FIOCCHI NOVA 33 BIOR
- stelios25
- Full Member
FIOCCHI NOVA 33 BIOR
ΠΑΙΔΕΙΑ δοκιμασε κανενα τουτο το φυσιγγιο φια τζικλα ακοθσα πολα καλα σχολια?
-
- Full Member
Re: FIOCCHI NOVA 33 BIOR
Φίλε εν ξέρω για την συγκεκριμένη αλλα η elle32(λαχανί) είναι απαίσια χαρτούτσια κατα την γνώμη μου.. Η οποια είναι επίσης fiocchi! Το όπλο μου είναι breda vega lusso δεν ξέρω αν πραγματικά δεν του κάθετε του όπλου ή απλα έσυρνα στο γάμο του καραγκιόζη αλλά παρακαλώ όποιος δοκίμασε τουτα τα 2 φυσίγγια ας πει την γνώμη του κ το όπλο του
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
cyprohunter έγραψε:Φίλε εν ξέρω για την συγκεκριμένη αλλα η elle32(λαχανί) είναι απαίσια χαρτούτσια κατα την γνώμη μου.. Η οποια είναι επίσης fiocchi! Το όπλο μου είναι breda vega lusso δεν ξέρω αν πραγματικά δεν του κάθετε του όπλου ή απλα έσυρνα στο γάμο του καραγκιόζη αλλά παρακαλώ όποιος δοκίμασε τουτα τα 2 φυσίγγια ας πει την γνώμη του κ το όπλο του
φιλε ξαναδοκιμαστην ειμαι σιουροσ οτι αδικαστην η ελλε και η εφφε τησ fiochi gia mena en pou tes kallyteres gia thn tzikla kai touto δειχνει το και το ειδοσ των παρουθκιων που βαλλουν
-
- Full Member
Οκ φίλε μου θα της δόσω ακόμα μια ευκαιρία..nike powder έγραψε:cyprohunter έγραψε:Φίλε εν ξέρω για την συγκεκριμένη αλλα η elle32(λαχανί) είναι απαίσια χαρτούτσια κατα την γνώμη μου.. Η οποια είναι επίσης fiocchi! Το όπλο μου είναι breda vega lusso δεν ξέρω αν πραγματικά δεν του κάθετε του όπλου ή απλα έσυρνα στο γάμο του καραγκιόζη αλλά παρακαλώ όποιος δοκίμασε τουτα τα 2 φυσίγγια ας πει την γνώμη του κ το όπλο του
φιλε ξαναδοκιμαστην ειμαι σιουροσ οτι αδικαστην η ελλε και η εφφε τησ fiochi gia mena en pou tes kallyteres gia thn tzikla kai touto δειχνει το και το ειδοσ των παρουθκιων που βαλλουν
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- Phinix
την Βιορ33 (πρασινη) 10νο, παιζε την α-φ-ο-α
οι αλλες δεν μου επολλοκατσαν
οι αλλες δεν μου επολλοκατσαν
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν