+1000Savvas έγραψε:Είναι ωραίο να διακωμωδούμε την κατάσταση Γιατρέ μου, Μαρίνο μου, αλλά τούτο το "Παράνομα βραστά συν σχιννο και τρυμιθια" είναι μεγάλο φάουλ για μένα. Όχι μόνο του φίλου που έβαλε μία τέτοια φωτογραφία αλλά και της διαχείρησης του forum που ανέχεται τέτοια πράγματα. Το πιο λυπηρό είναι ότι μέχρι στιγμής δεν αντέδρασε κανένας.
Και για να προλάβω ορισμένες αντιδράσεις, από την στιγμή που η νομοθεσία το απαγορεύει, τέλος, είναι αδίκημα, δεν επιτρέπεται.
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
-
- Full Member
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
Μαρινο Μου το φορουμ τοχει τουμπανο !!!!!!!!marinos.a έγραψε:Δεν κάναμε εγκληματία το Σεργιο με τίποτε!!!
Δεν ξέρουμε απο εδώ αν κυνηγά κάνεις με μηχανουθκια
- Sergios
Ο αναμάρτητος ας ρίξει την πρώτη πέτρα Σάββα....κι εγώ εν αναγνωρίζω κανενα νόμο σε αποδημητικά πουλιά εκτός των σπανίων φυσικά και ειδικά στα αμπελοπουλια που εν η παράδοση τουντου τόπου και ο λόγος είναι οτι οι δήθεν Ευρω-πεοι κυνηγούν με ξοβεργα και δίκτυα τούτο ξέρεις το? Εννεν παράνομο? Κι εγώ είμαι 1000% εναντίων στα δίκτυα....τα ξοβεργα άλλη κουβέντα....! Εγώ κυνηγώ τα με όπλο τιρανιουμε να παίξω 3-4 έτσι για τον μεζέ φκαλω ανελλιπώς την άδεια μου φορώ το πορτοκαλί μου συναω τα φυσιγγια μου που χαμε κυνηγώ μόνο επιτρεπόμενες κι αν ερτει λαός στην τζηκλα μπροστά μου εν θα τον παίξω....βουρω τα κορακοειδη πληρώνω για να παίξω να καμω καλο τουντου τόπου σε ουλλους μας μακάρι να ήταν όλοι σαν εμένα και την παρέα μου και ας τρωσιν 1000 τουζινες παράνομα...κάμε κι εσύ την κριτικη για σένα και πε μου αν μεν εξαναπαρανομησες εστω και αγαθως οπως καμνω εγώ....
παίζω κι ενα σωρό μελισσσοφαους αν σε ενδιαφέρει στα μελίσσια του θκιου μου και ας έρτει η θήρα να με πιάσειι και να φιω μόνο αν μου πληρώσουν τακκα τακκα μετρητά την ζημια που κάμνουν στα μελίσσια αλλά δυστυχώς κανένας εν έχει τα @@ να το κάμει γιατί όλοι εχουν την φωλια τους λερωμένη
Υστερόγραφο : ας ερτουν οι κελλαες να δωκουν οσα εφασιν του απλού κοσμάκη που τις τράπεζες και δεχουμε να πληρώσω το πρόστιμο που μου αναλογεί συγγνωμη φίλε κριτικάρεις λάθος άνθρωπο
παίζω κι ενα σωρό μελισσσοφαους αν σε ενδιαφέρει στα μελίσσια του θκιου μου και ας έρτει η θήρα να με πιάσειι και να φιω μόνο αν μου πληρώσουν τακκα τακκα μετρητά την ζημια που κάμνουν στα μελίσσια αλλά δυστυχώς κανένας εν έχει τα @@ να το κάμει γιατί όλοι εχουν την φωλια τους λερωμένη
Υστερόγραφο : ας ερτουν οι κελλαες να δωκουν οσα εφασιν του απλού κοσμάκη που τις τράπεζες και δεχουμε να πληρώσω το πρόστιμο που μου αναλογεί συγγνωμη φίλε κριτικάρεις λάθος άνθρωπο
Πρωτον να Ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι του φιλος του Αμπελοπουλιου.Savvas έγραψε:
Και για να προλάβω ορισμένες αντιδράσεις, από την στιγμή που η νομοθεσία το απαγορεύει, τέλος, είναι αδίκημα, δεν επιτρέπεται.
