Φιλε ακουσα μαθκιατη επαιξαν πουλια την κυριακη και χτες ειδαν πουλια παλε.Ελπιζω να βοηθησα.Θα παω και εγω εκει.πανικος έγραψε:εχει κανενας καμια πληροφορια ας ειναι και μια γωνια της περιοχης που ειδε πουλια να παμε αυριο να μην πανε τα εξοδα αδικα παλιαν ειναι απορρητη περιοχη οπως area 51 μην φοβαστε μυστικα κρατω πολλα
![]()
καποιοι εδωσαν πληροφοριες προχθες οπως επαρχια λευκωσιας επαρχια παφου εφωτισαν μας ευχαριστουμε
TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
-
- Full Member
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- πανικος
ευχαριστω ιωαννη για την πληροφορια εισαι πολυ κατατοπιστικος δεν ειναι αναγκη να περιγραφης την περιοχη σου τοσο λεπτομερως εχει που εν κρεατοσυλλεκτες και θα σου κατεβουν στα ποσταIoannis97 έγραψε:πανικος έγραψε:εχει κανενας καμια πληροφορια ας ειναι και μια γωνια της περιοχης που ειδε πουλια να παμε αυριο να μην πανε τα εξοδα αδικα παλιαν ειναι απορρητη περιοχη οπως area 51 μην φοβαστε μυστικα κρατω πολλα
![]()
καποιοι εδωσαν πληροφοριες προχθες οπως επαρχια λευκωσιας επαρχια παφου εφωτισαν μας ευχαριστουμε
Επαρχια Λευκωσιας την κυριακη πεξαμεν απο 25 τσικλες ο καλητερος στην παρεα ηταν 35

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Γιατρός
- Full Member
Μαθκιάτη δεν είχε τζίκλες παιδιά
4 ώρες είδα 1
Είχε αρκετά πεζούνια αλλά ψηλοπετούσαν > 60μ
4 ώρες είδα 1
Είχε αρκετά πεζούνια αλλά ψηλοπετούσαν > 60μ
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Anthimos
- Moderator
πανικος έγραψε:εχει κανενας καμια πληροφορια ας ειναι και μια γωνια της περιοχης που ειδε πουλια να παμε αυριο να μην πανε τα εξοδα αδικα παλιαν ειναι απορρητη περιοχη οπως area 51 μην φοβαστε μυστικα κρατω πολλα
![]()
Αρεσκει μου ρε Πανικκο που σ επιασε το παραπονο

Ατε να σε κατευθυνω καλλυττερα εγω ......μεν τις γυρεψεις πανω τζαι εν χιονισμενα ακομα ......Ημιορινα που τον Μαχαιρα και δυτικα

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Γιατρός
- Full Member
Anthimos έγραψε:πανικος έγραψε:εχει κανενας καμια πληροφορια ας ειναι και μια γωνια της περιοχης που ειδε πουλια να παμε αυριο να μην πανε τα εξοδα αδικα παλιαν ειναι απορρητη περιοχη οπως area 51 μην φοβαστε μυστικα κρατω πολλα
![]()
Αρεσκει μου ρε Πανικκο που σ επιασε το παραπονο....Αμα τις παιζεις καθημερινή μονος σου περνα μια εφτομαδα τζαι υστερα να πόσταρεις φωτογραφίες
....
Ατε να σε κατευθυνω καλλυττερα εγω ......μεν τις γυρεψεις πανω τζαι εν χιονισμενα ακομα ......Ημιορινα που τον Μαχαιρα και δυτικα......

Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- PRO755
- Full Member
Ioannis97 έγραψε:πανικος έγραψε:εχει κανενας καμια πληροφορια ας ειναι και μια γωνια της περιοχης που ειδε πουλια να παμε αυριο να μην πανε τα εξοδα αδικα παλιαν ειναι απορρητη περιοχη οπως area 51 μην φοβαστε μυστικα κρατω πολλα
![]()
Επαρχια Λευκωσιας την κυριακη πεξαμεν απο 25 τσικλες ο καλητερος στην παρεα ηταν 35
ευτυχως που μεσα-μεσα παμε στα βουνα κ βλεπουμε ποσες εχει, ειδαλλως θα ενομιζα οτι προκειτε για διαφημιστικο κολπο. Παγκυπρια ειναι ζητημα να επαιχτηκαν 60 πουλια
- ANTROS BREDA
Η τσικλες λογο καιρικον φαινομενον μετακινουνται συνεχος οτι πληροφορια και να πειτε εννα ππεσετε εξο σε περιοχη που την τεταρτη επεξαν ουλλη που καμια δεκαπενταρκα την κυριακη εν ειχε φτερο!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- APOLLON_1
σημερα ειμουν φρεναρος και ακουσα ενα να λεει του αλλου εψες 773 ο ταδε
EPANIEL POWER
- ANTROS BREDA
τωρα που ενεν καλη θαλασσα βαλλουν τα δυκτυα μες τα περβολια τους............APOLLON_1 έγραψε:σημερα ειμουν φρεναρος και ακουσα ενα να λεει του αλλου εψες 773 ο ταδε
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Pathfinder
σημερα ειμουν φρεναρος και ακουσα ενα να λεει του αλλου εψες 773 ο ταδε
Παρομοια κουβεντα ακουσα πριν 3 κυριακες σε μαγαζι με κυνηγετικα μεταξυ πωλητη κ πελατη για κοινον γνωστο τους.μιλουσαν για αριθμους 400+ σε μια νυχτα και οτι καταστρεφεται το κυνηγι.δεν ειπα τπτ γιατι ειπα πουμεσα μου εν λαφαζανιες.τελικα μπορει και να ειναι αληθεια .400 να εν οι αραπιες που να τον γαμ...ν
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Παρομοια κουβεντα ακουσα πριν 3 κυριακες σε μαγαζι με κυνηγετικα μεταξυ πωλητη κ πελατη για κοινον γνωστο τους.μιλουσαν για αριθμους 400+ σε μια νυχτα και οτι καταστρεφεται το κυνηγι.δεν ειπα τπτ γιατι ειπα πουμεσα μου εν λαφαζανιες.τελικα μπορει και να ειναι αληθεια .400 να εν οι αραπιες που να τον γαμ...ν
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?