Περικνημίδες (Gaiters)

Απάντηση
vti-chris
Full Member

Περικνημίδες (Gaiters)

Δημοσίευση από vti-chris »

Υπάρχουν συνάδελφοι που χρησιμοποιούν τέτοιες με σκοπό την προστασία από δαγκώματα φιδιών?
Οι περισσότερες που έχω βρει είναι απλά για τα νερά και τα αγκάθια.
Κάτι που είχα δει στην Αμερική και φέραμε μια φορά ήταν πολύ σκληρές και άβολες.
Υπάρχουν με πιο μαλακό υλικό??
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Re: Περικνημίδες (Gaiters)

Δημοσίευση από Γιατρός »

Θα δοκιμαστούν φέτος όταν αλλάξει ο καιρός
Πολύ άβολα για καλοκαιρινή θερμοκρασία
Οτιδήποτε σε χοντρό canvas σε προστατεύει
Αν γράφει snakeproof σημαίνει είναι και thornproof και πολλές φορές το αντίθετο
Αν κινείσαι γρήγορα πρέπει να είναι και διαπνέων-παίζει ρόλο και τι φοράς από κάτω
Μπορείς το κάτω μέρος ενός παντελονιού να το επενδύσεις με χοντρό canvas και τελειώνει η υπόθεση
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

vti-chris έγραψε:Υπάρχουν συνάδελφοι που χρησιμοποιούν τέτοιες με σκοπό την προστασία από δαγκώματα φιδιών?
Οι περισσότερες που έχω βρει είναι απλά για τα νερά και τα αγκάθια.
Κάτι που είχα δει στην Αμερική και φέραμε μια φορά ήταν πολύ σκληρές και άβολες.
Υπάρχουν με πιο μαλακό υλικό??
http://www.cabelas.com/product/Whitewat ... l+Products

τα χρησιμοποιώ εδώ και 5 χρόνια πολύ βολικά!
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Περσι ειχε ενα ωραιο σετ το sports direct.snakeproof gaiters για τους κατασκηνωτες

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
vti-chris
Full Member

Βασικά είδα αυτά αλλά είναι κάπως εκτός προϋπολογισμού!!! Και επίσης δεν γνωρίζω πόσο μαλακά είναι...
http://www.cabelas.com/product/Cabelas- ... l+Products
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Μιλας για τις χαμηλες ως το γονατο η τις αλλες της μεσης; εννε λιο πολλα για ετσι πραμα?με ετσι λεφτα πιανεις ανετα παντελονια gamo, hart με χοντρο waterproof υλικο που καμνεις την δουλεια σου παλε η ακομα πιο φτηνο αυτο που προτεινε ο ιατρος.γνωμη μου φιλε

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
vti-chris
Full Member

Υποτίθεται ότι είναι snakeproof...τα παντελόνια δεν νομίζω να είναι...
Εμένα η ανησυχία μου είναι τα φίδια και όχι τα αγκάθια...σε αυτά μεγαλώσαμε!!!!!!!!
Τώρα χρησιμοποιώ μπότες Duilios ψηλές αλλά είναι κάπως βαριές...θα προτιμούσα χαμηλό μποτάκι με πιο μαλακιά σόλα και γκέτα από πάνω.
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Φιλε και οι γκετες οι περισδοτερες τουλαχιστον ειναι επενδυμενες απο canvas η χοντρο ναυλον.το ιδιο και τα παντελονια.δεν σου ειπα να τα παρεις για τα αγκαθκια απλα καμνεις την δουλεια σου παλε και με το παραπανω

Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Εφυε καταλαθος χωρις την φατσουα :).οπως και να εχει γκετες χαμηλες μεχρι το γονατο με κανβα (νομιζω και ναυλον) ειδα εχτες στον νικηφορο στην παφο που φερνει τα hart.αν θελεις να ρωτησω τιμες και να σου πω

Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Περικνημίδες (Gaiters)

Δημοσίευση από Γιατρός »

Πάρτε για χειμώνα hunting chaps και ξεγνοίαστε
Φοράτε τα πάνω από το πιο λεπτό σας παντελόνι
Είναι waxed cotton ripstop waterproof τα περισσότερα και μην διερωτάστε γιατί δεν τα φέρνουν. Επειδή πας και 10 χρόνια μαζί τους με κόστος 40-90€
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ”