DSC_0300-1.jpg
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
- Sergios
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Sergios
[attachment=0]
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Sergios
- Sergios
- Sergios
- Sergios
Λάρνακα φίλε μου....ελπίζω να μεν σας τυρανιωmarios10 έγραψε:Ε Σερκη μου που μεινισκης ηπαμεν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sergios την 28 Νοέμ 2013, 19:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- marios10
- Full Member
Kαλην σου ορεξη φιλε μου και ευχομαι να περασεις τελιαSergios έγραψε:Λάρνακα φίλε μου....ελπίζω να μεν σας τυρανιωmarios10 έγραψε:Ε Σερκη μου που μεινισκης ηπαμεν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απλως οτι παίζω αρέσκει μου να τρωετε φρέσκο και να μεν το τρώει η φριζα:)

Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- Sergios
ας οψουντε οι υποχρεώσεις φίλε ιδεμη μετά που τη δουλειά μόνο καπηρες έχω όρεξη να κάμω κι εγω και η γενεκα Πέμπτη μέραmarios10 έγραψε:Kαλην σου ορεξη φιλε μου και ευχομαι να περασεις τελιαSergios έγραψε:Λάρνακα φίλε μου....ελπίζω να μεν σας τυρανιωmarios10 έγραψε:Ε Σερκη μου που μεινισκης ηπαμεν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απλως οτι παίζω αρέσκει μου να τρωετε φρέσκο και να μεν το τρώει η φριζα:)
![]()
-
Κ. σερκη που στην Λαρνακα και ερκουμε σου...μαλλον κατσε να φκαλω μουττη ποξο εν να μεν καταλαβω ποθεν ερκετε η μυροθκια...εν να μεν σε καμουν βαν να εισηχασουμε και εμεις και τυραννιας μας? εν να σε καμουν
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
Σεργη δωκε συντεταγμενες ακριβειας. Πια περιοχη της Λαρνακας; Ενα κατεβω με τον γιατρο καμια μερα