http://www.youtube.com/watch?v=WP33crds1tI
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣE USA(ARIZONA)!!!!!!!!!!!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΡΕΣ......ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΕ ARIZONA(USA)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
panikos747712
- Full Member
Re: ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣE USA(ARIZONA)!!!!!!!!!!!!!
Εν εχει ετσι πραμα
τ αεροπλανουθκια εν που το jumbo αρεσαν μου θελω ενα
- Anthimos
- Moderator
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΡΕΣ......ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΕ ARIZONA(USA)![]()
![]()
![]()
Εκεινα τα Twin MG 47 εν ονειρο...
Ειχα πάντα την απορια γιατι ο Στρατος της Κυπρου ή η αστυνομια εν καμνουν ενα σκοπευτηριο να μπορεις να πληρωσεις και να χρησιμοποιας όπλα της εθνικης φρουράς η περιστροφα
Ημικατεχομενη πατριδα τζαι πελλαρες...Τα οπλα εν επρεπε να φκαινουν που τα χερια μας
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
mikros
Ανθημε,οταν τα οπλα θα μας χρειαστουν,δεν θα ξερουν να χρησιμοποιηθουν....Anthimos έγραψε:SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΡΕΣ......ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΕ ARIZONA(USA)![]()
![]()
![]()
Εκεινα τα Twin MG 47 εν ονειρο...
Ειχα πάντα την απορια γιατι ο Στρατος της Κυπρου ή η αστυνομια εν καμνουν ενα σκοπευτηριο να μπορεις να πληρωσεις και να χρησιμοποιας όπλα της εθνικης φρουράς η περιστροφα
Ημικατεχομενη πατριδα τζαι πελλαρες...Τα οπλα εν επρεπε να φκαινουν που τα χερια μας
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....ΠΑΜΕ ΚΑΘΕ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΤΣΙΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 8 ΣΦΑΙΡΕΣ...ΤΣΙΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΣΙΝΕΣ 
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Γιατρός
- Full Member
Στα χαρτιά φαίνονται και βολές που δεν γίναν ποτέ
Τα ελλείματα καλύπτονται με ´βολές'
8 σφαίρες με το ζόρι
Και τουρίστες ελιάς πουκάτω μια ζωή
Στρατό όμως κάμαμε διότι τον καιρό εκείνο πέσαμε σε πελλούς
Τα ελλείματα καλύπτονται με ´βολές'
8 σφαίρες με το ζόρι
Και τουρίστες ελιάς πουκάτω μια ζωή
Στρατό όμως κάμαμε διότι τον καιρό εκείνο πέσαμε σε πελλούς
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
-
andreas78
Παιδιά νομίζω πως δικαιούμαστε να κανουμε βολές στο σκοπευτήριο του Σταυροβουνίου, με τα στρατιωτικά τυφεκια. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες αλλα ξέρω πως πρέπει να συμπληρωθεί μια ομάδα και πρέπει επίσης να γίνει τηλεφωνική ενημέρωση. Νομίζω χρεώνουν €20 τις 10 σφαίρες, χωρίς να ειμαι σίγουρος. ..!!!
- Laurona
Εγω παντως συρνω κα ιευχαριστιουμε αμα εχουμε βολη.
10 σφαιρες εν σε κανουν να λερωσεις την καννη.
10 σφαιρες εν σε κανουν να λερωσεις την καννη.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- LAGOS
- Full Member
andreas78 έγραψε:Παιδιά νομίζω πως δικαιούμαστε να κανουμε βολές στο σκοπευτήριο του Σταυροβουνίου, με τα στρατιωτικά τυφεκια. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες αλλα ξέρω πως πρέπει να συμπληρωθεί μια ομάδα και πρέπει επίσης να γίνει τηλεφωνική ενημέρωση. Νομίζω χρεώνουν €20 τις 10 σφαίρες, χωρίς να ειμαι σίγουρος. ..!!!
Αν πάρουμε μαζί μας σφαίρες πόσα χρεώνουν? Είμαστε για κλάματα. Πρώτη φορά ακούω τούτη την κουβέντα αλλά αν είναι όντως έτσι τότε είμαστε για πάτσους. Αφού λήγουν και πληρώνουμε και ένα σωρό λεφτά να τες καταστρέψουμε γιατί να με χρεώσεις κύριε? Δώσε ένα κίνητρο στους εφέδρους σου να εξοικειωθούν με τα όπλα τους. Κάμε 2-3 διαγωνισμούς. . .
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
-
dimitris savva
Εγω ξερω οτι καθε χρονο κανουν ενα διαγωνισμο για εφεδρους και κλυροτους και μονιμους και δεινουν σαν επαθλο ενα οπλο το οποιο ανλασει χερια καθε φορα που το κερδα καποιοςLAGOS έγραψε:andreas78 έγραψε:Παιδιά νομίζω πως δικαιούμαστε να κανουμε βολές στο σκοπευτήριο του Σταυροβουνίου, με τα στρατιωτικά τυφεκια. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες αλλα ξέρω πως πρέπει να συμπληρωθεί μια ομάδα και πρέπει επίσης να γίνει τηλεφωνική ενημέρωση. Νομίζω χρεώνουν €20 τις 10 σφαίρες, χωρίς να ειμαι σίγουρος. ..!!!
Αν πάρουμε μαζί μας σφαίρες πόσα χρεώνουν? Είμαστε για κλάματα. Πρώτη φορά ακούω τούτη την κουβέντα αλλά αν είναι όντως έτσι τότε είμαστε για πάτσους. Αφού λήγουν και πληρώνουμε και ένα σωρό λεφτά να τες καταστρέψουμε γιατί να με χρεώσεις κύριε? Δώσε ένα κίνητρο στους εφέδρους σου να εξοικειωθούν με τα όπλα τους. Κάμε 2-3 διαγωνισμούς. . .