TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Δημοσίευση από Phinix »

ναι ρε

μεν λαλειτε ουτε επαρχια, ουτε χωρκο γιατι εννα σας τες παιξουν αλλοι

αφηστε τες τζιαμε και εν δημενες

εγω εχτες στην Ορα, ΝΟΜΙΖΩ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ :?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Εγω τι να πω ρε παιθκια.καθε εξορμηση και χειροτερη απο την προηηουμενη.οι τζιηκλες ειτε ετραβησαν πανω ψηλα περιοχες Τροοδους ειτε εφυαν με τον καιρο που μας καμνει.εχτες σε περιοχη βουνιου παναγιας ειχε δεν ειχε 10 πουλια η περιοχη.ακουστηκαν λιες σιηπεθκιες στο ποφυσημα και ως η ωρα 7 εφυαν ολοι η κυνηγοι.περιοχη κανναβιους εκινουνταν λιες τζιηκλουες αλλα μονο σε περπατητο και προσηκονουνταν που τα 100 μετρα.το παραξενο ειναι οτι οσα πουλια ειδα ηταν ολα πετσι και κοκκαλο.βαλει τζηκλες ακομα δεν ξερω.εκινουνταν λιες φασσες αλλα με 5-4 τσοκ και 10αρι σκαι που να μπεις πανω τους στις αποστασεις που πετουσαν.ειμουν μονος στην περιοχη και επεζαμε χοστο.καλα απο περτιτζια το κατι αλλο.οι εν ειδα εν ακουσα κακαρα κακαρα.εφυσουσε υπερβολικα ομως μπορει για τουτο.νομιζω να αρκεψουμε να φυλαουμε τα ευρουλακια που τις πεζινςς μας και βλεπω μας εξωτερικο

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re:

Δημοσίευση από Phinix »

Pathfinder έγραψε:νομιζω να αρκεψουμε να φυλαουμε τα ευρουλακια που τις πεζινςς μας και βλεπω μας εξωτερικο
ατς
αυτο ειναι

λετ μη νοου
Avis777
Full Member

Δημοσίευση από Avis777 »

Phinix έγραψε:ναι ρε

Φιλε phinix αν ειναι για το δικο μου σχολιο που λαλεις "εν να σας τες παιξουν αλλοι" νομιζω επαρεξηγησες με. Ακριβως το αντιθετο εννοουσα, γι'αυτο εβαλα "τες τζικλες μου" σε εισαγωγικα.
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

Avis777 έγραψε:
Phinix έγραψε:ναι ρε

Φιλε phinix αν ειναι για το δικο μου σχολιο που λαλεις "εν να σας τες παιξουν αλλοι" νομιζω επαρεξηγησες με. Ακριβως το αντιθετο εννοουσα, γι'αυτο εβαλα "τες τζικλες μου" σε εισαγωγικα.
Οι ρε φιλε, καμια σχεση με εσενα, σοβαρα!!

εσυ εκαμες ολοκληρη ανταποκρηση!!!
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Ακουσα χθες απο εγγυημενες πηγες και απο πολυ αξιοπιστους κυνηγους οτι τζικλες επαιχτηκαν πολλες την τεταρτη στη ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ.

ΕΧΤΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΑΡΙ8ΜΟΙ ΑΠΟ 20-30 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΚΟΤΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΖΙ8ΚΙΑΣΤΡΟ ΣΤΟ ΠΕΛΕΝΔΡΙ. ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ...ΣΕ ΑΡΚΑΤΖΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
Άβαταρ μέλους
beretta686-special
Full Member

Δημοσίευση από beretta686-special »

εγώ έιμουν περιοχές Άλωνας (κάτω από το γήπεδο συγκεκριμένα ;) ) και Πλατανιστάσσας...είδα 15-20 τζίκλες (εκαλλίκωσα 2 που ήταν πολλά γλύορες :lol: ) αλλά εψηλοπετούσαν. Ακούγονταν αρκετές σιπεθκίες το ποφύσημα στη περιοχή αλλά δεν γνωρίζω αν εκρατούσε καμοιά παρέα ικανοποιητικό αριθμό...μάλλον απίθανο... :?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re:

Δημοσίευση από Pathfinder »

Phinix έγραψε:
Pathfinder έγραψε:νομιζω να αρκεψουμε να φυλαουμε τα ευρουλακια που τις πεζινςς μας και βλεπω μας εξωτερικο
ατς
αυτο ειναι

λετ μη νοου
ι γουιλ μαι φρεντ
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

εχει κανενας καμια πληροφορια ας ειναι και μια γωνια της περιοχης που ειδε πουλια να παμε αυριο να μην πανε τα εξοδα αδικα παλι :D αν ειναι απορρητη περιοχη οπως area 51 μην φοβαστε μυστικα κρατω πολλα :)
καποιοι εδωσαν πληροφοριες προχθες οπως επαρχια λευκωσιας επαρχια παφου εφωτισαν μας ευχαριστουμε :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Ioannis97
Full Member

Δημοσίευση από Ioannis97 »

πανικος έγραψε:εχει κανενας καμια πληροφορια ας ειναι και μια γωνια της περιοχης που ειδε πουλια να παμε αυριο να μην πανε τα εξοδα αδικα παλι :D αν ειναι απορρητη περιοχη οπως area 51 μην φοβαστε μυστικα κρατω πολλα :)
καποιοι εδωσαν πληροφοριες προχθες οπως επαρχια λευκωσιας επαρχια παφου εφωτισαν μας ευχαριστουμε :lol:

Επαρχια Λευκωσιας την κυριακη πεξαμεν απο 25 τσικλες ο καλητερος στην παρεα ηταν 35
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”