο.πολλα τα πουλια μεχρι ωρα δεκα κινηθηκαν αρκετα
δειλινο απο 8-9 πουλια ο καθενας.

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- APOLLON_1
μπραβο ρε πανικκο μου ετσι παιζετες σφιχταπανικος έγραψε:Σημερα ωραια τζικλομερα για μας 3 ατομα 84 τζικλες πρωινο και δειλινο σε περιοχη μεταξη λεμεσου παφου το πρωι και περιοχη αρακαπα δειλινο.πολλα τα πουλια μεχρι ωρα δεκα κινηθηκαν αρκεταδειλινο απο 8-9 πουλια ο καθενας.

EPANIEL POWER
- christy2000
- Full Member
Τωρα που τελειωνει ο λαγος ριχνουμε και κανενα βλεφαρο προς των ουρανο για καμεια τζικλουα
Πετε μας να δουμε τι γινεται φετος με τις ακροβοθωριτες,εκαμαν μας την τιμη φετος?

ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
-
- Full Member
Πολύ καλή μέρα εκτές για τσιχλόνια,περάσαμε και εκτές, μακάρι να βάλει λίγα πουλία.Απότι άκουσα Σάβατο-Κυριακή έβαλε πουλιά!!!!Ααααα τζε κάτι τελευταίο εκάμαν τιν εμφάνισειν τους αρκετοί μαυρόπουλοι!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- christy2000
- Full Member
Ετσι οπως παεις ρε Ροδοσθενη εννα μεν αφεικης φτερο,εκαμες τες ματσα παλε!
Παντα τετεια φιλε μου
Παντα τετεια φιλε μου

ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!