Απλα θελω να υπερθεματισω. Βαση του νομου πρεπει να εχουμε δηλωμενα τα σκυλια μας στις κατα τοπους δημοτικες /κοινοτικες αρχες. Ολοι οι σκυλλοι μας πρεπει να φερουν τσιπ και να ειναι καταχωρημενοι στις αρχες ειδαλλως ειναι παρανομοι!!! Ποσοι πληρουν τουτην την απλη νομοθεσια που δαμεσα;;
Το ξερω δεν ειναι το ιδιο, ομως ολοι λιγο πολυ ......
- Sergios
Οτι πέτρα σηκώσεις έχει παρανομία φίλε...ξέρεις το οτι για να παεις με το σιεπεττο σου σκοπευτηριο οταν εν εχει κυνήγι απαγορευετε? Πρέπει να έχεις άδεια διακίνησης για να το κάμεις αμαν θέλουν λαπορταρουν σε
- Savvas
- Full Member
Επειδή δεν θέλω ούτε σε αντιπαράθεση να μπω, αλλά ούτε να ξεφύγει το θέμα σε βάρος κάποιον συναδέλφων επιλέγω να μην σχολιάσω. Η παράθεση μου αφορούσε περισσότερο την φιλοσοφία και όχι την καθ αυτή πράξη. Το μοναδικό που θέλω να τονίσω είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ούτε για μεγάλη, αλλά ούτε και για μικρή παρανομία. Όταν καταργείς τους νόμους, τότε καταργείς το κράτος και την δημοκρατία. Και δυστυχώς είναι με αυτή την νοοτροπία που φτάσαμε δαμέ που είμαστε. Συνάδελφοι δεν αναφέρομαι σε σας προσωπικά αλλά γενικά στην κυπριακή κουλτούρα και φιλόσοφία.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- Γιατρός
- Full Member
- Sergios
Ξαναλέω ο αναμάρτητος να πετάξει τον πρώτο λίθο....που εννα παν στα κοκκινοχωρκα να σταματήσουν τις επιχειρήσεις που έχουν με χιλιάδες πουλιά τότε εννα σταματησω κι εγώ να παίζω τα 3-4 μου εν είμαι ζημιά εγώ ξέρω το εν παράνομο Σάββα μου αλλά μακάρι να σταματήσουν οι λαθροθηριες και οι χοντρές παρανομίες και με τον καθένα μας που παίζει 3-4 πουλουθκια για να τσιλησει την ζιβανια του αφήνουν μας τελευταίους άλλο μερακλής και άλλο επιτηδια παράνομος....είμαι μερακλής εν μες το DNA μου αν μεν εν κυνήγι εν μανιταρκα καραολους αγρελια τσακριθκια καππαρι ως και το άλας που χρησιμοποιώ συναω το που τη θάλασσα σαν ποσκολιουμε μες τις κουρκουνουες μιυ
- kyriakos304
Γιατρέ το Avatar σου προσπαθεί να μάθει τη διόφθαλμη σκόπευση και προπονεί το αδύνατο του μάτι;Γιατρός έγραψε:Κάτι υγιεινό απόψε
Ήρεμα παιδιά
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- Γιατρός
- Full Member
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Φίλε ναι όποτε πάω με φίλους για δίσκους έχω κάποια προβλήματα και γνωστός προπονητής είπε να κάνω αυτές τις ασκήσεις για να δυναμώσει το δεξί μουkyriakos304 έγραψε:Γιατρέ το Avatar σου προσπαθεί να μάθει τη διόφθαλμη σκόπευση και προπονεί το αδύνατο του μάτι;Γιατρός έγραψε:Κάτι υγιεινό απόψε
Ήρεμα παιδιά
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;