Φασσα
Re: Φασσα
το καλο ειδα πολλες κοπες τον 20-50-100 πουλια, μακρια μου με αλλα ειδα τες που εφεφκαν ψιλα απαιχτες! επια που η ωρα 1 να πιαω το ποστο ζε τελικα ειμουν μονος μου πανω σε ολοκλιρο βουνο! 4-5 πολλα καλα ποστα απιαστα! επερνουσαν οι φασες απαιχτες! αλλα ζε που ζιαμε που ειμουν επερνουσαν αν ειχα το νου μου επιανα ανετα 5-6, αλλα ατε αφου επρεπε να βλεπω 360 μιρες εν ειχε αλλους κυνηγους για να ακουο βολες να γιριζω! εφιαν μου πολες απαιχτες εμενα!
- Anthimos
- Moderator
Ετσι φιλε Σωτηρη
Πολλες παραδοσιακες περιοχες που είχαν αρκετα πουλια δεν ειχε κυνηγους( πηγαν ολοι στα ταισματα
) για να κυκλοφορησουν τα πουλια κι ετσι ακυρωθηκαν όλα τα πόστα.
Το καλο ειναι οτι "στεκουν" πουλια ακομα σε ορισμενες περιοχες
Πολλες παραδοσιακες περιοχες που είχαν αρκετα πουλια δεν ειχε κυνηγους( πηγαν ολοι στα ταισματα

Το καλο ειναι οτι "στεκουν" πουλια ακομα σε ορισμενες περιοχες
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΓΕΙΑ ΣΑ ΠΑΙΔΕΣ. ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΦΑΝΗΚΑ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΟΣ. ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥΛΙΑ, ΚΡΕΜΜΑΣΑ 4-5 ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ . ΔΕΝ ΕΚΟΦΚΑΝ ΟΙ ΓΕΡΙΜΕΣ ΟΙ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΜΟΥ . ΗΜΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΡΟΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΞΙΦΤΕΡΙΖΑ ΠΟΛΛΑ . ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΠΟΥΛΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΚΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΠΑΙΞΑΤΕ ??? ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ ???
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- beretta682
- Full Member
Φίλε μου πρώτα απόλα καλωσόρισες στο φόρουμ μας.. Εγώ έχω Beretta γιαυτό χρησιμοποίησα RC4 32 γραμμάρια.. Θανατηφόρος συνδιασμός
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
-
- Full Member
SUPER TRAP OLYMPIA 7.5 NO 32 GR. ΡΕ ΠΑΙΔΚΙΑ ΗΤΑΝ ΔΗΛΥΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ.
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΕΠΑΙΖΑ 34 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ , 33.5 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ, 36 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ . ΕΠΑΙΞΑ RC SPORTING 32 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ SUPER CACCIA ΤΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΠΑΛΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΖΙΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΜΕ ΠΑΙΖΩ ΚΑΛΑ . ΟΙ ΣΙΗΠΕΘΚΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΥΛΛΕΣ ΚΕΝΤΡΟ . ΕΦΚΑΛΛΑΝ ΦΤΕΡΑ ΤΖΙΑΙ ΕΦΕΦΚΑΝ . ΤΣΟΚ ΕΙΧΑ 3-2 .
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